Usturimi, mancarimi, arsuri ale uretrei.
Se intampla acum aproape 2 luni cand a inceput distractia. Am facut sex protejat dupa care am ramas cu prezervativul montat pana dimineata pe. Dupa 4 zile au aparut problemele, cand mancarimi, cand senzatie de arsura cand usturime, mentionez ca nu avea nici o scurgere. Am fost la dermatolog si mi-a prescris, doxaciclina. Asta dupa aproape 2 saptamani de la primele simtome. Nu a avut nici un efect, am continuat cu Nizoral, acelasi efec. Am mers la Cantacuzino si mi-am facut analizele din care a reiesit ca am: si acum citesc de pe Buletinul de analiza:EPITELII URETRALE: frecvente HEMATII: absente, TRICOMONAS : absent, GERMENI: coci gram pozitiv, LEVURI: absente, CULTURA BACTERIANA : Stafilococ alb coaguleaza negativ, CULTURA PT CIUPERCI: negativa.
Doctorul mi-a precris pentrut aceasta Zanocin. Stafilococ coaguleaza negativ din antibiograma era sensibil la urmatoarele: clindamicina, cotrimoxazol, eritromicina, gentamicina, ofloxacin, oxacilina, penicilina, rimfapicina. si rezistent la tetraciclina
Dupa inca 7 zile de tratamnet tot aceleasi manifestari. Am facut spalaturi cu seringa de 20ml cu ceai de musetel, doar atunci senzatia neplacuta disparea pentru o perioada de timp. Ce trebuie sa fac ca sa scap de aceata neplacere,. Multumesc anticipat.
Doctorul mi-a precris pentrut aceasta Zanocin. Stafilococ coaguleaza negativ din antibiograma era sensibil la urmatoarele: clindamicina, cotrimoxazol, eritromicina, gentamicina, ofloxacin, oxacilina, penicilina, rimfapicina. si rezistent la tetraciclina
Dupa inca 7 zile de tratamnet tot aceleasi manifestari. Am facut spalaturi cu seringa de 20ml cu ceai de musetel, doar atunci senzatia neplacuta disparea pentru o perioada de timp. Ce trebuie sa fac ca sa scap de aceata neplacere,. Multumesc anticipat.
4 comentarii
Unde pot merge la un dermatolog bun in bucuresti?
Exista parere cu referire la CENTRUL MEDICAL DE DIAGNOSTIC, TRATAMENT AMBULATORIU ŞI MEDICINĂ PREVENTIVĂ.
Chiar nu e nimeni care sa imi raspunda?
Chiar nu e nimeni care sa imi raspunda?
Dupa 2 luni si ceva de "fericire" si bani aruncati pe analize, pe medici si mult stres am aflat de unde provenea problema si anume de la o prostatita acuta. Aceasta multumita DL Dr. Razvan Multescu care a dat dovada de atentie si profesionalism fara un interes material lucru rar intalnit in Romania.
PENTRU DAN24: AM ACELEASI SINTOME, SPUNE-MI TE ROG CE TRATAMENT AI URMAT SI DACA AI MAI FACUT SI ALTE ANALIZE IN AFARA DE CELE PREZENTATE MAI SUS .AM FACUT PROGRAMARE LA DL. DR RAZVAN.MULTESCU MULTUMESC ANTICIPAT
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2arsuri genitale
- 8dureri la contact sexual
- 3mancarimi si usturimi in zona genitala insuportabile
- 5control ginecologic si analiza pentru clamidia a iesit pozitiva
- 6scurgeri albe penis!
- 3durere genitala care nu trece
- 5usturime de fiecare data cand urinez
- 6usturimi vulva de cateva luni
- 6Usturimi la urinare si in timpul sexului... poate fi o raceala?
- 12Boala?
- 2Usturimi vaginale cauzate de rana pe col?
- 3am usturimi vaginale de aprox. 2 ani
- 1Mancarime si usturime
- 6Secretie albicioasă si usturime la mine iar lui i se cojeşte capul
- 2Usturime contact sexual! Helpp
- 2Am dureri in timpul actului sexual si nu stiu de ce!
- 3HPV sau herpes?
- 6Usturime contact
- 8Rani intre vulva si perineu
- 8Usturimi jos
Mai multe informații despre: Uretra la barbat usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: