Inflamatie a canalului uretral - Va rog ajutor!
Buna ziua!
Acum 2-3 luni mi s-a inflamat canalul uretral la iesire, unde iese urina. Canalul este iesit parca in afara si umflat. Mai nou am inceput sa simt o oarecare usturime la urinare (nu foarte mare) si uneori am si o mica secretie incolora de genul secretiei de la excitatie. Daca ati putea sa-mi spuneti cu ce problema ma confrunt si ce tratament sa iau v-as fi profund recunoscator.
Acum 2-3 luni mi s-a inflamat canalul uretral la iesire, unde iese urina. Canalul este iesit parca in afara si umflat. Mai nou am inceput sa simt o oarecare usturime la urinare (nu foarte mare) si uneori am si o mica secretie incolora de genul secretiei de la excitatie. Daca ati putea sa-mi spuneti cu ce problema ma confrunt si ce tratament sa iau v-as fi profund recunoscator.
5 comentarii
Aveti o uretrita care trebuie tratata de un dermato-venerolog.
Este grav?
Nu ati putea sa-mi recomandati o medicamentatie?
Nu ati putea sa-mi recomandati o medicamentatie?
Cu cat intarziati tratamentul cu atat este mai grav, deoarece se poate ajunge la complicatii. Eu nu va pot recomanda un tratament deoarece nu am analizat secretia uretrala si nu stiu despre ce germene este vorba.
Am fost azi la doctor.
S-a uitat cu lupa pe canalul penisului si mi-a dat sa iau azitrox 3zile/saptamana, 2 saptamani. Nu m-a trimis la analize.
M-a trimis in schimb la urolog deoarece am o oarecare problema la urinare, isi da drumul mai greu urina.
Trebuia sa ma trimita doctorul la analize de secretie?
S-a uitat cu lupa pe canalul penisului si mi-a dat sa iau azitrox 3zile/saptamana, 2 saptamani. Nu m-a trimis la analize.
M-a trimis in schimb la urolog deoarece am o oarecare problema la urinare, isi da drumul mai greu urina.
Trebuia sa ma trimita doctorul la analize de secretie?
Da!
Faptul ca s-a uitat cu lupa pe canalul uretral nu a adus informatii suplimentare despre boala! Cred ca trebuie sa apelati la un alt dermatolog!
Faptul ca s-a uitat cu lupa pe canalul uretral nu a adus informatii suplimentare despre boala! Cred ca trebuie sa apelati la un alt dermatolog!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Penis -uscat-
- 225secretie alba cu aspect branzos pe penis
- 3Iritatie + secretie penis
- 5Secretie alba penis + usturime mictiune
- 102Am niste bubite micute albe pe capul penisului
- 6Am o candidoza care nu se mai vindeca. Ce sa fac sau ce am?
- 6Secretie ciudata pe penis
- 6Mancarimi si scurgeri pe canalul uretral
- 5problema genitala: secretii si bubite rosii pe penis
- 7uretrita... dupa tratament am ramas cu usturimi
- 1probleme urinare
- 2O ușoară usturime la penis
- 0Rana sangerie uretra
- 0Disconfort uretra după urinare
- 0De 3 zile am o problema- mazga alba dimineața pe penis, ma ustura
- 1Bubiță la meat urinar
- 2Secretie alba pe capul penisului
- 0Buba pe uretra