TBC
Buna ziua!
Una dintre profesoarele noastre a fost diagnosticata cu TBC si nu mai vine la școală de o săptămână.Noi aveam ore cu dumneaei de 2 ori pe săptămână, iar clasa este destul de mare. Intrebarea este daca eu pot avea aceasta boala ținând cont ca nu am stata foarte aproape de dumneaei.
Ne-a zis ca duce tot personalul scoli la teste dar dupa vacanta de Paște iar eu nu pot sta liniștit pana atunci.
Tin sa menționez ca nu am nici un fel de simptom.
Una dintre profesoarele noastre a fost diagnosticata cu TBC si nu mai vine la școală de o săptămână.Noi aveam ore cu dumneaei de 2 ori pe săptămână, iar clasa este destul de mare. Intrebarea este daca eu pot avea aceasta boala ținând cont ca nu am stata foarte aproape de dumneaei.
Ne-a zis ca duce tot personalul scoli la teste dar dupa vacanta de Paște iar eu nu pot sta liniștit pana atunci.
Tin sa menționez ca nu am nici un fel de simptom.
1 comentarii
Hristos a Înviat! Simptomele nu apar imediat. Este bine să efectuați o radiografie toracică și în cazul în care există anomalii să le investigați la pneumologie. De asemenea, dacă apar simptome precum transpirații, scădere ponderală, tuse cu sânge (chiar și cantitate redusă), respirație îngreunată, febră, frison, ganglioni măriți de volum mergeți imediat la pneumolog. Dacă nu sunteți imunosuprimat (probabil nu sunteți, deoarece sunteți tânăr, fără boli cronice, fără neoplazii, fără HIV/SIDA sau alte boli care vă pot compromite imunitatea) cel mai probabil nu veți face tuberculoză, chiar dacă ați avut contact cu profesoara în timpul orelor de curs. O zi liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Un coleg de servici are TBC. Sunt ingrijorat.
- 2TBC pulmonar
- 10A avut cineva TBC caverne mari?
- 34Ajutor!ce sa fie? plamanii, bronhiile, astm, tbc?
- 5Tumoare la inima?
- 3miscare si dieta... Este indicata o cura de slabire dupa TBC?
- 5fractura pertrohanteriana dupa ce a alunecat si a cazut
- 4TBC pulmonar
- 7Are TBC
- 6TBC ganglionar se transmite?
- 16tuberculoza la copii...va rog din suflet sa-mi raspundeti, sunt disperata
- 1pleurezie nelamurire tbc
- 1tbc la bebelus de 8 luni
- 2Interpretare analize
- 1Meningita TBC
- 2Test TBC Constanta in laborator privat?
- 6Tbc-ul si complicatiile lui
- 0Tratament de TBC: e nevoie sa se mai faca CT-uri sau bronhoscopii la 2 luni de tratament?
- 0Analize TBC osos
Mai multe informații despre: Tuberculoza TBC
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: