Dureri de spate zona toracica

Buna! Sotul meu se confrunta cu niste dureri de spate cam neobisnuite, iar din cauza serviciului nu a reusit sa ajunga la medic. De vreo doua luni au inceput problemele. Se trezeste noaptea pe la 2/3 cu dureri destul de mari, dar doar noaptea. Ziua nu are niciun fel de problema. A folosit crema pt durerile de spate dar fara niciun rezultat. Am observat ca durerile nu sunt localizate mereu in acelasi loc. Cand imi spune ca il doare in zona lombara cand in zona toracica. Precizez ca nu a mentionat niciun fel de probleme urinare. A luat ibuprofen pt 4 seri dar durerile reapar.
Ar fi de mare ajutor macar sa stim de unde sa incepem investigatiile. Va multumesc anticipat!
Ar fi de mare ajutor macar sa stim de unde sa incepem investigatiile. Va multumesc anticipat!
4 comentarii

durerile nocturne de genul descrise de d-voastra trebuie investigate mai atent. va sfatuiesc sa margeti la ortoped, probabil o sa incepeti cu o radiografie, urmand probabil si un set de analize sanguine
nu trebuie sa lungiti inutil timpul pana la un consult medical
nu trebuie sa lungiti inutil timpul pana la un consult medical

Posibil pietre de mici dimensiuni la rinichi.

Recomandarea este sa faca pentru inceput cateva investigatii:Radiografie de torace, Radiografie coloana toracolombara, ex urina, Ecografie abdominala.

Va multumesc pt raspunsuri! Au fost mici pietricele la rinichi iar durerile nu au incetat pana nu le-a eliminat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Durere spate stanga sus
- 3de cateva luni am o durere in spate, chiar sub omoplatul drept
- 1Durerea de spate cu diaree si greata
- 2Dureri de spate !
- 1dureri de spate
- 4dureri de spate
- 2Dureri spate
- 2Dureri spate
- 1Durere de spate din cauza ridicarii (prevenire inrautatire)
- 2dureri de spate si maini, amortirea mainilor
- 0durere de spate soldata cu indoierea pana la genunchi
- 0Ma doare foarte tare spatele in partea stânga jos
- 1durere spate, amorteala picior stang
- 7Durere de mijloc
- 1Durere spate, ameteala, caldura, slabiciune
- 2Durere de spate
- 2Durere de spate
- 0Durere foarte puternică in spate care fluctueaza in intensitate
- 2Durere de spate doar noaptea
Mai multe informații despre: Durere de spate durerea de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: