interpretare analize: stare subfebrila
Buna seara,
Am facut de curand o serie de analize deoarece de la sfarsitul lunii decembrie am o stare subfebrila aproape continua, am avut in ianuarie o pneumopatie interstitiala si starea proasta persista uneori; se manifesta cu dureri in piept, tuse uscata si uneori cu expectoratie, dureri de cap si fata umflata dimineata(desi nu dorm in curent). Analizele care au fost insemnate in afara limitelor sunt neutrofilele: 75, 1% (val norm 45-72), limfocite 18 (val norm 25-40), volum trombocitar mediu 6 (7, 4-10, 4), gama globuline 20, 7 (10, 5-20, 5). in rest VSH, ASLO, fibrinogen, CRP sunt in limite normale.
Nu inteleg de ce imi persista starea aceasta de viroza permanenta, daca intr-adevar asta o fi. mentionez ca am luat si augmentin, isoprinosine iar acum iau doxiciclina.
Multumesc pentru ajutor!
Am facut de curand o serie de analize deoarece de la sfarsitul lunii decembrie am o stare subfebrila aproape continua, am avut in ianuarie o pneumopatie interstitiala si starea proasta persista uneori; se manifesta cu dureri in piept, tuse uscata si uneori cu expectoratie, dureri de cap si fata umflata dimineata(desi nu dorm in curent). Analizele care au fost insemnate in afara limitelor sunt neutrofilele: 75, 1% (val norm 45-72), limfocite 18 (val norm 25-40), volum trombocitar mediu 6 (7, 4-10, 4), gama globuline 20, 7 (10, 5-20, 5). in rest VSH, ASLO, fibrinogen, CRP sunt in limite normale.
Nu inteleg de ce imi persista starea aceasta de viroza permanenta, daca intr-adevar asta o fi. mentionez ca am luat si augmentin, isoprinosine iar acum iau doxiciclina.
Multumesc pentru ajutor!
10 comentarii
O pneumonie sau bronhopneumonie cu simptome mai usoare dar care dureaza mult si NU raspunde la tratamentul cu antibiotice "obisnuite", la un adult tanar mai ales, se poate trata cu Doxiciclina.
( se numesc "pneumonii atipice", desi apar frecvent ).
Numai bine!
( se numesc "pneumonii atipice", desi apar frecvent ).
Numai bine!
Buna alladreaming. Am fost si eu de curand diagnosticata cu pneumopatie interstitiala, sindromul rino-sino-bronsic, iar dupa tratament(klacid) mi s-a umflat gatul si am aceleasi stari pe care le metionezi si tu. Tu te-ai tratat de simptomele pe care le-ai avut, au mai revenit(vad ca postarea ta este in 2008). Sper din toata inima sa primesc raspunsul tau.
Sunt in aceeasi situatie cu subfebrilitate dupa o gripa cum ati rezolvat situația va scazut?
Buna, in aceiași situație sunt și eu.. oare pot sa vorbesc cu cineva de aici? Ma nelinisteste foarte rău situatia
Buna având în vedere că numai noi mai suntem pe aici putem vorbi intre noi!
Alinaiuliana mai esti pe aici si eu sunt foarte speriată
Buna lasă-mi un mail cu nr tau calin_alina24@yahoo.com
Mi-am făcut foarte multe analize, toate bune.. toată lumea imi spune sa stau liniștita temperatura mea creste pana la 37, 7 rectal dar nu este mereu așa dimineața am 36, 5 depinde de momentul zilei.. acum nu știu ce sa zic cred ca m-am panicat și pe asta. Un om normal nu cred ca își ia temperatura de atâtea ori. Plus ca eu nu am niciun alt simptom dacă nu as fi avut termometru in casa nici nu as fi știut ca am..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Subfebrilitate, obosela, inapetenta
- 4sindrom subfebril prelungit
- 5am fost diagnosticat cu un tip de pneumopatie
- 4am o subfebrilitate de aproape 3 ani
- 3Pneumopatie acuta
- 1stare subfebrila permanenta, durere in gat
- 7Raceala cu tuse seaca si febra mica de 2 saptamani
- 4Stare subfebrila 2 luni
- 13Pneumopatie interstiala difuză
- 3Febra 37-37,5 de o saptamana - de la ce?
- 3Stare subfebrila / durere dinte
- 2Subfebrilitate si ganglioni limfatici mariti
- 6Anxietate si subfebrilitate
- 3Stare subfebrilă - cauze, tratament
Mai multe informații despre: subfebrilitatea pneumopatia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: