cum intarc copilul?

03-03-2011
TRDTMTCD
Nu este medic/terapeut
TRDTMTCD
Copilul meu de 7 luni nu vrea sa mai pape san. Ma mai storc din cand in cand dar nu imi curge prea mult. Acum as vrea sa nu il mai alaptez dar nu stiu cum sa fac sa nu mai curga lapte. Puteti sa ma ajutati, va rog!
6 comentarii
0
03-03-2011, ora 18:50
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna seara draga mamica,
o varianta ar fii sa mergi la farmacie, sa-ti recomande pastile si..gata.
Din proprie experienta, iti recomand sa te legi cu un fular, o esarfa etc...F.F. STRANS peste ambii sani si sa-ti faci un nod la spate (nicidecum la sani). Incearca sa bei lichide ff putine, aproape de loc..2-3 zile..atat dureaza...
La mine a fost mai greu pt.ca, era vara, baiatul avea doar 5 zile, aveam mult lapte... si fiind f. cald, am pus apa la frigider si luam doar cate o gura de apa la cateva ore.
Concluzie:
e f.bine pt.sanatatea ta si nici nu e dureros.
Iti doresc succes, sa-ti traiasca copilasul si sa auzim de bine.
O seara placuta!
0
03-03-2011, ora 21:50
TRDTMTCD
Nu este medic/terapeut
TRDTMTCD
Multumesc foarte mult Lucia de sfat. O sa incerc sa ma leg cu ceva ca pastilele am inteles ca au si reactii adverse. Multumesc inca o data.Seara buna
0
04-03-2011, ora 11:15
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Un remediu foarte eficient este si usturoiul. Sora mea dupa 2 saptamani de la nastere nu a mai putut sa alapteze pentru ca avea rana mare la ambii sani, insa avea foarte mult lapte. A mancat usturoi si in 2 zile i s-a oprit lactatia. Am vazut si eu acest lucru, de aceea ti-l spun si tie.
0
04-03-2011, ora 23:29
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu m-am putut sa ma abtin sa nu spun ca aia cu legatul este o treaba salbatica si de-a dreptul nesanatoasa! Lactatia este un reflex si daca nu mai alaptezi, treptat dispare si lactatia. Fiecare alege, dar apoi daca apar probleme la nivelul sanilor sau endocrin, sa nu va mirati. Si nici sa nu te hidratezi, sa nu bei, nu face bine deloc organismului care si asa are nevoie de toata energia in aceasta perioada.
Eu nu am copil, deci puteti sa ignorati parerea mea.
La fel si ideea ca daca vreti copii sanatosi alaptat-i cat de mult puteti, fie la san, fie lapte matern pus in biberon.
Sanatate!
0
04-03-2011, ora 23:30
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
*alaptati-i
0
05-03-2011, ora 10:02
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
si mie mi se pare o crima ce citesc aici, dar in final fiecare ia propriile decizii

eu am copil si eram disperata sa-l alaptez cat mai mult din pacate nu am reusit decat pana la 6 luni ca dupa aceea nu am mai avut lapte

ideea e ca exista pompa de lapte cu care poti sa scoti lapte si sa-i dai bebelusului este foarte important pentru sanatea lui si imunitatea lui viitoare

dar daca intr-adevar conditiile medicale o impun: mama ia pastile care ar putea afecta bebelusul sau alte constrangeri de genul asta, reducerea de face TREPTAT, asta e cuvantul cheie, pt ca altminteri dai in mastita si alte complicatii. deci baut suficiente lichide si muls sanul, in fiecare zi mai putin decat in ziua precedenta. cu pasi mici, in 2-3 saptamani ar trebui sa fie ok
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Până când alăptăm?
  • Înţărcarea copilului
  •