Cum opresc lactatia?
Am nascut de aproape 3 saptamani, am foarte mult lapte dar bebe al meu ori este prea lenes ori nu poate sa traga. Eu avand prea mult lapte, am dureri mari la sani, ma ustura, ma dor, ma mananca. Ma mulg insa nu cred ca pot sa mai fac lucul acesta mult timp pt ca sanii au devenit foarte sensibili din cauza multelor transformari si chinuri la care au fost supusi in ultima perioada. Vreau sa stiu cum pot sa opresc lactatia in momentul in care nu o sa mai fiu in stare fizic si phisic(pt ca afecteaza si phisicul) sa ma mulg. Pe bebe nu cred ca o sa-l mai pun la san pt ca el se joaca, pe mine ma doare si apoi tot tb sa ma mulg pt ca ramane flamand si plange.
Multumesc!
Multumesc!
1 comentarii
Faci o mare greseala daca la 3 saptamani deja te gandesti sa nu-l mai laptezi, mai ales ca ai lapte suficient...El devine lenes daca tu deja i-ai dat sa suga si la biberon. e speculativ, pentru ca observa ca mult mai grea este munca cu suptul la san decat cu gaura de la biberon unde laptele curge aproape instantaneu...Daca te storci trebuie sa-i dai laptele cu lingurita, nu la biberon, caci va refuza sanul.Sau poate ca nu ai mamelonul format si nu-l poate prinde bine cu gurita...se enerveaza, plange si refuza in final.Mergi la medicul de familie sa examineze sanii si vorbeste si cu el. Laptele tau este extrem de important pentru micut, pentru dezvoltarea ulterioara a sa.Se creeaza o legatura speciala cu tine, mama lui ; este deja administrat la temperatura optima, mereu proaspat si lipsit de microbi, plin de substante nutritive pe care doar laptele tau il are.Alaptatul te fereste de o sarcina imediata, este o metoda eficace de a da jos kg puse in timpul celor 9 luni de sarcina etc. etc..Mai gandeste-te.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10oprirea lactatiei
- 3Lactatie dupa 5 ani de la nastere
- 3Vreau sa-l intarc si nu stiu cum sa procedez corect...
- 5Cum se intarca un bebe!
- 7cum oprim alaptatul!:P
- 5intarcare- scadere lactatie
- 15lapte mai putin in sani
- 0stoparea lactatiei
- 1Cat de eficienta este o pompa de san in stimularea lactatiei?
- 0Oprirea lactației : salvie vs. Homeopatie
- 0Oprire Lactatie dupa autointarcarea copilului
- 1Toată lumea vrea sa intarc dar eu nu vreau
- 0Lactatie redusa brusc - bebe 3 luni jumate
Mai multe informații despre: Intarcarea bebelusului lactatia pana cand alaptam
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: