subfebrilitate 37, 3-38
Am o fetita de 1 ani si 9 luni, am fost internata in spital pt enterocolita i s-a administrat encefuryl, hidrasec, antibiotic injectabil penicilina si gentamicina, i s-a facut alanize nu are infectie, nu mai ca la iesirea din spital face febra intre 37, 3-38.Ce poate fi?I-am dat acasa igalgin la 8 ore si supozitoare paracetamol.
3 comentarii
Cand ai iesit din spital cu fetita ? La externare avea scaun normal ? in prima zi de externare, acasa, a avut febra ? E poasibil sa fi racit, trebuia sa mergi cu ea la medicul de familie.
Am stat 5 zile in spital m-am externat ieri, a a avut scaun normal, de racit nu cred ca a racit a fost verificata inainte de externare, nu are rosu in gat, nu tuseste, nu ii curge nasul nu are nici un semn ca ar fi racita, nu mai ca febra a aparut acasa cu tot tratamentul din spital.
Hidrateaza-l suficient [ ceai de menta ], sa consume fructe [ mere ] si ii poti da Nurofen sirop daca mai face febra, e mai bun [ nu-i mai pune supozitor acum, daca deabea a scapat de scaunele diareice, e deajuns doar siropul ]. Va fi bine copilul, nu-ti fa griji.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Subfebrilitate, obosela, inapetenta
- 4sindrom subfebril prelungit
- 10interpretare analize: stare subfebrila
- 4am o subfebrilitate de aproape 3 ani
- 1stare subfebrila permanenta, durere in gat
- 7Raceala cu tuse seaca si febra mica de 2 saptamani
- 0Febra - limfocite si leucocite usor scazute
- 4Stare subfebrila 2 luni
- 3Febra 37-37,5 de o saptamana - de la ce?
- 10Temperatura 37.6/7 de doua luni
- 3Stare subfebrila / durere dinte
- 2Subfebrilitate si ganglioni limfatici mariti
- 6Anxietate si subfebrilitate
- 3Stare subfebrilă - cauze, tratament
Mai multe informații despre: subfebrilitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: