tatal meu este alcoolic
buna, sunt o fata in varsta de 17 ani si eu impreuna cu mama si sora mea suferim mult din cauza tatalui meu caruia i place sa bea. de i-ar lasa mami banii lui toti i-ar bea. cand e beat vorbeste foarte urat si injura foarte mult. ne dor foarte mult vorbele lui. mie cel mai mult mi-e mila de mama mea care e o femeie deosebita si nu merita toate jignirile tatalui!! uneori simt ca il urasc atat de tare! ne-a facut de foarte multe ori sa plangem toate, mai ales pe mami! el nu recunoaste ca este alcoolic si ca bea toti banii pe care-i are! ma enerveaza la culme! 4 zile la rand a venit acasa beat... si sigur asa va veni si azi! nu-l mai suport! are insa un comportament ciudat: cand e beat e dragastos cu noi(cu mine si sora mea), dar mi-e cand il vad asa nu imi arde de dragalelile lui si strig la el sa imi dea pace... atunci pot urma o serie de injurii.mai bn mi-ar da o palma ca nu ar durea asa cum dor vorbele lui. Iar cand nu e beat nici nu ne baga in seama... nu vorbeste deloc cu noi. e aspru, sever sta doar in camera lui la TV... din aceasta cauza cred ca mi-am format un caracter slab... nu prea am prietene, sunt mai timida, mai sensibila... mi-ar place sa imi aduc si eu prietene sau colege asa cum fac majoritatea fetelor acasa dar mi-e rusine pentru ca pot sa il prinda pe tati beat! as intra in pamant de rusine! am scris aceste randuri pentru a ma descarca, simt nevoia pur si simplu sa spun cuiva prin ce trec!!.:(
5 comentarii
Buna BIA am si eu 17 ani si as vrea tare mult sa vad si eu cum e la tine tatal meu de nu pot sa spun dependent alcolic dar cand bea e groaznic bea in feicare zi...si incepe sa injure mai ales pe mama o face in toate felurile nu mai suport..mama incepe sa planga nu se mai poate lua in gura cu el..deoarece daca e beat nu poti vorbi cu el uneori simt ca as vrea sa plec de langa el alteori ca il iubesc prea mult ca sa plec il urasc atat de tare cand e beat si ne injura incat imi bine sa ii dau in cap cu ceva..ma face proasta tampita si ma injura pe mine si mama de toti sfintii care exista pe lume
fratele meu are 20 de ani nu prea da el atentie la toate astea deoarece spune ca nu ii mai pasa dar sincer..eu nu mai rezist..nu mai pot iar cand e treaz e okai ma dragosteste vine si ma pupa si parca imi trece, dar urmatoarea zi iar incepe vine de la lucru si bea..acasa bea...nu mai rezist si apropo la noi centrele alea de specialitate nu merg..adica nu suntem genu de familie care sa apeleze la centre de genu..astept un raspuns din partea ta sa-mi spui care mai e situatia ta..
fratele meu are 20 de ani nu prea da el atentie la toate astea deoarece spune ca nu ii mai pasa dar sincer..eu nu mai rezist..nu mai pot iar cand e treaz e okai ma dragosteste vine si ma pupa si parca imi trece, dar urmatoarea zi iar incepe vine de la lucru si bea..acasa bea...nu mai rezist si apropo la noi centrele alea de specialitate nu merg..adica nu suntem genu de familie care sa apeleze la centre de genu..astept un raspuns din partea ta sa-mi spui care mai e situatia ta..
salut!! am 20 de ani si tatal meu consuma alcool...mai demult consuma din cind in cind, insa acum o face in fiecare zi, nu e zi in care sa nu vie beat de la serviciu, bea singur, bea cu prietenii. se foloseste de orice motiv ca sa consume alcool. aproape toata familia din partea tatalui sunt alcoolici. banii akasa ii aduce, dar in ultima perioada a inceput sa strige, sa injure. mam deja e obosita de situatia asta.o face sa sufere foarte mult...si nici la noi nu merge solutia cu centrele de specialitate...spunetimi va rog alta metoda...
buna.am 18 ani tatal meu este alcoolic de cand aveam eu 4 anisori.cand eram mai mica o batea des pe mama de fata cu mine si fratii mei mai mici!!!insa akm de 2 ani incoace bea si mai mult si face scanndal pe mine ma batut de multe ori k iam zis sa nu mai bea nu am avut nici craciun niste paste toate sarbatorile ai fost un dezastru.akm 3 ani a vrut sa se sinucida.are perioade cand este bine dispus dar mult mai multe perioade cand este beat si ne face viata un calvar!!!noi suntem 6 frati eu is cea mai mare...el trece ft usor de l o stare l alta.adica acum este bine dispus si in secunda urmatoare are reactii violente!!!!!!! de multe ori ajung sa zic viata noastra este un calvar un iad.de l un timp incoace isi ascunde mancarea :|
va rog ajutati-ma vreau si eu niste sfaturi.-*
(*modificat de administrator)
va rog ajutati-ma vreau si eu niste sfaturi.-*
(*modificat de administrator)
Buna ziua, va scriu cu speranta de a gasi un ajutor contra alcoolismului. E vorba de socrul meu, are 70 de ani si efectiv nu mai stim ce sa facem cu el. De cand a iesit la pensie ( de 10 ani ), a devenit dependent de alcool. Problema e ca bea cu predilectie spirtoase, dimineata sticluta e primul lucru pe care pune mana, de multe ori fara sa ia micul dejun.Ca sa va faceti o idée cam cat poate sa bea : in fiecare an prin noiembrie isi face tuica ( are cam 47-50 de grade ). Anul trecut a facut 130 de litri de tuica pe care i-a baut in 4 luni ( da, a-ti citit bine ! ). Estimam ca bea si 2 litri pe zi... Nu recunoaste in ruptul capului ca are o problema, deci nu se pune problema de a-l duce la dezalcoolizare sau la un psihiatru. E foarte violent cand bea ( adica aproape cat e ziua de lunga ), injura, o loveste pe soacra mea si are impresia ca toata lumea comploteaza impotriva lui.E paranoic de-a dreptul, are impresia ca doar el are tot timpul dreptate si ca noi ceilalti nu facem nimic si ca doar profitam de pe urma lui,.
Uita lucruri elementare, ca de exemplu cand a mancat ultima oara si ce...Am incercat sa-I dam antalcool, i-am pus in cafea dar fara prea mare efect.
Va rog din suflet, daca puteti sa ne recomandati un remediu, un medicament care I se poate da fara ca el sa stie, caci nu ar accepta niciodata ca are o problema. Chiar mi-e frica ca daca ar afla ca il tratam fara stiinta lui sa nu se intample mai rau...
Va multumesc si astept o sugestie
Uita lucruri elementare, ca de exemplu cand a mancat ultima oara si ce...Am incercat sa-I dam antalcool, i-am pus in cafea dar fara prea mare efect.
Va rog din suflet, daca puteti sa ne recomandati un remediu, un medicament care I se poate da fara ca el sa stie, caci nu ar accepta niciodata ca are o problema. Chiar mi-e frica ca daca ar afla ca il tratam fara stiinta lui sa nu se intample mai rau...
Va multumesc si astept o sugestie
Pentru bia si nosense.
http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_cat=57id_sub_cat=234id_prod=49435
http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_cat=57id_sub_cat=234id_prod=49435
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tata alcoolic.. refuza internarea sau orice ajutor din partea unui medic
- 11Ma inrosesc de la bautura
- 11Mama mea este alcoolica
- 5Stare de mahmureala manifestata printr-o ameteala usoara, oboseala launtrica
- 10despre alcoolici
- 3consumul exagerat de alcool
- 31 - 2 pahare vin pe zi - dependent de alcool ?
- 1alcoolic cu crize epileptice
- 6avem o mare problema: ALCOOLUL
- 3alcoolic sau betiv sau niciuna
- 5dureri de cap zona ochiului drept
- 13deja alocolul imi controleaza viata. De unde incep?
- 0Alcoolul creşte riscurile de cancer intestinal
- 7cum sa-mi conving sotul sa bea cu masura?
- 5sunt sotie de alcoolic
- 5alcool in prima luna de sarcina
- 4dependenta de alcool
Mai multe informații despre: Alcoolismul Alcoolul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: