sunt sotie de alcoolic
ajutati ma sa l ajut.este constient de boala lui si vrea sa se vindece dar nu stie cum si nici eu nu stiu ce sa fac ca sa l ajut.frecventaza grupul aa, a citi tot ce a gasit de citit, eu ii sunt alaturi, dar se pare ca nu este eficient.nu vrem sa recurgem la internare.deocamdata am inceput sa incercam calea credintei.sper ca asta sa fie solutia.spuneti mi voi care a ti reusit cum a ti reusit ?dupa fiecare recidiva cum v ati revenit?
5 comentarii
Alcoolicii anonimi reprezintă o soluţie excelentă DUPĂ ce renunţă la alcool, cu scopul câştigării durabilităţii acestei renunţări. O internare este necesară ÎNAINTE. Credinţa este mereu de mare ajutor din experienţa mea, cu precădere atunci când sunt aplicate şi medicamentele spirituale.
Dacă sunteţi din Bucureşti, există psihiatri calificaţi şi cu multă practică în acest domeniu atât la Spitalul Alex Obregia din Berceni (sunt două secţii vecine: una pentru alcoolism şi cealaltă pentru dependenţa de alte droguri), cât şi la fostul Spital Studenţesc de lângă complexul Belvedere.
Dacă sunteţi din Bucureşti, există psihiatri calificaţi şi cu multă practică în acest domeniu atât la Spitalul Alex Obregia din Berceni (sunt două secţii vecine: una pentru alcoolism şi cealaltă pentru dependenţa de alte droguri), cât şi la fostul Spital Studenţesc de lângă complexul Belvedere.
Buna Va multumesc pentru raspuns.Merge la grup, citeste si de azi am inceput sa incercam credinta, ca solutie.Azi a fost la biserica si a vorbit cu un preot despre boala lui si la ravasit foarte mult si a fost impresionat de cat de multa atentie i a acordat acesta.Cred ca este pe drumul cel bun si face progrese si lasam internarea ca ultima solutieEu ii sunt alaturi si am toate motivele sa mi fac sperante ca va fi bine.Accepta ca are o problema si lupta sa se vindece.
buna ziua, ma regasesc oarecum in povestea dvs, insa eu sunt singura in lupta pentru ca sotul meu nu accepta ca are o problema si nu vrea ajutor, asa ca dvs sunteti pe drumul cel bun.m-ar interesa ce-ati mai facut, mesajul este destul de vechi.eu sunt disperata, deja alcoolul il conduce, bea in cantitati industriale, nustiu ce sa mai fac!!!
Buna Mariana.Suntem bine, chiar de cand am trimis acest mesaj.Ma poti contacta in privat.
Bună dimineața!
Sunt noua pe aici si voiam sa va întreb cum sunteți cu soțul, s a mai ameliorat situația referitoare la alcool?
Soțul meu bea mult, are 37 de ani, are in prezent 11 crize de sevraj asemănătoare cu epilepsia.
Sunt noua pe aici si voiam sa va întreb cum sunteți cu soțul, s a mai ameliorat situația referitoare la alcool?
Soțul meu bea mult, are 37 de ani, are in prezent 11 crize de sevraj asemănătoare cu epilepsia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sotul meu este alcoolic si nu recunoaste acest lucru
- 13probleme cu alcoolul
- 13Consum alcool, in cantitati...
- 3consumul exagerat de alcool
- 8Alcoolism, depresie, anxietate
- 5Ajutor online pentru persoanele cu un consum abuziv de alcool
- 2Alergie la alcool?
- 13sint necajita din cauza sotului meu care e alcoolic
- 2Exces alcool
- 15Cum sa ma las de baut?
- 4Ce trebuie sa fac sa scap de alcool?
- 3exista centre specializate pt dependentii de alcool?
- 1Mama mea este alcoolica! Am nevoie de cateva informatii.
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 1alcool si tutun
- 4dependenta de alcool
- 8Probleme cu iubitul/dependenta de alcool
- 2Alcoolul
Mai multe informații despre: Alcoolismul Alcoolul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: