Tiuit ureche
Salut. Am 18 ani. Acum 2 zile ma uitam la niste clipuri pe net si m-am gandit sa ies pana la magazin. Cand m-am ridicat din pat mi-am simtit capul putin "infundat". Mi-a trecut pe moment si am plecat la magazin
Cand m-am intors a inceput un tiuit care se auzea in permanenta si a tinut toata ziua. A 2-a zi dimineata nu am mai auzit tiuitul timp de 4 ore. Dupa aia l-am auzit iarasi pentru 2 ore, dupa care a inceput sa tiuie intr-un anumit mod, doar atunci cand ma misc sau aud orice sunet. Adica cand vorbesc sau cand ascult ceva sonor, se aude un fel de tiuit. Mentionez ca nu ma doare urechea, nu ma doare nimic altceva si nici nu am probleme de sanatate. In prima dimineata cand s-a intamplat, mentionez ca am folosit betisoare de ureche. In general de cand ma stiu am folosit. Este ceva foarte grav? Am uitat sa zic ca este putin "infundata" urechea. Am fost la un centru de permanenta deoarece nu am gasit moment un privat pentru ORL si mi-a zis ca e ceva de la ureche, nu din alte parti. O parere, va rog frumos?
Cand m-am intors a inceput un tiuit care se auzea in permanenta si a tinut toata ziua. A 2-a zi dimineata nu am mai auzit tiuitul timp de 4 ore. Dupa aia l-am auzit iarasi pentru 2 ore, dupa care a inceput sa tiuie intr-un anumit mod, doar atunci cand ma misc sau aud orice sunet. Adica cand vorbesc sau cand ascult ceva sonor, se aude un fel de tiuit. Mentionez ca nu ma doare urechea, nu ma doare nimic altceva si nici nu am probleme de sanatate. In prima dimineata cand s-a intamplat, mentionez ca am folosit betisoare de ureche. In general de cand ma stiu am folosit. Este ceva foarte grav? Am uitat sa zic ca este putin "infundata" urechea. Am fost la un centru de permanenta deoarece nu am gasit moment un privat pentru ORL si mi-a zis ca e ceva de la ureche, nu din alte parti. O parere, va rog frumos?
2 comentarii
1. poate fi dop de cerumen in ureche..doar ca el da doar infundare dupa baie..si nu da ameteli si tiuit
2 ameteli si tiuit este de la proasta ciruclatie cerebrala, tensiunea mica, sange gros, vascos..si nu urca corect la cap
3 In izolare sa sta mult si sa consuma alimente aiurea
4 Iti faci regim.. TREZIRE dupa ceas la aceiasi ora.Bem 1 pahar de apa, Facem Înviorarea si gimnacstica. Mic dejun... La fiecare 1 ora schimbi activitatea.
1 ora de citit, 1 ora de muzica si dansezi, 1 ora de film
Multa apa si multe ceaiuri de baut
evitam laptele, dulciurile cu creme, mezelurile. care fac sangele gros si vascos
2 ameteli si tiuit este de la proasta ciruclatie cerebrala, tensiunea mica, sange gros, vascos..si nu urca corect la cap
3 In izolare sa sta mult si sa consuma alimente aiurea
4 Iti faci regim.. TREZIRE dupa ceas la aceiasi ora.Bem 1 pahar de apa, Facem Înviorarea si gimnacstica. Mic dejun... La fiecare 1 ora schimbi activitatea.
1 ora de citit, 1 ora de muzica si dansezi, 1 ora de film
Multa apa si multe ceaiuri de baut
evitam laptele, dulciurile cu creme, mezelurile. care fac sangele gros si vascos
Multumesc frumos pentru raspuns. Ameteli sau durere de vreun fel nu am deloc. Si nici nu mai tiuie incontinuu, doar cum am precizat, apare un tiuit mic cand vorbesc sau aud sunete, iar in liniste nu se aude absolut nimic. Tiuitul se aude doar la urechea stanga. Astept sa gasesc un medic ORL de la mine din oras sa ma consulte in curand dar pana atunci, o sa ascult ce mi-ati spus si voiam sa stiu daca poate sa fie ceva mai grav? Adica problema tine de ureche sau poate sa fie altceva?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7tiuit in urechi
- 3Tiuit in urechea stanga
- 3piuitul urechilor
- 12va rog sa ma ajutati - prebleme dupa operatie de astrocitom pilocitic de grad 1(benign)
- 31piuit in ureche
- 5Tiuit in urechea dreapta, la audiograma aud maxim ~8000Hz!
- 35Tratament pt disparitia acufenelor
- 16Neuro sau ORL?
- 9tiuit in urechi
- 5tiuit in ureche
- 11ameteli, ureche ce pulseaza si tiuit in urechi
- 4Tinitus brusc instalat, de 2 saptamani.
- 1Tiuit in urechi
- 1Tiut in ureche
- 1Țiuit in urechea dreaptă
- 2Tiuit ureche de 7 luni
- 2Catar ototubar drept, rinita cronica si amigdala impinsa inafara
- 1Tinitus, pocnituri ureche
- 7Orl - Vertij, tiuit, presiune in ureche
- 0Tiuit in urechea dreapta
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: