Despărțire

05-05-2023
Marilena 82
Nu este medic/terapeut
Marilena 82
Buna ziua. Ma numesc Marilena. Am 40 de ani. Sunt divorțată și am un copil. Locuiesc cu mama mea ai copilul. Am încercat sa îmi refac viața și am intrat intr-o relație cu un bărbat. Am fost împreuna 1 an și jumătate. Problema este ca de la început acesta nu s - a înțeles cu familia mea. Menționez ca s - a mutat cu noi. Am ajuns la niște scandaluri foarte mari. Cu copilul nu se suporta. Acum ne-am despărțit. Uneori consuma alcool iar atunci când face acest lucru, devine agresiv verbal ( nu neaparat fizic ). In urma ultimului scandal a plecat. Acum vrea sa ne împăcăm. Chiar nu știu ce sa fac. El susține ca eu sunt influențată de familia mea.
Mulțumesc !!
1 comentarii
1
05-05-2023, ora 18:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu mai bine asteptati sa intalniti un barbat care sa nu bea si sa se inteleaga cu copilul?...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: