hemoroizi

31-12-2015
eXpres
Nu este medic/terapeut
eXpres
De 3-4 ani am hemoroizi, am mai discutat cu doctorita de familie acum cativa ani in urma si mi-a recomandat o crema (nu mai stiu exact cum ne numeste), nu m-a ajutat la nimic. Tot acum mai mult timp in urma o farmacista mi-a recomandat alta crema care nici aia nu a functionat.
Dupa aproape fiecare scaun ma dor hemorizii, (mai mult sau mai putin). Inainte stateam in apa calda si imi treceau mai repede dar de ceva timp n-am mai stat aproape deloc in apa calda.
Ieri dupa scaun am vazut pentru prima data sange si m-am panicat. Azi la fel dar nici prima data si nici acum nu m-a durut mai tare ca de obicei.
Hemorizii sunt externi din cate stiu, ies afara dupa scaun.
Greutati mari nu ridic, (destul de rar ridic greutati mari) si nu simt sa ma doara hemorizii dupa ce ridic.
Nu ma constup. Am cate un scaun in fiecare zi.
Inainte mancam condimentat dar de cativa ani in urma nu mai mananc condimentat. Hemorizii mei sunt din cauza statului foarte mult pe scaun.
3 comentarii
0
01-01-2016, ora 18:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Crema de tataneasa, este specifica pentru hemoroizi si fisuri anale.
6 lei cutia, se gaseste la orice plafar.
Daca hemoroizii va dau batai de cap si nu va puteti aseza pe scaun va injectati locco cu seringa fara ac cate 2 ml crema tataneasa pina se retrag si va ungeti de fiecare data dupa ce curatati locul in prealabil.
O sa vedeti ca va vor trece.
0
08-08-2018, ora 11:17
Sergiut
Nu este medic/terapeut
Sergiut
Am facut si eu acum 3 ani hemoroizi am fost la urgentza si mia gasit 4 interiori mari si imi iesise si vreo 2 externi. Am luat la inceput supozitoare ce face reclama la TV (in romania pt ca eu sunt plecat in Spania de multi ani) si ceva creme dar nu post sa zic ca m-au ajutat mult. Insa ce iti recomad este fara medicamente si fara tratamente, spalari sau altele. Eu am scapat simplu si natural 100% am probat pe pielea mea si merge, nu mai am dureri nu mai am nici mici sangerari. Ce va recomand: Inainte de masa mancati 1 Kiwi (sa fie copt adica putin moale " e dulce" sa nu fie crud este acru) iar pe timpul zilei si seara daca mananc ceva ca in general sunt la munca toata ziua, mananc DATILES (aici asa se numesc) in romana sunt CURMALE. Mancati cate 2 sau 3 inainte de masa (cand nu ati mancat kiwi) si daca vreti 1-2 dupa masa. Cumparati CURMALE cele cu os de la fruterie (aprozar - daca se gases acolo) sau de la supermarket ca se gases sigur si acolo sunt la punga de cateva sute de grame. Cele fara os la punga sunt cu zahar in ele deci nu cred ca sunt bune. Puteti cauta pe net despre DATILES-CURMALE sa vedeti ca sunt foarte bogate in fibre. Incercati si dupa 2 -3 zile o sa vedeti ca iesi super usor la baie fara dureri sau arsuri. Porbabil o sa dureze ceva vreme pana ce hemoroizi se retrag. O zi buna va doresc.
0
01-09-2018, ora 09:23
adi7555
Nu este medic/terapeut
adi7555
Buna. Iti explic cum am scapat de hemoroizi...absolut banal si natural.

Acum vreo 10 ani am vazut penetru prima oara sange pe hartia igienica, auzisem de hemoroizi dar nu stiam ce sunt. De atunci a inceput sa devina o obisnuita ca la cateva saptamani sau luni sa apara aceasta problema, nimic foarte grav dar totusi deranjant, in toata aceasta perioada am avut doar doua episoade de sangerari mai abundente si care au tinut cateva zile...plus in ultimii 5 ani eram din ce in ce mai constipat si imi era uneori teama sa merg la WC.

Acum vreo 2 ani am vazut reclama la nu stiu ce scaunel care sa te aduca la nivelul colaculuiwc-ului care spunea ca acesta este pozitia naturala...parea logic ce ziceau dar m-am gandit ca este vrajeala sa isi vanda produsul. Dupa vreo doi ani de cand am vazut reclama, intr-o seara cand eram foarte constipat mi-am zis sa incerc sa stau in pozitia pup (ca pe toaleta turceasca)...in nici 30 de secunde am rezolvat treaba...si de atunci am continuat sa fac lipsa mare doar pup...de 6-7 luni de cand fac treaba asta nu am mai fost constipat si nu am mai avut nici macar o sangerare...si am inlocuit hartia cu spalatul sub dus.

Sfatul meu este sa incerci aceasta metoda absolut banala si naturala...idea este sa stai pup. Sa nu ma intelegi gresit, nu am cumparat scaunelul de care discutam, doar am preluat idea pozitiei corecte. Incearca aceasta metoda banala si sigur vei vedea beneficiile. Mentionez ca nu am luat niciodata vreun tratament pentru hemoroizi. Sper sa te ajute acest sfat, aceasta metoda imi este de mare folos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •