Efecte ale consumului de alcool...?

Buna ziua!
Am varsta de 34 ani si in trecut(pana acum un an)am avut o perioada foarte mare in care am consumat alcool.Acum nu mai beau, merg la psihoterapeut, ma simt mai bine, dar am probleme, cred, datorate consumului. Am ramas cu tremuraturi ale capului, cand ma uit fix la un lucru, imi tremura mainile cand sunt nevoita sa scriu ceva in fata unei persoane, am stari de greata, presiune in piept, momente foarte puternice de frica, ca nu pot face fata situatieide alta persoana. Sunt nervoasa cu toata lumea. Va rog, sa ma ajutati cu sfaturi, despre ce as putea face sa scap de aceste stari.
Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra!
Am varsta de 34 ani si in trecut(pana acum un an)am avut o perioada foarte mare in care am consumat alcool.Acum nu mai beau, merg la psihoterapeut, ma simt mai bine, dar am probleme, cred, datorate consumului. Am ramas cu tremuraturi ale capului, cand ma uit fix la un lucru, imi tremura mainile cand sunt nevoita sa scriu ceva in fata unei persoane, am stari de greata, presiune in piept, momente foarte puternice de frica, ca nu pot face fata situatieide alta persoana. Sunt nervoasa cu toata lumea. Va rog, sa ma ajutati cu sfaturi, despre ce as putea face sa scap de aceste stari.
Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra!
2 comentarii

@ andreea1978
Daca starile tin de mai mult de 2 saptamani, ati facut o boala care se numeste anxietate.
Adresati-va medicului psihiatru pentru consultatie si reteta.
Se rezolva.
Daca starile tin de mai mult de 2 saptamani, ati facut o boala care se numeste anxietate.
Adresati-va medicului psihiatru pentru consultatie si reteta.
Se rezolva.

Sunt efecte ale abstinentei, ale sevrajului, pentru ca alcoolul da dependenta..organismul tau cere alcool, e suparat ca nu mai exista consum ; sa fii tare si sa nu cedezi, aceste probleme sunt relativ greu de suportat, dar trecatoare si, cu vointa, vor disparea.Ia vitamine in formula cat mai completa [ sunt mai scumpe ] sau macar vitamine complex B, bea multe lichide [ supe, lapte, iaurt, compot, bors acru - 2 -3 cani/zi, ceai, apa ] si fa miscare..Vitamine ia timp de 3 luni, apoi fa analizele [ inclusiv probele hepatice, GGT ].

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Boala maniaco-depresiva - Cum il salvam?
- 0prostata si alcoolul...
- 11Mama mea este alcoolica
- 4kombuco orientali - dependenta de alcool
- 5Stare de mahmureala manifestata printr-o ameteala usoara, oboseala launtrica
- 6putem sa-l internam la dezalcolizare fara voia lui?
- 36Cum pot sa ajut o persoana dependenta de alcool
- 5Alcoolic nu vrea sa ia tratament
- 6avem o mare problema: ALCOOLUL
- 5dureri de cap zona ochiului drept
- 8problema respiratorie
- 1Am o stare de ameteala continua cam dupa (1-2) beri
- 5mama si fratele alcoolici iar tatal decedat nu stiu ce sa mai fac
- 6beau zilnic 2 l de bere
- 4Ce trebuie sa fac sa scap de alcool?
- 2alcoolism... cum sa ma opresc?
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 1nu vrea sa renunte la alcool dar nici de dragul fetite
- 4dupa primul pahar ma rosesc la fata si am senzatia ca ma sufoc
- 3Ajutați-mă cu problema de cuplu.
Mai multe informații despre: Alcoolismul Alcoolul dependenta de alcool
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: