Cum se intarca un bebe!

06-10-2009
lalica
Nu este medic/terapeut
lalica
Buna ziua, am si eu o intrebare!Am un fetita de 1 an si 7 luni si inca o alaptez!
Asi vrea doar pana la 2 ani, dar nu stiu cumsa o intarc!
Am inceput sa ii mai dau cate o gura de lapte de vaca sa sa obisnuiasca cu gustul, dar nu prea vrea!
Se trezeste si noaptea 1 sau de 2 ori dupa titi, ca pana acum 2 luni se trezea de 5 ori pe noapte, am lasat/o sa mai planga dar mi/e mila de ea, ca urla !
Ia/m pus si ardei iute pe titi si a supt asa, a plans si a supt!
Nu mai incerc cu deastea ca ei ii plac toate gusturile, pentru ca le/a incercat cand mancam eu, deci nu stiu ce sa fac!
Va rog sugestii!
5 comentarii
0
06-10-2009, ora 20:54
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ati incercat si cu gust amar ? Bunica mea a reusit asa sa-si incerce un plod.
Va pot recomanda un remediu homeopat care poate ajuta.
0
08-10-2009, ora 12:22
lalica
Nu este medic/terapeut
lalica
Multumesc pentru raspuns, amar nu am incercat!
Ar fi culmea sa/i placa si gustul de amar!
DA puteti sa imi spuneti si remediul homeopat!
0
12-10-2009, ora 02:31
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu pot sa-l numesc decat daca descriti in amanunt copilul...constitutie, scaun, probleme cu santatea, apetit, ce caracter are, ce obiceriuri are, etc.
0
02-05-2010, ora 16:52
miki79
Nu este medic/terapeut
miki79
eu am alaptat pana la 1an si11luni.si eu eram disperata ca nu renunta, ca si la tine, cu cateva luni inainte de a renunta, se trezea des noaptea, nu adormea si nu se trezea fara iar eu credeam ca nu va renunta niciodata.plangea de mi se rupea sufletul daca nu-i dadeam.am incercat cu ceapa si usturoi dar s-a infipt ca si cum nu era nimic.apoi, am incepu sa-i dau la trezire un iaurtel sau un fruct(ceva ce eram sigura ca nu va refuza)si incet, incet a renuntat sa mai ceara sanul la trezire.dupa 2-3saptamani am inceput sa-l adorm ziua punandu-l pe picioare si-i cantam continuu, pana adormea(dura si o ora)si apoi seara la culcare acelasi lucru.eu m-am culcat cu el in alta camera, si se trezea doar noaptea 1-2 ori, asa ca am incercat biberonul dar nu vroia sa-l vada.eram dispusa sa ma trezesc noaptea sa ma joc cu el, numai sa-l conving sa renunte la san, dar cand colo mi-a dormit o napte fara sa se trezeasca si totul s-a terminat acolo.deaja ziua renuntase, trecand mai mult de 24h fara san, nici nu ma gandeam sa renunt chiar daca ar fi plans.totul a durat aproape o luna, biberonul nu l-a mai acceptat decat pt.apa sau ceai iar dupa ce l-am intarcat bea lapte de vaca doar cu cana sau cu paiul.bineinteles ca cateva nopti dupa ce a dormit atunci toata noaptea, s-a mai trezit dar iainte sa inceapa sa planga ii spune-am ca se trezeste ham(catelul)de afara si o sa fie suparat pe el dimineata(ceva care sa-l distraga)si dupa cateva nopti nu s-a mai trezit noaptea si doarme toata noaptea.am scris foarte mult dar sper sa fie de ajutor celor care au aceasta, , problema, ,.pa
0
23-05-2018, ora 18:55
Bad mama
Nu este medic/terapeut
Bad mama
Am.înțeles eu bine? Remediu homeopat pt copil ca sa nu mai vrea tata ? Vreau și eu!! Adică pt copil...are 2 an și 9 luni. Oricum mă bucur sa consta ca de 10 ani încoace vârstă intarcarii a crescut cu cel.putin 1 an. Și ca acum nu mai.sunt în așa mare voga ca atunci sadomasochismele mioritice cu legatul strans și storcirea sânilor cu comprese și înfometarea și însetarea mamelor concomitent cu aplicarea de scarbosenii pe San pentru a îndepărta copilul ( " s-a făcut a dracului"). Despre stresul suplimentar aplicat mamei nu știu ce sa spun se pare ca intr-un fel ajuta ( sa uiti) trauma inițială ( de foame, sete, și de mila Ta, uiți de dorul de copil), dar la copil nu știu cât de bine îi face...
Așadar dacă chiar exista un remediu care sa îl facă sa renunțe la dependenta de sân ( ca la vârsta de +2 ani nu mai vb de nevoia de hranire), ași fi foaaaarte interesata sa aflu !!! Mulțumiri anticipate!

( pana la ora asta nu am auzit recomandandu-se decât " rock rose" pt copii în atare situații, gen anxietate de separare, dar la mine nu e problema când dispar din peisaj, căci se consolează repede, ci când apar, atunci înnebunește, nu mai vrea decât titi, ca atfel, dacă era sa suga doar la culcare, îi mai dădeam mult și bine...dar așa mă tem ca îl aduc de la ai mei peste câteva zile în care mă stresez, scriu, iau remedii homeopate și naturiste, mă limitez de la mâncare și lichide, și cine știe la ce masochisme mai recurg, iar el când mă vede tabara iar pe mine...)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Până când alăptăm?
  •