Temperatura 37.6/7 de doua luni

17-05-2020
Bia1292
Nu este medic/terapeut
Bia1292
De mai bine de doua luni am o stare sub febrila cu temperatura 37.5/6 de obicei sar cateodata creste chiar si pana la 38 cand fac unele exercitii sau de ex dau cu aspiratoru. Mi sa dat de doua ori antibiotic prima oara amoxicilina si a doua oara penicilina. Prima oara ptr sinuzita si a doua oara ptr amigdalite ca erau rosii dar incar sunt rosie in cerul gurii ca si cum as fi iritata... nu stiu daca febra este din cauza gatului dar doctorul a spus ca nu.

As vrea sa stiu si eu daca ii sa mai intamplat cuiva asa si ce teste a facut?
Multumesc
10 comentarii
0
23-06-2020, ora 22:56
Marian0207
Nu este medic/terapeut
Marian0207
Buna.Eu am patit la fel..am aproape 3 luni de cand am asta... mi-am facut ceva analize (sange, rmn cranio cerebral, ecografie abdominala) toate perfecte... Dar pe langa alte simptome (durere neexplicata de cap, de stomac ) am si starea asta subfebrila care oscileaza intre 37-37.5.Toata lumea imi spune ca sunt sanatos si mie in continuare imi este rau... ma simt ca si cum am o gripa. am zile cand sunt mai ok, dar am si zile proaste cand simt ca arde efectiv carnea pe mine. Spune-mi te rog daca ai reusit sa treci peste.. vreau sa stiu si eu.
1
23-06-2020, ora 23:05
Bia1292
Nu este medic/terapeut
Bia1292
Eu sunt tot la fel... mie imi creste temperatura cand sunt activa gen ma misc mai repede spal vase/ mananc... imi creste chiar si 37.9. nu stiu ce sa mak fac. Macar tie nu iti trece peste 37.5 ce este bine..
0
24-06-2020, ora 00:03
Marian0207
Nu este medic/terapeut
Marian0207
Te ai gandit ca e ceva psihogen, legat de psihic. Eu sufar de anxietate.. poate ai si tu o tulburare la nivel psihic, de ce nu te interesezi? asa si eu..fac analize de un an incoace. si nimic starile revin. ba ma doare aia..ma fac oleaca de temperatura.intru in panica ca nu stiu ce boala am si de fapt nu am nimic... aparent.. asa spun medicii si analizele slava Domnului.
0
24-06-2020, ora 18:15
Bia1292
Nu este medic/terapeut
Bia1292
Eu am constant aceasta temperatura 37.5/6. Iar cand fac ceva fizic mai solicitant spal vase/baie la copii imi creste si poate ajunge si pana la 38. Si cand stau la soare la fel imi creste ce cred ca e normal sa creasca saca stai la soare. Asa e si la tine?
0
24-06-2020, ora 19:19
Marian0207
Nu este medic/terapeut
Marian0207
In primul rand sa stai la soare in orele inadecvate este gresit, in al doilea rand, daca ai un termometru ai putea sa iti iei temepratura de 2, 3 ori pe zi, si sa le notezi, fiindca doctorii pana nu ai febra mare nu te baga in seama, de obicei febra arata ca ai o infectie in corp, sau ceva nu e in regula. Atata timp cat febra nu este mare este ok. Febra mica ( poti cauta si tu pe net de pe site-uri oficiale - ReginaMaria, MedLife-) poate fi data de multi factori, exista si febra de cauza necunoscuta.
Eu am senzatia ca ard in unele zile, si urca temperatura pana la 37.3... 4 cel mult. Fara sa transpir... ametesc si am o stare naspa dar asta la mine e din cauza anxietatii pe care o am Tine minte Temperatura corpului variaza intre 36.2 -37.3 (limite normale ) pana la 38 e subfebrilitate.. Nici asta nu e buna. De aceea ia numarul de doctoritei de familie sun-o si insista pe subiectul asta. Incearca sa eviti spitalul, doar daca este stricta nevoie mergi.
0
03-08-2020, ora 14:07
Marian0207
Nu este medic/terapeut
Marian0207
Buna Bia. Daca mai esti pe aici da un semn. A trecut? ce s-a mai intamplat?
0
18-09-2020, ora 19:33
Taniaoana
Nu este medic/terapeut
Taniaoana
Si eu sunt la fel.are cineva în raspuns sigur?
0
12-10-2020, ora 15:35
Raluca2020
Nu este medic/terapeut
Raluca2020
Un raspuns sigur nu are nimeni fiindca fiecare organism cu reactiile si particularitatile lui. Eu am ca si temperatura 37.3 sau 37.4 de cand ma stiu, incep sa ma infierbant dupa amiaza si doar 3 zile pe luna am si eu un 36.9. Cred ca la femei cel putin are legatura si cu stadiile cicloului menstrual. Am 45 de ani acum, posibil sa ma apropii de pre-menopauza si vad ca mai mult de 37.1 prea mai am.
0
22-02-2022, ora 21:20
Rose402
Nu este medic/terapeut
Rose402
Buna, nu stiu daca mai raspunde cineva la acest topic dar cu aceasta problema ma confrunt si eu de cateva luni, o stare subfebrila de 37.5-6 in special dupa amiaza sau seara.Dupa mai multe analize si radiografii mi s-a spus ca sunt ok dar eu nu ma simt bine avand o stare de epuizare si frisoane uneori.A depistat cineva cauza aceste probleme?
0
27-01-2023, ora 09:13
Anacriss
Nu este medic/terapeut
Anacriss
Buna mai este cineva aici sunt in aceeasi situatie cu subfebrilitate...ati descoperit cauza sau ati scăpat de ea?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Subfebrilitatea (febra 37-38°C)
  •