streptococ beta hemolitic
buna ziua, am 30 de ani, iar pe 30 aprilie am suferit o amigdalectomie. in luna iunie la exudat a iesit streptococ beta hemolitic pt care am facut 2 luni de Moldamin, totul a fost ok pana acum o saptamana cand a aparut iarasi un disconfort faringian. am facut exudat si a iesit din nou acelasi streptococ. este sensibil la: Gentamicina, Clindamicyna, Cefuroxine, Amoxiclav, Cefaclor si Cefoperazona (este ordinea de pe antibiograma). habar n-am ce sa mai iau pt ca data trecuta medicul a zis ca e mai bine sa nu-mi dea nimic oral, doar Moldamin. ajutati-ma va rog cu o schema de tratament eficienta. va multumesc!
11 comentarii
cefaclor 500 la 8 ore 10 zile.
multa gargara
propolis + echinacee de supt
multa gargara
propolis + echinacee de supt
Buna seara! In copilarie aveam tot timpul amigdalele umflate pe timpul iernii iar in 2005 am avut mari dureri de oase si am facut analize la sange. In urma analizelor aveam valoarea ASLO 1000 iar VSH la 1h 30 iar la 2h 60 si lipsa de claciu in oase. Mediciul de familie mi-a prescris moldamin de 600.000 iar din 2008 de 1.200.000. Pe parcursul tratamentului valorile ASLO si VSH au scazut iar calciul a revenit la normal iar durerile de oase au disparut.In momentul de fata ASLO este la o valoare normala iar VSH a crescut din nou la 30 respectiv 60. Medicul mi-a prescris in continuare moldamin si mi-a spus ca o alta optiune ar fi operarea amigdalelor. As dori sa stiu daca ar fi altceva ce as putea face. Va multumesc!
Am uitat sa precizez medicul m-a diagnosticat cu sindrom poststreptococcic.
NU.. o alta optiune.. !
corecteste Operatia de amigdalectomie+ moldamina inca 1 an de zile!
dar medicul ORL.. care o sa vada amigdalele o sa decida ce se poate face cu amigdalele tale!
corecteste Operatia de amigdalectomie+ moldamina inca 1 an de zile!
dar medicul ORL.. care o sa vada amigdalele o sa decida ce se poate face cu amigdalele tale!
In ultimele 2 luni imi simteam gatul incarcat cu mocozitati.Mi-am facut unh exudat si a iesit stafilococ aureus haemolitic, In lista de 10 antibiotice era si amoxiclav si am laut din acesta deocamdata 7 zile si o sa mai iau 3.Cred ca mucozitatile din gat s-au diminuat dar de cand ma stiu imi curge nasul si foarte mult atunci cand racesc si ma tine si cate 3 saptamani.Eu speram sa se schimbe ceva din tratamentul asta, dar nimic??.Ce pot sa fac?Ce analize sa fac?? De la ce ar putea fi?
e bine sa te vada la ORL.
faci si o radiografie la Sinusurile Fetii ( SAF)
faci si o radiografie la Sinusurile Fetii ( SAF)
in urma cu 4 luni si ceva am facut un exudat si a iesit prezent streptococ beta-hemolitic grup A sensibil la medicamente din spectrul penicilinic. De atunci fac moldamin 1200000u si de curand am facut un exudat si a iesit prezent streptococ beta-hemolitic(5 colonii)... nu stiu ce sa fac ca m-am saturat de injectiile alea dureroase, si va rog sa-mi spuneti daca este vreun tratament natural sau ceva pastile pe care sa le iau in locul injectiilor
din pastile ar putea sa te ajute Cedax 400 mg 1 pe zi 10 zile.
Faci ASLO.. si daca e marit.. continui cu Moldamina..
din naturiste.. Usturoiul este antibacterian.
Uleiurile volatile de lamaie, eucalipt s.a
si Deasemenea.. Extractul din seminte de Grefe.
Faci ASLO.. si daca e marit.. continui cu Moldamina..
din naturiste.. Usturoiul este antibacterian.
Uleiurile volatile de lamaie, eucalipt s.a
si Deasemenea.. Extractul din seminte de Grefe.
Multumesc mult. Am facut deasemenea ASLO si avea o valoare in jur de 200. Ar trebui sa fac Moldamin in continuare?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2streptococ betahemolitic grup c
- 5candida sp
- 8contaminare prin sex oral
- 3se poate depista streptococul in sange?
- 3streptococ dupa amigdalectomie
- 4amigdalectomie-aslo 886
- 23Streptococ beta hemolitic de grup C
- 3am aflat ca sunt purtator de streptococ
- 4Rezultat Streptococ
- 4Este necesara operatia de amigdale copil 5 ani?
- 3Streptococ beta-hemolitic grup C
- 2Amigdalectomie
- 3in urma cu aproape 3 saptamani, am efectuat o operatie de extirpare a amigdalelor
- 12Operatie scoaterea polipilor si amigdalelor
- 3Infectie rezistenta - post amigdalectomie
- 0Bubite in gura dupa amigdalectomie
- 2Candida+ streptococcus
- 2Streptococ Alfa Hemolitic..motiv de ingrijorare?
- 1Scoaterea amigdalelor
Mai multe informații despre: Infectia streptococica amigdalectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: