Toaleta moderna cauza pt. hemoroizi, constipatie si alte boli digestive

07-09-2018
adi7555
Nu este medic/terapeut
adi7555
Stimati cititori, trebuie neaparat sa va documentati despre pozitia corecta pentru defecare...simpla schimbare a pozitiei cand mergeti la toaleta va vindeca "peste noapte" de o gramada de boli digestive.

Pozitia corecta de defecare este statul pup, pozitia folosita in cazul toaletelor turcesti, am facut aceasta schimbare dupa ce am avut hemoroizi/constipatie timp de aproape 10 ani. Toaleta tip "tron" este cauza pentru care suferiti de hemoroizi, nu alimentatia sau alte aberatii debitate de medici, nu va pare ciudat ca nici un tratament medicamentos sau natural nu are efect pe termen lung? Nu este ciudat ca toate analizele ies bine dar constipatia persista?

Cei care suferiti de hemoroizi sau constipatie cronica va rog sa folositi pentru o saptamana pozita pup...veti vedea rezultate imediate, depinde cat de avansata este boala, dar imposibil ca dupa 3-4 sedinte sa nu observati imbunatatiri absolut remarcabile.

Nu discut din "auzite" sau "citite", acum cateva luni stateam pentru a nu stiu cata oara constipat pe wc, de vreo 15-20 minute, cand mi-am amintit de un articol care discuta pozitia corecta. Ma gandeam ca este o prostie dar mi-am spus sa incerc...20-30 de secunde dupa ce m-am pus pup am defecat fara absolut nici o problema.


Cautati mai multe informatii pe net, eu am pus in practica aceasta metoda si de 6-7 luni nu mai am treaba cu hemoroizii sau constipatia...

Stiu ca multi dintre voi stati la bloc si nu este tocmai ideal sa puneti in practica aceasta metoda...dar trebuie sa gasiti o solutie pentru ca altfel nu veti scapa de boli.

Va doresc multa sanatate!
1 comentarii
0
07-09-2018, ora 18:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ce inseamna toaleta turceasca? Fara vas de wc?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •