tensiunea mica si pulsul mic
Am 28 de ani, si de vreo doua saptamani nu mai pot sa dorm noaptea, am teniunea mica intre 9 si 11, stari de lesin, dureri la nivelul superior al amdomenului, respir foarte greu, noduri frecvente in gat, gaze, pulsul mic intre 55 - 70, stari de neliniste, dureri in spate in partea superioara.
Imi puteti spune care este cauza acestor stari sau daca imi puteti da un diagnostic?
Multumesc
Gabriela
Imi puteti spune care este cauza acestor stari sau daca imi puteti da un diagnostic?
Multumesc
Gabriela
1 comentarii
Este, probabil, hipocalcemie / hipomagneziemie, sau anxietate. Treceti printr-o perioada mai stresanta?
Un set de analize de la medicul de familie (ionograma, glicemie, tablou sangvin etc.) si EKG.
Puteti incerca, fara reteta, un supliment de calciu (CalCVita) si un calmant din plante (Relaxirem, de exemplu), dar un diagnostic de laborator inainte este de preferat.
Multa sanatate!
Un set de analize de la medicul de familie (ionograma, glicemie, tablou sangvin etc.) si EKG.
Puteti incerca, fara reteta, un supliment de calciu (CalCVita) si un calmant din plante (Relaxirem, de exemplu), dar un diagnostic de laborator inainte este de preferat.
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: