iritatie in jurul vaginului
Am o intrebare, va rog tare mult sa ma ajutati.in timpul menstruatiei mi-a aparut o iritaie rosiatica, ca o arsura, in jurul vaginului care nu e foarte suparatoare, dar care ma jeneaza. De la ce poate fi?? Sa fie o iritatie la gelul pentru igiena intima?? sau e altceva mai grav?Precizez ca m-am confruntat in ultima luna cu o infectie urinara pe care am tratat/o, nu stiu daca are legatura. Va rog sa ma ajutati. Multumesc mult
2 comentarii
In general absorbantele sau tampoanele produc astfel de iritatii.Daca ati avut o infectie urinara (nu ati spus ce fel) poate sa aiba legatura si cu simptomatologia pe care o aveti.Dupa 10-15 zile de la finalizarea tratamentului pentru infectie urinara este indicat sa efectuati o urocultura si un examen al secretiei vaginale.
Buna ziua, am o problema care ma deranjeaza deja aproape jumate de an incoace...si anume o iritatie periodia in jurul vaginului. La inceput o numeam alergie de la absorbantele p-u fiecare zi, dar acum nu mai stiu ce este. Iritatie se manifesta in forma de mincarime in jurul vaginului, pina la usturimi si dureri. Normele de igiena le respect strict, si deaceea nu pot sa gasesc motivul. Am incercat diferite feluri de absorbante, dar skimbari n-am vazut. Mai mult decit atit, iritatie apare si dispare, e periodica, poate fi o luna, si pe urma sa dispara pe 2 luni..nu inteleg ce poate fi asta. Daca detineti vreo informatie referitoare la problema mea, va rog, spuneti-mi ce as putea face.
Va multumesc anticipat.
Va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am langa vagin o rana ff mica deschisa care imi provoaca durere in timpul actului sexual
- 7basicute in zona vaginala
- 5Iritatii si mancarime in zona genitala + miros
- 7mirosuri vaginale neplacute
- 7ma puteti ajuta?
- 6vagin iritat; probleme in timpul actului sexual
- 4rana in vagin
- 4taieturi ls intrarea in vagin
- 11Durere pelvina puternica, inflamarea vaginului foarte puternica
- 6prurit si roseata vaginala.. cred ca e candida
- 1Iritatii si cosuri care se sparg foarte usor
- 1Iritatie genitala
- 3Fisuri vaginale sau infecție?!