am o subfebrilitate de aproape 3 ani

24-05-2012
anda72
Nu este medic/terapeut
anda72
Buna ziua,

Sunt din Bucuresti si am o subfebrilitate de aproape 3 ani si tot de atata timp si un prurit al mainilor si picioarelor. Dupa lungi siruri de investigatii, una din analize mi-a indicat Crioproteina pozitiva, spune acolo cu posibila componenta autoimuna. Medicul care ma are in urmarire acum mi-a indicat sa fac analiza CRIOCRIT. Unde as putea face acesta analiza? am cautat pe la multe spitale si institute si nu am gasit. Ma puteti ajuta prin a-mi indica un laborator care lucreaza aceasta analiza?
Va multumesc.
4 comentarii
0
24-05-2012, ora 16:51
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,
pana-ti raspunde cineva,
...
parere:
intreaba-l pe medicul CARE, ti-a recomandat aceasta analiza...
el, SIGUR stie UNDE se poate...
ma gandesc...din moment ce ti-a recomandat-o.
Sanatate si cele bune,
0
24-05-2012, ora 17:03
anda72
Nu este medic/terapeut
anda72
Medicul care mi-a recomandat, mi-a spus ca la Synevo! dar am sunat la ei la laborator si spun ca nu o fac.. si am ramas ca "... cel in caeat'! merci pentru urare!
0
26-05-2013, ora 14:22
tulip
Nu este medic/terapeut
tulip
Buna ziua,

As avea nevoie de o lamurire din partea unui medic, va rog.

Am o nelamurire, mi-am lucrat rochia de mireasa la un atelier de moda, iar la probe, din greseala am fost intepata de croitoreasa cu boldurile, in momentul in care le-a bagat in material ca sa regleze rochia pe corpul meu, in momentul acela m-a intepat, dupa ce acele bolduri au strapuns materialul, m-a intepat.
Precizez ca mi s-a mai intamplat o data asa, acum vreo 2 luni, la un alt atelier cand mi-am lucrat o rochie, la fel m-a intepat cu un bold, doar ca in acest caz probele la rochii se faceau ca pe banda, in sensul ca erau foarte multe domnisoare care au venit in acea zi la probele rochiilor si cred ca cel putin 10 20 de persoane au facut proba inaintea mea.
La proba rochiei de mireasa, dupa ce am plecat de la atelier am strans putin intre degete pielea si am vazut ca s-a adunat putin sange, cam cat o gamalie de ac, iar acum la cateva zile se observa doar putin un punctulet mic de la intepatura.
As vrea sa stiu daca in acest caz se pot contacta virusi, cum ar fi HIV-ul si hepatita C. Eu am vaccin contra hepatitei B.
Ma gandesc totusi ca acele bolduri nu le schimba frecvent, dupa fiecare client si ma gandesc ca poate asa cum am patit eu, se poate sa se mai fi intepat si alte persoane si chiar croitoresele.
In concluzie, exista riscul de a ma putea infecta cu Hiv sau cu virusul hepatitei C?

Multumesc
0
31-07-2014, ora 22:20
andrutza
Nu este medic/terapeut
andrutza
Buna seara,

As avea nevoie de un raspuns, va rog.
Am fost la un restaurant si am observat ca furculita avea in varf mici urme de cascaval topit dar intarit. Cred ca la restaurant spala vesela in masini si nu mai stau sa frece cu buretele urmele de cascaval de ex care raman lipite de furculite.
Vreau sa stiu daca in acest mod se poate transmite hepatita si hiv...avand in vedere ca erau acele urme uscate si intarite de cascaval.
Tin sa precizez ca eu dimineata cand m-am spalat pe dinti am sangerat putin la gingie, iar seara am mancat la acest restaurant.
E vreun riscde contactare a hepatitei B sau C si hiv? Tin sa precizez ca am vaccinul contra hepatitei B facut in 2005.
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Subfebrilitatea (febra 37-38°C)
  •