tbc-ul in timpul sarcinii!
Sunt insarcinata in 5 luni si am unele simptome (dureri toracice, transpirtie..) care imi dau de gandit, mentionez ca acum 2 ani am avut tbc pe care l-am tratat timp de 6 luni (ulterior tratamentului radiografiile mi-au iesit bune).Nu stiu ce sa fac.sunt disperata..ce analize as putea face ca sa vad daca am tbc sau nu.exista sanse sa se transmita la fat?
3 comentarii
Buna!Nu ai discutat cu medicul pneumoftiziolog sau medicul ginecolog problema ta?!Asa ar fi cel mai bine.Ei sunt in masura sa-ti dea sfaturi avizate.De cand au aparut aceste manifestari?Cand ai facut ultima radiografie ?Utimul examen de sputa?Astept raspuns.Nu te stresa, poate nu este ceea ce-ti imaginezi tu mai ales ca zici ca totul a fost ok dupa tratament.
simptomele le-am avut acum 2 zile...dar astazi (duminica)nu ma mai acele simptome...doar ca ma doare gatul dimineata si mai transpir cand mananc ceva fierbinte( mancare gatita). ultima rad. am facut-o anul trcut in toamna.si mi-a iesit super bine..plamanii au fost vindecati...o sa ma duc la med de fam maine.doc gineco e din iasi, iar eu sunt din alt oras.nu am gasit nimic despre tbc si sarcina...poate ma ajuta cineva.iti multumesc de grija ta fata de mine.
Da ar fi bine sa mergi la medicul de familie.Probabil ca este vorba de o raceala.Poate iti recomanda ceva simptomatice(paracetamol doza mica)Iti doresc multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Un coleg de servici are TBC. Sunt ingrijorat.
- 1TBC pulmonar
- 3tuse convulsiva sau TBC?
- 6antibiotice tbc
- 29TBC la plamanul stang
- 44molluscum contagiosum + sarcina
- 3tbc si vacanta la mare
- 3Este TBC?
- 4tbc vechi de 1 an
- 7tratament pentru gat
- 6spitalizare TBC?
- 10recidiva tbc, astm sau... ?
- 3colegul de serviciu a fost diagnosticat cu TBC