Taietura la orificiu uretrei (barbat)
Buna ziua, la varsta de 11 ani orificiul uretrei mi s-a marit, in sensul ca parca s-a taiat pielea spre zona atei.
Ca sa fiu mai explicit, pare ca carnea e despartita pana intr-un punct, la ejaculare/urinare iese prin acea noua gaura creata (de fapt asa s-o taiat carnea, o aparut o noua gaura) si in ultima vreme s-o cam alungit taietura aia.
In fine, zona aia era rosiatica, am fost la dermatolog si m-o trimis la urolog, urologul a vazut zona (a vazut ca e taiata carnea) si mi-a zis sa ma spal cu ceai de musetel si ca e ceva normal.
Insa acea taietura se alungeste, si nu inteleg de ce, initial am crezut ca e de la ejaculare insa se pare ca nu, nu inteleg ce se intampla.
Imi poate explica ce se intampla si daca e chiar ceva normal? (caci mie nu mi se pare)
Si daca se poate rezolva ceva, macar evolutia
Ca sa fiu mai explicit, pare ca carnea e despartita pana intr-un punct, la ejaculare/urinare iese prin acea noua gaura creata (de fapt asa s-o taiat carnea, o aparut o noua gaura) si in ultima vreme s-o cam alungit taietura aia.
In fine, zona aia era rosiatica, am fost la dermatolog si m-o trimis la urolog, urologul a vazut zona (a vazut ca e taiata carnea) si mi-a zis sa ma spal cu ceai de musetel si ca e ceva normal.
Insa acea taietura se alungeste, si nu inteleg de ce, initial am crezut ca e de la ejaculare insa se pare ca nu, nu inteleg ce se intampla.
Imi poate explica ce se intampla si daca e chiar ceva normal? (caci mie nu mi se pare)
Si daca se poate rezolva ceva, macar evolutia
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5neg genital.. ce sa fac?
- 6recomandare tratament date fiind rez. secretiei uretrale
- 6scurgeri albe penis!
- 3Secretie Uretrala Purulenta Galben-Verzuie
- 6Examen bacteriologic secretie uretrala
- 6Am o candidoza care nu se mai vindeca. Ce sa fac sau ce am?
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 6Mancarimi si scurgeri pe canalul uretral
- 7uretrita... dupa tratament am ramas cu usturimi
- 0boala la uretra?
- 0Uretra inflamata
- 2O ușoară usturime la penis
- 60Usturime permanenta canal urinar(uretra)
- 1Problema
- 0Rana sangerie uretra
- 0Disconfort uretra după urinare
- 0Uretra strangulata de adenom de prostata
- 0Buba pe uretra
- 14Miros de pe uretra (nu urina)
Mai multe informații despre: Uretra la barbat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: