test hiv

72 comentarii 1 23 Înainte ›
0
06-02-2011, ora 11:51
alexandru popescu
Nu este medic/terapeut
alexandru popescu
Buna ziua,
Pentru efectuarea unor analize sigure la testul HIV, trebuie sa-i cer asistentei ce-mi recolteaza sangele sa-mi faca pentru HIV 1 si 2? sau doar ii spun : doresc sa fac un test HIV?
Va multumesc anticipat! numai bine!
0
06-02-2011, ora 12:24
alexandru popescu
Nu este medic/terapeut
alexandru popescu
Buna ziua,
Pentru testul HIV trebuie sa spun asistentei care imi recolteaza sangele pentru ce hiv doresc sa fac analize (1, 2)?
Sau pur si simplu ma duc si ii cer o analiza HIV?.. nu prea sunt dumerit in leg cu HIV 1, 2 nu stiu ce reprezinta.
Va multumesc frumos!
0
07-03-2011, ora 14:12
neaua
Nu este medic/terapeut
neaua
Buna ziua, as dori un raspuns la urmatoarea intrebare: Daca ea nu are nici o boala cu transmitere sexuala si nu am nici eu, este posibil sa te infectezi daca faci sex oral? Exista vreun pericol in sexul oral daca ambii parteneri sunt sanatosi si nu au nici o boala? Multumesc astept raspuns
0
07-04-2011, ora 01:07
addorra
Nu este medic/terapeut
addorra
salut la toata lumea...am intrat aici sa va explic ce inseamna de fapt sa iti fie teama de virusul hiv...am sa incep prin a va spune povestaea mea.vav rog sa cititi daca credeti ca vreti sa invatati din greseli...eu am avut o viata grea, am trait intrun sat si am muncit mult si din greu.mereu miam dorit o viata mai buna, sa am banii mei, sa ma distrez, sa ma imbrac.cand traiam la tara eram o fata frumoasa, corp frumos, eram de invidiat.insa in spatele fizicului frumos ascundeam tristetea ca nu ma pot bucura de frumusetea mea deoarece traiesc intrun sat de unde nu prea ieseam.intro zi varul meu mia propus sa vin la bucuresti.ma incantat ideea, ca aveam sa scap de la tara si aveam sansa la o viata mai buna.am venit la bucuresti, aspirand la viata pe care credeam eu ca o merit.cateva luni am lucrat la videochat, insa banii nu imi ajungeau ptr ca nu castigam mult.intro zi am renuntat si am stat acasa o perioada.nu stiam ce sa mai fac...la tara nu vroiam sa ma intorc, satula de greutati.asa ca mam hotarat sa ma apuc de prostitutie.am gasit o fata care nu lucra, iar doar baga anunturi si raspundea la telefoane.am inceput sa lucrez, lucram zi de zi de la ora 1 dupa amiaza la ora 6 dimineata...am lucrat o perioada, dar ma simteam tot mai frustrata, nu ieseam din casa, incepusem sa ma enervez usor, mancam cand apucam, dormeam pe unde apucam, deoarece lucram intro casa foarte aglomerata.timpul sa scurs.clientii veneau mereu.aceam oral fara prezervativ si normal cu prezervativ. imi cer scuze ca dau detalii, dar vreau sa va zic in amanunt ce se intampla. nu stiam ce riscuri de inbolnavire sunt prin contact sexual oral fara protectie.acei oameni trageau de mine sa primesc cat mai multi clienti.simteam ca nu mai pot, ma iritasem jos deoarece eram stramta..am inceput sa ma ingrijorez tot mai tare de ce se intampla cu mine.intro zi mam trezit cu o puternica durere de ochi si de oase, tuseam si nasul imi era infundat...mam hotarat sa intru pe internet sa vad care sunt simptomele hiv.am intrat si am citit si deodata am simtit un gol in stomac.a inceput sa imi fie din ce in ce mai frica, miam pierdut pofta de mancare, eram tot timpul panicata, ma treceau cand friguri cand calduri, parca simteam eu in sufletul meu ca mam inbolnavit.zilele treceau.eu nu aveam pofta de mancare.am inceput sa fiu inspaimantata si intram seara de seara si citeam despre hiv.pe zi ce trecea imi apareau tot mai multe simptome ce semanau cu cele de hiv:dureri de cap, ameteala, greata, dureri articulare, furnicaturi...zi de zi imi aparea cate ceva suspect.am inceput sa fiu stresata la maxim, fumam excesiv si nu mancam deloc.eram tot mai obosita, gfrustrata.ma duceam la medici sa cer sfaturi si ajutor.am incetat sa lucrez, deoarece ma simteam tot mai rau.miam aruncat toti banii pe la spitale.acum stau noaptea si am cosmaruri, ma trezesc inspaimantata, plang.uneori ies tota noaptea cu prietenii sa imi treaca spaima.sunt palida la fata, slaba, de nerecunoscut.nu stiu daca lipsa alimentatiei ma adus in starea asta sau daca chiar am hiv.cert este ca starea mea de rau ma faca sa nu imi pot lua gandul de la acest virus cumplit.cred ca gandul ca am hiv ma distrus complet, si nu pot inceta sa ma gandesc la asta.analizele miau iesit bine, dar este prea devreme sa ma bucur.mai am de agonizat inca vreo doua luni.sper ca dumnezeu sa imi dea si mie a doua sansa, chiar daca simptomele ma fac sa imi pierd orice urma de speranta, nu este doar in imaginatia mea.cert este ca mam distrus atat fizic cat si psihic.va urez multa bafta si aveti grija pe unde umblati, ca riscati sa ajungeti ca mine.o sa va tin la curent daca o sa am vesti bune in urmatoarea perioada.multa sanatate
1
13-04-2011, ora 23:51
RaduBogdans
Nu este medic/terapeut
RaduBogdans
Adorra, eu sincer sper sa nu ai nimic, intr-o situatie similiara cu a ta sunt si eu, la capitolul stres permanent fata de hiv si simptome, stiu prin ce treci, prin asta trec si eu, doar ca eu mai am de asteptat inca 5 luni ca sa pot sa ma linistesc total...iti doresc mult noroc, sper ca Dumnezeu sa te ajute, eu ma rog la EL si cred sincer in puterea lui!
Daca dupa 3 luni ti-au iesit negative eu zic sa stai linistita, te poti interesa sa iti faci viremia pt ca ea este sigura chiar si dupa 25 de zile.asta incerc si eu acum sa ma interesez pt ca inca nu stiu ce presupune!

Multa sanatate iti doresc !
0
13-04-2011, ora 23:53
RaduBogdans
Nu este medic/terapeut
RaduBogdans
Buna ziua doamna doctor ! Am avut un contact sexual protejat in urma cu 3 saptamani, in care am avut nefericirea de a mi se rupe prezervativul :( Doresc sa precizez ca pers cu care am avut acest contact practica sexul comercial. A simtit imediat momentul ruperii si s-a oprit, am schimbat prezervativul si apoi nu am mai avut neplaceri de acest gen. Probabil contactul neprotejat a fost pret de cateva secunde, nu stiu daca are o importanta prea mare acest aspect insa doresc sa mentionez ca nu au existat sangerari, nu am eruptii pe penis sau ulceratii sau altfel de rani sau zgarieturi asadar invelisul natural este intact. Mai precizez ca inainte de a incepe contactul sexual vaginal a existat un contact oral ( nu avea sangerari la nivel bucal ) in care nu am fost protejat, folosirea prezervativului producandu-se ulterior sexului oral. In perioada imediat urmatoare m-am documentat pe internet si cam intr-o perioada de 10 zile am inceput sa am simptome pt HIV : un fel de candidoza bucala, caracterizata prin limba incarcata si de culoare alba, si crampe abdominale urmate de diaree iar apoi in ziua imediat urmatoare constipatie ce a durat 7 zile pana acum, in tot acest timp am avut flatulente si balonari. Acum s-au mai potolit crampele si stomacul nu mai este atat de deranjat dar tot am diaree, relativ scaun destul de moale, limba s-a mai curatat dar mai prezinta albeata si gura este uscata iar momentan am o durere la articulatia de la umarul drept.
Mi-am facut test ECLIA la Synevo, ieri, mi-a venit rezultatul astazi : negativ. As dori sa va intreb : daca am simptome de HIV si ipotetic ( Doamne fereste ! ) as avea HIV, are putea sa-mi dea ca rezultat negativ pt ca au trecut doar 3 saptamani de la infectie ? Adica sa am simptome de HIV, sa-mi atace sistemul si anticorpii sa nu se fi inmultit destul incat sa iasa la analize pt ca este perioada prea mica ?

Va multumesc anticipat !
0
15-04-2011, ora 01:23
zala
Nu este medic/terapeut
zala
cine sa mai inteleaga...3 luni, 6 luni...acum citesc ca trebuie facut pana la 1 an ca sa fii 100% sigur..in fine, radu, viremia se face tot la synevo, intra pe site-ul lor la tarife si o sa afli si ce presupune si cat costa.sanatate
0
22-04-2011, ora 03:26
addorra
Nu este medic/terapeut
addorra
buna bogdan...eu deja am cam o luna de cand a inceput sa imi fie rau...dupa calculul meu cam o luna jumate de cand cred ca mam infectat.miam facut testele pentru anticorpi de trei ori, au iesit negative.insa nu am incredere in ele pentru ca cred ca era pre devreme.eu inainte nuu suferem de nici o boala, nu am avut in 20 de ani de viata macar o data infectii vaginale, scurgeri sau chestii de genul.nu am avut stari de rau niciodata, nimic de genul.eu in viata mea am fost de doua ori la spital, odata la 3 ani, cand am avut o indigestie, si o cadere de calciu la 17 ani.in rest eu nu am avut probleme de sanatate.sincer imi este frica cel mai tare de hiv, eu stiind ca lucram intrun ediu riscant, mereu mam temut sa nu il iau.asa ca de indata ce am avut stari de rau primul gand a fost ca am luat hiv
0
22-04-2011, ora 03:31
addorra
Nu este medic/terapeut
addorra
cred si eu ca ar trebui sa ma linistesc daca imi fac testul si dupa trei luni iese negativ.insa ma apasa rau gandul ca am hiv.de o luna am stari de rau continuu.am o infectie vaginala cu candida, o forma mai grava.am luat de doua ori tratament si parca mai rau se inmulteste.in afara de asta am sangerari vaginale ciudate, am avut sangerari gingivale, febra, dureri in zona ganglionilor, care le simt si acum foarte puternic.dureri de oase, incheieturi, furnicaturi, tiuituri in urechi, am limba alba, miau aprut si niste punctulete rosii pe interiorul obrajilor, care apar si dispar repede, greturi, la inceput aveam stari de oboseala.am avut si modificari de tranzit intestinal, nu aveam pofta de mancare, deci am avut doua saptamani in care eram de nerecunoscut...cu alte cuvinte am avut mai toate simptomele infectarii cu hiv.recunosc ca am fost stresata la maxim, am avut si atacuri de panica, adica ma trezeam din somn speriata, simteam ca mi se taie respiratia, am avut stari de rau care in toata viata mea nu leam avut.nu stiu ce teste sa mai fac, imi e teama sa nu dea rezultate gresite.traim in secolul 21...cik se cauta solutii sa se vindece hivul, cand nu sa gasit inca o solutie de depistare a hivului mai devreme de 3 luni...ideea e ca mi se pare ciudat ca la o persoana sanatoasa sa se manifeste asa simptomele hiv...in cazul in care sunt infectata...ma macina ingrozitor gandul acesta, si sunt sigura ca sunt multi oameni in situatia mea.sincer nu doresc la nimeni sa i se intample asa ceva.macar miam invatat lectia, si de altadata nu o sa ma mai joc cu sanatatea mea in cazul in care sunt sanatoasa. in cazul in care sunt infectata chiar nu stiu ce voi face.cert este ca nu voi face ca altele care se duc si ii inbolnavesc pe altii cuu rea intentie.pana una alta va trebui sa ma duc la colentina sau la un alt laborator specializat sa imi fac testul pcr...care este scump dar macar voi afla mai devreme raspunsul la intrebarea asta care ma macina.va urez multa sanatate la toti si sa auzim de bine.bogdan, sper ca la tine sa fie doar stresul de vina, nu stiu, sa fie altceva decat hiv.ceva care se vindeca, dar ca si in cazul meu, teme de acest virus te face sa nu te gandesti la altceva decat la asta.pana la urma, hiv este cel mai temut virus, cel putin din punctul meu de vedere.vam pupat, o sa intru sa citesc mesajele voastre.va pup si sa auzim numai de bine
0
17-10-2011, ora 15:49
bogdan440
Nu este medic/terapeut
bogdan440
nu judeca niciodata hivul dupa simptome..cel mai bine fa un prim test hiv generatia a 4-a la 4 saptamani de la ultimul contact, care va fi in proportie de peste 90 % concludent..daca rezultatul este negativ poti incepe sa te linistesti...mai fa unul la 6-8 saptamani si daca si acesta este negativ in proportie de 98-99 % nu ai hiv..dupa 3 luni poti face orice fel de test hiv numai pt linistea ta sufleteasca..foarte improbabil ca dupa doua rezultate negative sa obtii un rezultat pozitiv dupa 3 luni..testarea dupa 6 luni si mai ales un an sunt invechite, valabile pt metodele de testare de acum 15 ani..si chiar si acelea in proportie mare depistau anticorpii in primele 3 luni..
0
18-10-2011, ora 18:22
marian23
Nu este medic/terapeut
marian23
Buna ziua Doamna doctor
In ianuarie am fost diagnosticat cu stafilococ auriu(scurgeri uretrale), am facut tratamet cu ciprinol si mi-a trecut. la scurt timp dupa tratament aveam niste scurgeri urat mirositoare, am mai stat ceva timp asa si a inceput sa ma doara ganglionii limfatici, am fost iar la medic mi-a luat probe si nu mi-a gasit nimik, am zis sa mai iau o data ciprinol, in timpu tratamentului nu mai aveam scurgerea urat mirositoare.dupa ce am terminat tratamentu de 7 zile a inceput iara, iar am luat ciprinol 5 zile si tot asa curge ceva urat mirositor, -scurgerea e putina nu simnt cand curge-.va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra!
0
22-10-2011, ora 16:24
daniel63
Nu este medic/terapeut
daniel63
@RaduBogdans

Salut.Ti am dau un mesaj pe privat
0
26-10-2011, ora 15:58
Tzyghyy
Nu este medic/terapeut
Tzyghyy
Doamna Doctoorr am si eu o nelamurire..! acum 2 zile am avut un act sexual cu Prietena...iar ieri dimineata a inceput sa ma manance preputul..si pe langa capul penisului...au inceput sa'mi iasa niste bubite mici de culoare alba..dar foarte mici..iar capul ma mananca intruna...ce poate sa fiee??????si nici nu am apucat sa ma duc la medic deoarece am fost destul de ocupat...Va rog un raspuns:D
0
18-01-2012, ora 04:38
itzza
Nu este medic/terapeut
itzza
buna seara, si imi cer mii de scuze exista un laborator de testare HIV gratuit..? astept un rasp urgent si mai multe detalii va rog din suflet.multumesc anticipat.
0
15-12-2012, ora 15:01
AlexCr22
Nu este medic/terapeut
AlexCr22
Buna ziua ! Doamna doctor am si eu o intrebare pt dvs. Acum o saptamana am facut sex cu prezervativ cu o fata. A fost un moment cand am introdus-o o data sau de doua ori fara acesta, dar doar atat. M-am trezit intr-o dimineata cu o muscatura sau abces la falca, langa maseaua din spate. Tin sa precizez ca si inaintea contactului m-am mai muscat uneori si m-am trezit asa. Nelamurirea mea este ca nu stiu daca este muscatura sau pur si simplu mi-a aparut asa. Totodata ma doare ganglionul stang de la gat si era umflat, a doua zi mi-a mai dat inapoi. Ca si stare generala, oboseala este ceva frecvent intalnit la mine asa ca nu o pot lua in calcul. Dvs. ce parere aveti, ar putea fi vre-un simptom ? Ar trebui sa-mi fac griji ? Multumesc anticipat !
0
26-02-2013, ora 13:25
randomly
Nu este medic/terapeut
randomly
Buna ziua, traiesc cu panica in cap de ceva vreme, acuma 3 luni si 2 saptamani am intretinut sex neprotejat cu o fata ce am cunoscuto pe internet, ea de atunci afirma ca nu este infectata cu virusul HIV si ca chiar si-a facut testul, si eu la randul meu dupa act, adica la 32 de zile mi-am facut un test rapid si mi-a iesit negativ plus test pt urina pt alte boli, a iesit negativ, dupa trei luni de zile am mai facut un test ELISA tot negativ a iesit. Eu am fost infectat cu Virusul Hepatic B, intrebarea mea care este din cauza ca sistemul meu imunitar lupta cu Virusul Hepatic, poate afecta rezultatetle testului HIV, multumesc anticipat pt orice informatie aici sau pe mail, sa aveti o zi buna si cu sanantate
0
26-02-2014, ora 15:31
jhonmy
Nu este medic/terapeut
jhonmy
Buna ziua Dna Doctor... sunt un B de 33 ani acum 2 ani am avut un contact sexual neprotejat imediat la o luna dupa aceea am inceput sa tusesc
si sa am ameteli o instabilitate in sanatate.. racesc des.. testul nu l-am facut pe motiv ca imi este frica de rezultatul final in caz ca e pozitiv... va rog ajutati-ma cum sa fac.. eu sunt sigur 98% ca rezultatul va fi pozitiv... traiesc o drama, stau si ma gandesc la ce va urma... este un cosmar din care vreau sa ma trezesc gasind o cale dar nu gasesc nici o cale...o greseala car m-a costat enorm de mult...:((
0
14-09-2014, ora 20:11
Cristi1974
Nu este medic/terapeut
Cristi1974
Buna seara.
Am facut teste screening hiv la spitalul Victor Babes si au iesit pozitive. Valori 79, 98 respectiv 200.
Acum sunt in asteptarea testului de confirmare Western Bloc.
Exista posibilitatea ca testul screening sa fie fals pozitiv?
Mentionez ca am avut diaree cateva zile, stari febrile si o eruptie pe trunchi de cateva zile.
Nu am avut ganglioni inflamati.
Mai mentionez faptul ca obisnuiesc sa consum alcool.
Va multumesc !
0
15-09-2014, ora 12:27
h1n1
Nu este medic/terapeut
h1n1
Testele pentru depistarea prezentei anticorpilor au o marja relativ ridicata de eroare!Simptomatologia descrisa de tine este insa caracteristica unei recente infectii cu HIV dar nu numai!
0
11-05-2015, ora 12:08
cristi800
Nu este medic/terapeut
cristi800
buna ziua...acum cativa ani(3/4 ani) am avut un contact sexual neprotejat pe care nu l am realizat pana la capat din anumite motive considerand la vremea aceea ca nu era in regula ce se intampla intre noi 2 in fine... de atunci nu am mai vorbit cu acea fata din fericire. recent am aflat niste lucruri despre aceasta dar nu si ca ar avea hiv sau altceva...eu in aceasta perioada nu am prezentat acele afectiuni...am pierdut in greutate nu mult dar nu brusc si nu degeaba acest lucru datorandu se sportului...tuse seaca am uneori...febra am de obicei cand racesc iar asta se intampla foarte foarte rar (ultima data cand am racit a fost pe la sfarsitul verii trecute)si nu a durat mai mult de 2/3 zile glande limfatice nu am avut probleme cu exceptia tonsilelor (am probleme de cand eram micut) dar acestea datorandu se alimentatiei...probleme cu stomacul care sa dureze multe zile nu, doar neplaceri normale ca sa spun asa...pneumonie nu am avut...pierderi de memorie nu...dar ce ma pune pe ganduri este un strat de substanta albicioasa la nivelul limbii care imi apare uneori (afte am avut o singura data de cand ma stiu si nu a fost grav doar 1 singura bubita sau ceva de genul)iar in cerul gurii am observat azi ca am o usoara nuanta de galben nu stiu cum sa ii zic...ma gandeam sa fac un test rapid de detectare hiv din acela care dureaza 3 minute sau cv de genul am citit pe internet ca se gaseste in anumite farmaci...mai am o intrebare as putea sa va trimit pe mail sau cumva cateva poze ca sa vedeti precis despre ce este vorba ? va multumesc
0
10-08-2015, ora 08:01
krupsgusto
Nu este medic/terapeut
krupsgusto
buna ziua, anul trecut in septembrie am avut sex contact cu o doamna protejat dar sex oral neprotejat. si acum aprox 2 luni inainte am fost la cardiologie pericardite Am avut dureri tare am luat niste medicamente si a trecut puteti imi spuneti are o legatura cu sida si daca fac un test hiv iese pozitiv??
0
21-02-2016, ora 20:57
d.86
Nu este medic/terapeut
d.86
Buna ziua. Am fost la o doamna de moravuri usoare, am folosit prezervativ dar dupa terminarea actului sexual am vazut putin sange pe prezervativ. Ea nu era la menstruatie sau altceva. Dupa aproximativ 2 saptamani dupa acel contact m-a durut capu cu tot cu ochi vro 3 zile. Apoi dupa alte 2 saptamani a inceput sa simt o arsura pe scrot care a durat tot 3 zile scrotul fiind rosu si putin sensibil la atingere. Dupa cele 3 zile dupa ce mi-a trecut senzatia de arsura a inceput sa ma doara deasupra penisului si in stanga si in dreapta. Durerea a persistat timp de o saptamana.
Am inceput sa citesc despre hiv si tot ce cuprinde el si m-a apucat o stare de neliniste. Sunt deprimat de mancat nu mananac, acum a inceput sa ma doara si stomacul si la 5 saptamani dupa contact am inceput sa am si diaree. Mentionez ca atunci cand ma trazesc dimineata sunt ud pe tricou numai la baza gatului.
Nu stiu ce sa mai fac ce sa mai cred, simt ca viata mi se scurge la vale. Am tot citit ca trebuie sa astept 3 luni pana imi fac analiza pt ca altfel nu este concludenta.
M-ar ajuta un test PCR ? Va rog sa-mi raspundeti daca puteti.
0
14-04-2016, ora 15:59
Aaabb
Nu este medic/terapeut
Aaabb
Buna ziua.
Este posibil sa apara semne ale infectiei cu HIV dupa 4 luni?
Am facut testul screnning dupa 4 luni si a iesit negativ
Multumesc

Edit: Am intrebat la receptie si mi-a zis ca rezultatul este concludent dupa 6 luni..Este adevarat?.eu am citit ca dupa 3 luni se poate face(apar anticorpi HIV).
0
16-04-2016, ora 19:20
ali.me
Nu este medic/terapeut
ali.me
Salut aab eu mi am facut test la11saptamani antigen anticorpi..mi au zis ca este concludent..este un test de generatia a 4 a..care detecteaza infectia cu hiv incepand cu 4 6 saptamani.si ca pot sta linistit ca este concludent..am avut toate simptomele posibile..pana acum..hiv ul nu se ia dupa simptome..testarea este singura cale siguta sa ti afli statusul.
0
16-04-2016, ora 19:59
ali.me
Nu este medic/terapeut
ali.me
Eu am avut un contact protejat cu o prostituata.prestandu mi oral.apoi vaginal.eu am fost ca mort pana acum..pentru ca imi statea gandul ca m am atins pe penis..pe capul penisului..fiind si sperma dupa ce am scos prezervativul.am discutat cu experti de la centrul helpline..si mi au zis ca nu se transmite asa.plus inca vreo 3 doctori diferiti nemti.dar siguranta o ai doar dupa testare...
0
13-03-2018, ora 20:04
John 55
Nu este medic/terapeut
John 55
Buna seara.

În luna noiembrie 2017 am Facut un sex oral neprotejat. După 3 luni mi-am facut un test hiv..testul a fost hiv1/2 rapid si elisa ambele mi au iesit negativ. După o săptămână mi am facut si vdrl același lucru negativ. Am făcut si pt hepatită b si c același lucru negativ.
As putea sta linistit ca n am nimic ?
0
13-02-2019, ora 12:22
Horus
Nu este medic/terapeut
Horus
Buna..
Sunt disperat nu mai dorm cat trebuie si nici nu mai mananc din cauza stresului.
Am facut sex cu o persoana in August 2018 si acum vreo 4 zile am aflat ca era infectata cu hiv tot din august. Mie frica sa nu ma fi infectat si pe mine
Am facut sex protejat dar am facut sex oral neprotejat reciproc si sarutat dar sarutat si oral foarte putin.
Nu am niciun simptom sa cred ca as fi ma simt foarte bine nu am probleme de sanatate din cate stiu eu.
Dar acum ca am aflat sunt terorizat innebunesc. Nu am cu cine sa vorbesc.toate problemele astea.
Am cerut 50 de euro de la soramea si am fost ieri sa fac un test de hiv si hepatita b si c.
VA ROG DIN SUFLET SA IMI RASPUNDETI SI MIE.
CAT DE POSIBIL E SA FIU INFECTAT ?????
0
13-02-2019, ora 23:55
h1n1
Nu este medic/terapeut
h1n1
Sanse extrem extrem de mici.
1
14-02-2019, ora 12:19
Horus
Nu este medic/terapeut
Horus
Nu stiu daca avea chiar atunci. Dar tot sunt deprimat. Nu mananc..
Daca au trecut 7 luni sau 6 cat e din august 2018. Cr3deti ca mai trebuie sa mai repet testul daca imi da negativ?
0
09-03-2019, ora 06:45
Freydy
Nu este medic/terapeut
Freydy
Buna ziua
Am 3 saptamani si o zi de cand am avut contact cu persoana. Am descoperit ca era cu HPV are si cancer de col uterin. Am descoperit abia in a 17a zi de la contact cu ea, gândul ma omoară. Credeti ca e posibil sa aibe si virusul HIV????.
Imi simt capul penisului rece, răcoros parca ar fi dat cu ceva mentolat.
Numai faptul că ma gandesc la consecințe aproape ca nici nu pot sa mai gandesc normal.
Cu un raspuns ma ajuta un dr.
Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns
72 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.