tratament toxic (TBC) si ficatul
tratamentul pentru orice forma de tbc este foarte toxic pt ficat...exista imposibilitatea sustinerii tratamentului in conditiile in care ficatul nu permite?! un adjuvant puternic pt ficat..alte concentratii ale antibioticelor..?!
caut o solutie pt aceasta problema si rog pe cei care au trecut prin situatii similare sa mi ofere niste alternative, cat mai repede. multumesc!
caut o solutie pt aceasta problema si rog pe cei care au trecut prin situatii similare sa mi ofere niste alternative, cat mai repede. multumesc!
4 comentarii
Tuberculoza netratata, ca si cea tratata cu doze mai mici decat normal duce la deces.Sa nu exageram, ficatul nu este chiar atat de afectat de tuberculostatice daca ai o viata ordonata, cu mancare buna, odihna si se elimina in totalitate alcoolul.Terapia pentru TBC, luata corect, este doar de cateva luni si duce la vindecare completa.Ficatul este un organ foarte rezistent si chiar cand este afectat intr-o oarecare masura se reface extrem de repede.Deci pune in balanta cele doua alternative si gandeste-te bine ce preferi.Numai bine!
pentru ficat exista esentiale si hepaton. au vitamine si alte proteine care fac bine,
tratamentul ptentru tbc intr-adevar este strict necesar, dar vorbiti cu medicul, poate va alege anumite antibiotice, mai tolerabile.
sanatate!
tratamentul ptentru tbc intr-adevar este strict necesar, dar vorbiti cu medicul, poate va alege anumite antibiotice, mai tolerabile.
sanatate!
multumesc tare mult pentru sfaturi insa as mai dori sa precizez ca am urmat tratamentul cu tuberculostatice timp de o saptamana dupa care medicul l-a intrerupt din cauza probelor hepatice care au iesit destul de mult marite. de 10 zile nu mai iau tuberculostatice, in schimb tin regim nu foarte strict si iau pastile pt regenerarea ficatului, imi este mai bine acum, nu mai fac febra si am pofta de mancare.imi este teama insa ca nu o sa pot tine tratamentul pt plamani si ca o sa am din nou stari de inapetenta si voma, asta in cazul in care pot manca ceva. multumesc inca o data!
Pentru ficat rezultate excelente are Aloe Vera Plus, Cruciferous Plus, Flavonoid Complex si Carotenoid Complex.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tbc
- 3carcinomateza cu ascita, metastaze osteolitice, ficat tumora
- 4Problema cu ficatul
- 4tbc vechi de 1 an
- 3dureri in zona ficatului
- 4ce inseamna CALCIFIERE LA FICAT?
- 9otomastoidita stanga ce inseamna?
- 6Intr-o seara am ridicat ceva mai greu la 8-9 kg si am simtit ceva in plamani
- 4anticonceptionale si ficatul?
- 4intrebari despre toxocara
- 4Raceala la plamani sau TBC