tabletele placebo

12-01-2006
alexia
Nu este medic/terapeut
alexia
As vrea sa stiu daca pot renunta la cele 7 pilule placebo (am inteles k nu au hormoni, ci doar unele minerale). Am inceput cu Marvelon 21, dar de la cabinetul de planificare mi s-au dat gratuit Marvelon 28 si nu-mi convine sa nu mai am pauza deloc. Si daca totusi trebuie sa le iau, trebuie respectata o ora stricta, sau pot fi luate oricand in timpul zilei?
1 comentarii
0
13-01-2006, ora 00:00
Dr. Gutu
Nu este medic/terapeut
Dr. Gutu
cele 7 tablete sunt puse in general pentru o posologie mai usoara. de multe ori se uita cand s-a facut pauza si cand trebuie inceputa o noua folie.La unele firme de medicamente cele 7 pilule sunt intradevar "placebo" cum le numesti tu, dar altele pun in compozitia lor diferite minerale. Cele mai utile par a fi cele care contin fier(mai ales ca se iau exact in perioada in care se pierde sange).
deci daca nu contin hormoni bineinteles ca nu este obligatorie utilizarea lor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul