Fisuri vaginale sau infecție?!
Am o relație stabilă de 1 an de zile, începându-mi viața sexuală și folosind întotdeauna prezervativul. Contactele sexuale nu au fost dese, având 2-3 contacte la 1- 2 săptămâni. În urma cu câteva zile am avut o usturime acasă, in timpul dușului, o senzație de piele tăiată în hârtie, dar la nivelul vaginului. Senzația a trecut repede și nu s-a repetat. Astăzi, înainte de a incepe un contact sexual, senzația s-a repetat in dus și pe parcursul contactului, mai accentuat la final, continuând și după finalizarea contactului la urinare și cam 5 minute după aceea. Ce poate fi? Am 18 ani și nu am când să ajung la ginecolog. Igiena nu e precara și as vrea sa folosesc ceva naturist și să mă vindec acasă. Am citit că Baneocin pudra e folositor, poate și o baie cu bicarbonat de sodiu?? Am nevoie de ajutor, va rog!
3 comentarii
Buna ziua, este posibil sa fie o infectie sau pur si simplu o iritare, nimeni nu poate sti fara o examinare/testare corecta. Un tratament facut aiurea poate face mai mult rau. Sunteti responsabila de propriul corp si propria sanatate, de aceea va recomand un consult ginecologic. Pentru sanatate ar trebui sa puteti gasi timp. In nici un caz nu se foloseste pudra intr-o zona ca vaginul caci va produce uscarea mucoaselor si agravarea situatiei.
Bună dimineața!
E neapărat nevoie de un control ginecologic. Nu vă jucați cu sănătatea dumneavoastră, pentru că orice infecție netratată la timp, poate avea urmări. Orice remediu la domiciliu trebuie aplicat numai după ce consultați medicul. Numai acesta va poate confirma dacă puteți folosi anumite remedii pentru ca tratamentul sa fie eficace și sigur pentru dumneavoastră.
E neapărat nevoie de un control ginecologic. Nu vă jucați cu sănătatea dumneavoastră, pentru că orice infecție netratată la timp, poate avea urmări. Orice remediu la domiciliu trebuie aplicat numai după ce consultați medicul. Numai acesta va poate confirma dacă puteți folosi anumite remedii pentru ca tratamentul sa fie eficace și sigur pentru dumneavoastră.
Buna ziua,
Trebuie sa mergeti la un ginecolog! Nu va recomand sa va puneti diagnostic si mai ales sa faceti tratamente " din auzite" de la diverse persoane, pentru ca va pot inrautati situatia. Multa sanatate!
Trebuie sa mergeti la un ginecolog! Nu va recomand sa va puneti diagnostic si mai ales sa faceti tratamente " din auzite" de la diverse persoane, pentru ca va pot inrautati situatia. Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2iritatie in jurul vaginului
- 4iritatie sau?
- 5de patru luni am arsuri vaginale si dureri de burta
- 7ma puteti ajuta?
- 3iritatie inghinala cu mancarimi usoare.
- 14Tratament naturist - infectie urinara
- 4ce medicamente trebuie sa iau?
- 1Iritatie in zona genitala
- 1Iritiatie, sau?
- 1Mancarime iritatii in zona genitala.
- 1Iritatii si cosuri care se sparg foarte usor
- 1Iritatie genitala
- 5iritatie zona genitala in special vara
- 6Usturimi vaginale
- 0Iritatie la nivelul vaginului
- 0Iritatie sau...?!
- 1Leziuni în zona intimă
Mai multe informații despre: iritatia vaginului iritatia vaginala iritatie zona genitala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: