Timp de vindecare cruste dupa operatie de amigdale
Bună seara,
Au trecut aproape 2 săptămâni de când fiica mea a făcut operația de amigdale.
M-am uitat în gâtul ei azi dimineață și observ că acele cruste încă nu au dispărut în totalitate.
Este normal acest lucru?
Care este timpul minim pentru a dispărea acele cruste?
Mulțumesc frumos!
Au trecut aproape 2 săptămâni de când fiica mea a făcut operația de amigdale.
M-am uitat în gâtul ei azi dimineață și observ că acele cruste încă nu au dispărut în totalitate.
Este normal acest lucru?
Care este timpul minim pentru a dispărea acele cruste?
Mulțumesc frumos!
6 comentarii
De ce Va uitați în gat. La cineva în Gat. Dacă nu aveți studii medicale???
Deoarece m-a rugat fiica mea; își monitorizează evoluția și probabil își făcea griji citind pe internet evoluțiile altor pacienți.
Ca părinte, este normal să fiu interesat de starea de sănătate a fiicei mele; de aici să fiu și suport moral în acest traseu de vindecare.
De aceea am și pus această întrebare fiindcă nu am cunoștințe în aria O.R.L.
Toate cele bune!
Ca părinte, este normal să fiu interesat de starea de sănătate a fiicei mele; de aici să fiu și suport moral în acest traseu de vindecare.
De aceea am și pus această întrebare fiindcă nu am cunoștințe în aria O.R.L.
Toate cele bune!
1. Cicatrizarea locala depinde de Cauza. De ce s-a ajuns la operatie
2. Dacă este un adolescent sau adult.
Cauza este un reflux gastroesofagian de la alimentație incorecta
3. in acest caz. Cicatrizarea e lentă. Peste 3-4 săptămâni. Fiindcă refluxul în somn. Întreține inflamația în gat
4. daca nu schimba stilul alimentar.
Posibil sa aibă dureri de faringe și raguseli in continuare. Fiindcă nu s-a trata cauza problemei
5. Dacă se poate. VÂRSTĂ. SI CÂTE KG are fiica???
2. Dacă este un adolescent sau adult.
Cauza este un reflux gastroesofagian de la alimentație incorecta
3. in acest caz. Cicatrizarea e lentă. Peste 3-4 săptămâni. Fiindcă refluxul în somn. Întreține inflamația în gat
4. daca nu schimba stilul alimentar.
Posibil sa aibă dureri de faringe și raguseli in continuare. Fiindcă nu s-a trata cauza problemei
5. Dacă se poate. VÂRSTĂ. SI CÂTE KG are fiica???
Bună seara,
Vă răspund în ordinea dumneavoastră:
1. Avea multiple amigdalite acute pe an iar domnul doctor a decis scoaterea lor.
2. Este adult.
3. Nu știu din păcate cum se manifestă refluxul gastroesofagian dar nu am observat ceva când doarme.
4. Consider că mănâncă sănătos și bine la mese dar trebuie să mă documentez mai bine despre acest stil alimentar în cazul refluxului gastroesofagian.
5. 30 de ani, 60 kg.
Referitor la cruste, aș dori să rectific: mai degrabă este vorba despre un țesut albicios plus limba mi s-a părut gălbuie spre interior (către amigdalele operate); dacă în operația de amigdale acesta este considerat ca și crustă atunci m-am referit bine.
Mulțumesc frumos!
Vă răspund în ordinea dumneavoastră:
1. Avea multiple amigdalite acute pe an iar domnul doctor a decis scoaterea lor.
2. Este adult.
3. Nu știu din păcate cum se manifestă refluxul gastroesofagian dar nu am observat ceva când doarme.
4. Consider că mănâncă sănătos și bine la mese dar trebuie să mă documentez mai bine despre acest stil alimentar în cazul refluxului gastroesofagian.
5. 30 de ani, 60 kg.
Referitor la cruste, aș dori să rectific: mai degrabă este vorba despre un țesut albicios plus limba mi s-a părut gălbuie spre interior (către amigdalele operate); dacă în operația de amigdale acesta este considerat ca și crustă atunci m-am referit bine.
Mulțumesc frumos!
1. da e normal locul operației sa fie acoperit cu depuneri. Organismul formează acel fibrin pentru a proteja locul traumatizat pana la cicatrizarea completa
2. Pe forum găsiți sute de postări despre Amigdalita cu caseum. Faringite. Unde am explicat ce alimente nu se consuma la cina și după cina
2. Pe forum găsiți sute de postări despre Amigdalita cu caseum. Faringite. Unde am explicat ce alimente nu se consuma la cina și după cina
Vă mulțumesc frumos pentru răspunsuri domnule doctor.
Toate cele bune!
Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5scoaterea amigdalelor reprezinta chiar o solutie?
- 3cu 2 amigdale mai putin
- 17amigdalectomie cu laser
- 399amigdalita pultacee
- 3streptococ dupa amigdalectomie
- 9infectii ale amigdalelor insotite de dureri de oase
- 0Recomandare medic Amigdalectomie ?
- 4Este necesara operatia de amigdale copil 5 ani?
- 12operatie scoatere amigdale?
- 7amigdalita pultacee tratata, pe amigdalita dreapta - papilon
- 9Amigdale amigdalectomie operatie scoatere amigdale post dupa amigdalectomie
- 4eliminarea amigdalelor
- 2operatie amigdale
- 1Operatie de Amigdale
- 2Operatie de amigdalita
- 2Dureri in gat dupa amigdalectomie
- 0Ajutati-ma - dupa operatie de polipi și amigdale copii
- 4Mica hemoragie dupa operatia de amigdale
- 1Operația de scoatere amigdalite
Mai multe informații despre: amigdalectomia