Subfebrilitate, obosela, inapetenta

De o saptamana nu-mi scade temperatura sub 37, iar uneori am si 37, 4. Nu am pofta d emancare si sunt si obosita fizic. Am facut analizele: VSH, nr. de leucocite si fibrinogenul, care au iesit in limite normale. Medicul de familie suspecteaza o oboseala cronica (eu nici nu am somnul linistit, ca am copil de 2 ani si ma trezesc la orice miscare de-a lui). Se poate manifesta oboseala in acest fel?
va multumesc
va multumesc
3 comentarii

Daca subfebrilitatea a aparut de o saptamina si nu e ceva vechi, ne gindim in primul rind la o afectiune acuta infectioasa-iar daca VSH, nr leucocite, fibrinemia sunt normale, ne gindim la o etiologie virotica mai mult decit la ceva bacterian. Mai multe nu pot spune cu datele pe care le furnizati.

Multumesc pentru raspuns!
Ieri am fost la ORL, in urma durerii din gat instalata ieri noapte (si azi noapte) si mi s-a spus ca am amigdalita cronica. Exudatul faringian e normal. Se poate de la aceasta sa fie starea mea? (azi am 37, 6) Mi-a prescris si Ospen, in cazul in care imi creste temperatura.
Ieri am fost la ORL, in urma durerii din gat instalata ieri noapte (si azi noapte) si mi s-a spus ca am amigdalita cronica. Exudatul faringian e normal. Se poate de la aceasta sa fie starea mea? (azi am 37, 6) Mi-a prescris si Ospen, in cazul in care imi creste temperatura.

Spune-mi te rog cum ai rezolvat... ma confrunt si eu de ceva vreme cu asta

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7o problema psihica?
- 5oboseala, greata-sunt disperata!
- 1insomnii, cefalee, oboseala la menopauza
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 34tresariri in somn
- 4mononucleoza infectioasa
- 6Completare 1 tratament insomnie
- 2De 1 saptamana tot am diaree + oboseala ce tine de 3 zile incoace
- 3Simptome precum oboseala si lipsa de energie
- 2Palpitatii inima in urma efortului oboselii stresului
- 1stare de lesin si oboseala permanenta
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 2Greutate in a respira, dureri articulare, stare de oboseala continua.
- 1Respiratie greoaie, stari de oboseala, transpiratie
- 2Balonare, dureri in partea stanga jos, stare de greata, oboseala permanenta
- 1Oboseala si Lipsa de apetit
- 1stare de oboseala permanenta.
- 3O boala.. care nu o intelege nimeni
- 3Stare generala proasta, oboseala, slabiciune musculara, ameteli, pierdere in greutate
- 5Transpirație și oboseala la cel mai mic efort!!
Mai multe informații despre: Oboseala subfebrilitatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: