tbc-ul in timpul sarcinii!
Sunt insarcinata in 5 luni si am unele simptome (dureri toracice, transpirtie..) care imi dau de gandit, mentionez ca acum 2 ani am avut tbc pe care l-am tratat timp de 6 luni (ulterior tratamentului radiografiile mi-au iesit bune).Nu stiu ce sa fac.sunt disperata..ce analize as putea face ca sa vad daca am tbc sau nu.exista sanse sa se transmita la fat?
3 comentarii
Buna!Nu ai discutat cu medicul pneumoftiziolog sau medicul ginecolog problema ta?!Asa ar fi cel mai bine.Ei sunt in masura sa-ti dea sfaturi avizate.De cand au aparut aceste manifestari?Cand ai facut ultima radiografie ?Utimul examen de sputa?Astept raspuns.Nu te stresa, poate nu este ceea ce-ti imaginezi tu mai ales ca zici ca totul a fost ok dupa tratament.
simptomele le-am avut acum 2 zile...dar astazi (duminica)nu ma mai acele simptome...doar ca ma doare gatul dimineata si mai transpir cand mananc ceva fierbinte( mancare gatita). ultima rad. am facut-o anul trcut in toamna.si mi-a iesit super bine..plamanii au fost vindecati...o sa ma duc la med de fam maine.doc gineco e din iasi, iar eu sunt din alt oras.nu am gasit nimic despre tbc si sarcina...poate ma ajuta cineva.iti multumesc de grija ta fata de mine.
Da ar fi bine sa mergi la medicul de familie.Probabil ca este vorba de o raceala.Poate iti recomanda ceva simptomatice(paracetamol doza mica)Iti doresc multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1TBC - va rog ajutati-ma
- 2TBC pulmonar
- 5ce analize ar trebui facute in caz de recidiva tbc renal?
- 3tuse convulsiva sau TBC?
- 44molluscum contagiosum + sarcina
- 4am fost diagnosticata acum 2 saptamini cu tbc nodulara (nodului limfatic)
- 25Buna! in legatura cu tbc...
- 36Recidiva TBC-va rog din suflet sa-mi raspundeti!!!
- 3miscare si dieta... Este indicata o cura de slabire dupa TBC?
- 5traducere diagnostic: TBC pulmonar infiltrativ nodular apicala dr, si apicala stg
- 8As dori un sfat cine ma poate ajuta
- 3sinuzita in sarcina
- 8De 8 luni am probleme cu somnul
- 1TBC la gradinita
- 2am riscul sa ma molipsesc de tbc?
- 2Interpretare analize
- 9TBC si Cancer ?
- 0TBC - intoarcere la servici
- 2Tbc
Mai multe informații despre: Sarcina luna V TBC
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: