Vuiet continuu in cap + acufene urechea dreapta
Buna ziua. Am 32 de ani. Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta.De vreo 6 luni ma chinui cu acufene puse de medicul orelist fara sa am probleme la ureche, nici la inima, nici la cervicala, am facut investigatii. Deci nu se stie de la ce le am. Din auzite am luat Ginko biloba si spre marea mea surprindere desi pana a lua aceste pastilute am mai luat, fier, magneziu si fara rezultat dar de la aceste pastilute Ginko biloba mi s-au ameliorat 80% dupa atatea luni de tras. Insa nu apuc sa simt bine linistea ca intr-o dupa amiaza fiind la menstruatie aud un zgomot un vuie constant ca de avion ce zboara in departare il auzim dar nu il vedem, dar de data asta in cap se aude nu in ureche ca acufenele. Eram convinsa ca pe afara e vreo masina si va trece, un camion, un avion dar nimic, si cu acest vuiet constant, macar acufenele mai faceau pauza dar acest vuiet deloc, dau drumul la tv tare, mi-am cumparat casti sa pot dormi cu galagie ca sa acopere acel zgomot. Nu va imaginati cum e cand se aude si acest vuiet si acufenele in acelasi timp, greu tare de dus. Acest zgomot in cap il am de vreo luna si nu ma lasa. Nici nu stiu unde sa mai merg. Alte simptome nu am. Nu ametesc, nu dureri de cap, nu altceva, doar.zgomotul care e constinuu si constant si nu ma lasa sa ma concentrez. Ati mai auzit asa ceva? Unde sa mai merg? Ce ar putea sa mi se intample daca continua asa? Sa nu explodeze ceva prin cap de atata zgomot fara oprire... Va multumesc. Multa sanatate tuturor!
4 comentarii
La Neurolog ati fost? Un RMN ati facut de cand a inceput zgomotul tare?
Nu, nu am fost, in speranta ca va trece.cum am dus acufenele atatea luni si" sunt sanatoasa" dupa spusele medicilor, am sperat ca vor trece si acestea, am pus pe seama asteniei de toamna, vremii.zgomotul il am de 3 saptamani, o luna.
Buna, si Eu sunt intr-o situatie asemanatoare, cum te mai simt it acum?
Bună fetelor cum va mai simțiți cu tiuitul în urechi eu nu știu ce s a ai fac
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tiuit in ureche
- 6Zgomot in ureche
- 7otita sau altceva?
- 140tiuit in urechi-cap?
- 3piuitul urechilor
- 12va rog sa ma ajutati - prebleme dupa operatie de astrocitom pilocitic de grad 1(benign)
- 11Otita seroasa cu tiuit in ureche si pierderi de echilibru
- 7Tiuit ureche - ureche infundata
- 1Tiuit urechi !
- 5Otita medie congestiva stanga
- 6de vreo 2 luni, cind inghit saliva, simt cum urechile ca imi fac 'pleosc'
- 14urechi infundate+tiuit continuu
- 5am un vajait in urechea stanga
- 3zgomot pulsatil puternic in ureche
- 2Tiuit ureche de 7 luni
- 1Este posibil??? am ramas cu un tiuit permanent si se si infunda urechea
- 4Ameteala, zgomote urechi
- 0Păreri despre Acutil