Operatie amigdale

Buna seara,
In urma cu 3 săptămâni am fost operat de amigdale iar acum mă simt bine numai că atunci când înghit mai ales în partea dreaptă simt că ar mai fi rămas ceva acolo...m-am uitat in gat și unde au fost amigdalele puțin mai jos se vede ceva (ca o bucată de carne cat bobul de mazare)..e normal sau a mai rămas ceva pe acolo?
Sau este posibil sa fie din cauza omulețului pt că simt disconfort și acolo că și cum ar fi o pielita in spatele lui.și să îmi spuneți dacă unde au fost amigdalele este normal sa fie acele "excrescențe"sa le spun așa... mulțumesc
In urma cu 3 săptămâni am fost operat de amigdale iar acum mă simt bine numai că atunci când înghit mai ales în partea dreaptă simt că ar mai fi rămas ceva acolo...m-am uitat in gat și unde au fost amigdalele puțin mai jos se vede ceva (ca o bucată de carne cat bobul de mazare)..e normal sau a mai rămas ceva pe acolo?
Sau este posibil sa fie din cauza omulețului pt că simt disconfort și acolo că și cum ar fi o pielita in spatele lui.și să îmi spuneți dacă unde au fost amigdalele este normal sa fie acele "excrescențe"sa le spun așa... mulțumesc
1 comentarii

90 la suta din pacienți.. Ajung sa scoată amigdalele din cauza ca ani de zile au avut reflux gastroesofagian. Acidul gastric a iritat câte puțin gatul. Faringele amigdalele
Doar operația.. Nu a rezolvat și cauza problemei. Trebuie regim alimentar și consult gastrologie
Doar operația.. Nu a rezolvat și cauza problemei. Trebuie regim alimentar și consult gastrologie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Gat rosu senzati neplacute
- 16Amigdale si reumatism
- 12secretie permanenta din nas inspre gat
- 7amigdalita pultacee tratata, pe amigdalita dreapta - papilon
- 5amigdale scoase anul trecut-acum ganglioni mariti durere si febra
- 9Amigdale amigdalectomie operatie scoatere amigdale post dupa amigdalectomie
- 2Scoaterea amigdalelor?
- 2dilema: operatie sau nu?
- 1Operatie de Amigdale
- 3a 7a zi de la amigdalectomie
- 3Amigdale nu demult scoase