sunt sotie de alcoolic

08-01-2012
lizar
Nu este medic/terapeut
lizar
ajutati ma sa l ajut.este constient de boala lui si vrea sa se vindece dar nu stie cum si nici eu nu stiu ce sa fac ca sa l ajut.frecventaza grupul aa, a citi tot ce a gasit de citit, eu ii sunt alaturi, dar se pare ca nu este eficient.nu vrem sa recurgem la internare.deocamdata am inceput sa incercam calea credintei.sper ca asta sa fie solutia.spuneti mi voi care a ti reusit cum a ti reusit ?dupa fiecare recidiva cum v ati revenit?
5 comentarii
0
08-01-2012, ora 13:14
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Alcoolicii anonimi reprezintă o soluţie excelentă DUPĂ ce renunţă la alcool, cu scopul câştigării durabilităţii acestei renunţări. O internare este necesară ÎNAINTE. Credinţa este mereu de mare ajutor din experienţa mea, cu precădere atunci când sunt aplicate şi medicamentele spirituale.
Dacă sunteţi din Bucureşti, există psihiatri calificaţi şi cu multă practică în acest domeniu atât la Spitalul Alex Obregia din Berceni (sunt două secţii vecine: una pentru alcoolism şi cealaltă pentru dependenţa de alte droguri), cât şi la fostul Spital Studenţesc de lângă complexul Belvedere.
0
08-01-2012, ora 23:05
lizar
Nu este medic/terapeut
lizar
Buna Va multumesc pentru raspuns.Merge la grup, citeste si de azi am inceput sa incercam credinta, ca solutie.Azi a fost la biserica si a vorbit cu un preot despre boala lui si la ravasit foarte mult si a fost impresionat de cat de multa atentie i a acordat acesta.Cred ca este pe drumul cel bun si face progrese si lasam internarea ca ultima solutieEu ii sunt alaturi si am toate motivele sa mi fac sperante ca va fi bine.Accepta ca are o problema si lupta sa se vindece.
1
11-09-2013, ora 21:50
mariana37
Nu este medic/terapeut
mariana37
buna ziua, ma regasesc oarecum in povestea dvs, insa eu sunt singura in lupta pentru ca sotul meu nu accepta ca are o problema si nu vrea ajutor, asa ca dvs sunteti pe drumul cel bun.m-ar interesa ce-ati mai facut, mesajul este destul de vechi.eu sunt disperata, deja alcoolul il conduce, bea in cantitati industriale, nustiu ce sa mai fac!!!
0
13-10-2013, ora 19:03
lizar
Nu este medic/terapeut
lizar
Buna Mariana.Suntem bine, chiar de cand am trimis acest mesaj.Ma poti contacta in privat.
0
30-04-2023, ora 07:41
Gabriela Lungu
Nu este medic/terapeut
Gabriela Lungu
Bună dimineața!
Sunt noua pe aici si voiam sa va întreb cum sunteți cu soțul, s a mai ameliorat situația referitoare la alcool?
Soțul meu bea mult, are 37 de ani, are in prezent 11 crize de sevraj asemănătoare cu epilepsia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pot să beau alcool dacă iau medicamente?
  • Alcoolul, femeile și disponibilitatea sexuală
  • MIT: O tărie consumată înainte de masă crește pofta de mâncare
  • MIT: Cafeaua combate mahmureala
  • MIT: Alcoolul te ajută să dormi mai bine
  • Exercițiile de aerobic pot proteja ficatul de efectele consumului cronic de alcool
  • Consumul moderat de alcool - chiar atât de benefic pe cât credem?
  • Un nou tratament pentru dependența de alcool
  • Consumul cronic de alcool inhibă absorbția unor vitamine esențiale
  •