Subfebrilitate, obosela, inapetenta
De o saptamana nu-mi scade temperatura sub 37, iar uneori am si 37, 4. Nu am pofta d emancare si sunt si obosita fizic. Am facut analizele: VSH, nr. de leucocite si fibrinogenul, care au iesit in limite normale. Medicul de familie suspecteaza o oboseala cronica (eu nici nu am somnul linistit, ca am copil de 2 ani si ma trezesc la orice miscare de-a lui). Se poate manifesta oboseala in acest fel?
va multumesc
va multumesc
3 comentarii
Daca subfebrilitatea a aparut de o saptamina si nu e ceva vechi, ne gindim in primul rind la o afectiune acuta infectioasa-iar daca VSH, nr leucocite, fibrinemia sunt normale, ne gindim la o etiologie virotica mai mult decit la ceva bacterian. Mai multe nu pot spune cu datele pe care le furnizati.
Multumesc pentru raspuns!
Ieri am fost la ORL, in urma durerii din gat instalata ieri noapte (si azi noapte) si mi s-a spus ca am amigdalita cronica. Exudatul faringian e normal. Se poate de la aceasta sa fie starea mea? (azi am 37, 6) Mi-a prescris si Ospen, in cazul in care imi creste temperatura.
Ieri am fost la ORL, in urma durerii din gat instalata ieri noapte (si azi noapte) si mi s-a spus ca am amigdalita cronica. Exudatul faringian e normal. Se poate de la aceasta sa fie starea mea? (azi am 37, 6) Mi-a prescris si Ospen, in cazul in care imi creste temperatura.
Spune-mi te rog cum ai rezolvat... ma confrunt si eu de ceva vreme cu asta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10test helicobacter pylori pozitiv
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 8Dureri in stanga si pe bratul stang, transmiratie, oboseala
- 33Stare de slabiciune si oboseala
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 9oboseala psihica
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 5Probleme mari la inghitit
- 8Ameteli zi de zi timp de 5 luni
- 1oboseala
- 1Diskinezie biliara, balonare, oboseala, dureri de cap
- 3Ma simt anemica, obosita si fara vlaga.
- 2Gat inflamat tot timpul, nas infundat si stari de oboseala
- 4ce poate sa fie?
- 7Raceala cu tuse seaca si febra mica de 2 saptamani
- 4Stare de oboseala
- 10Temperatura 37.6/7 de doua luni
- 2Sa fie cauza organică sau psihica?
- 0Eozinofile si monocite mici#
- 3Stare subfebrilă - cauze, tratament
Mai multe informații despre: Oboseala subfebrilitatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: