Bubiță la meat urinar

18-01-2019
Alexstan93
Nu este medic/terapeut
Alexstan93
Bună ziua!

Am 26 de ani și acum aproximativ un an am făcut operația de circumcizie care s a finalizat cu bine, analizele bune, totul în regula. Acum 4-5 luni, la mi a apărut o inflamație/bubita care se vede doar în erecție, este de mărimea unei jumătăți de bob de orez( poate chiar mai mica), aveam arsuri la urinare care au trecut intre timp, nu am schimbat partenera, prietena mea se duce regulat la ginecolog și face Papanicolau și nu are nicio problema), am fost cu problema la medicul urolog care m a operat dar a zis că atât timp cât se vede doar în erecție nu este nicio problema, se irita uretra mai ales după contact sexual, uneori mai simt o arsura care nu deranjează foarte tare la urinare. A mai avut cineva problema asta? Mă poate ajuta cineva cu un sfat? Nu uita se afla la exteriorul meatului urinar, exact langa crăpătură. Aștept răspuns, mulțumesc anticipat :) ( daca ar veni răspuns din partea unui doctor sau unei persoane care a mai trecut prin asta ar fi perfect) țin să menționez că urinez mai des că de obicei, iar când desfac orificiul urogenital se vede că o albeața dar nu am scurgeri. Va mulțumesc!
1 comentarii
0
05-05-2019, ora 01:52
Alexstan93
Nu este medic/terapeut
Alexstan93
Cineva cu un raspuns? Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: