sunt sau nu gravida?

115 comentarii 1 23 4 Înainte ›
0
28-01-2010, ora 21:36
alina007
Nu este medic/terapeut
alina007
buna ziua...ajutati-ma va rog si pe mine.sunt disperata...am facut sex neprotejat cu prietenul meu pe data de 31 decembrie...[mi-a venit menstruatia in 27]. luna aceasta trebuia sa imi vina pe data de 21 si astazi suntem in 28.nu mi s-a mai intamplat sa imi intarzie..de obicei imi vine regulat.prietenul meu nu a ejaculat in mine, si inainte sa ejaculeze a avut grija ca acel lichid preejaculator sa nu ajunga in mine...asa am facut mereu si nu mi s-a intamplat niciodata nimic.e prima oara.nu am nici o simptoma de sarcina, dar nici de menstruatie.va rog sa ma ajutati cu un raspuns sunt disperata !
0
28-01-2010, ora 23:05
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
..Posibil sa fie o simpla intarziere/dereglare.. sau o.sarcina. Daca spui ca nu a fost niciodata, nici o problema si mereu faceti asa.totusi nu e sigura treaba asta 100%, oricand se poate intampla o "ghidusie mica". poate ai o intarziere..si frigul poate fi o cauza, apa rece.. si nu toate lunile sunt la fel.. unele sunt de 31..28..30..dupa cum sti. sa speram ca este doar o dereglare, mai asteapta nitel, cateva zile, daca nu, fa un test de sarcina pt linistea ta.. te pup si ai grija de tine, sa auzim de bine !
0
29-01-2010, ora 01:19
ionia
Nu este medic/terapeut
ionia
salutare. am o problemuta cam aiurea din punctul meu de vedere. in decembrie mi-a venit pe 16 sau 17 menstruatia. in principiu imi vine la jumatatea lunii 14, 15, 16, maxim 17. luna aceasta nu mi-a venit. contact sexual am avut dar de fiecare data a avut grija sa iasa la timp ca sa nu ejaculeze in mine. de pe 14 am tot facut teste de sarcina inclusiv azi si mi-au iesit negative. cu vre-un sfat ceva ma puteti ajuta deoarece am cam intrat in panica si nici colectie de teste de sarcina nu vreau sa fac pt ca ce-i drept am auzit faptul ca s-a mai intamplat ca testul sa nu arate sarcina decat la vreo 6-7 saptamani la unele persoane. ce sa fac? teste am facut si in urina de dimineata si in cursul zilei. ce-i drept am fost si stresata cu sesiunea dar mi se pare prea mult timp. sa mai fac teste? ce sa fac?
0
29-01-2010, ora 01:34
ionia
Nu este medic/terapeut
ionia
si ca marja de eroare sa zic 18-19-20 plus ca si sanii au inceput de azi sa ma jeneze ca si cum ar fi inaintea unei menstre ( la varf inariti si la atingere un disconfort si o foarte usoara durere) dar nu stiu ce sa cred. va rog ajutati-ma
0
29-01-2010, ora 01:46
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
... De la asa zisa banuiala a ta, lasa 2 saptamani(fara contact) CEL MAI SIGUR.., si fa un test, ca sa iti dai seama cel mai bine, iei un test barza si vezi ce si cum. o iei babeste asa.

"contact sexual am avut dar de fiecare data a avut grija sa iasa la timp ca sa nu ejaculeze in mine.".. metoda asta e sigura gen 60% + ca mai este acel lichid seminal care poate contine spermatozoizi, care in final..duc la o sarcina.. ca sa elimini orice dubiu..dc nu folosesti prezervativul.sau dc nu iei anticonceptionale ?.. metoda asta as numi.o "mi.o fac cu mana mea, sau ne.o facem cu mana noastra"..intelegi ? apoi tot tu esti stresata si ai "einshpe" mii de intrebari.

.Sau hai..sa o mai luam si pe partea cealalta, ai fost stresata cu sesiunea..poate umpic sa intarzie si de asta..poate si de la frig..si apa rece.. dar avand in vedere metoda "coitului intrerupt". mda.
Mai astepti si tu umpic si faci un test. daca e, la nevoie faci si 5, poftim !.

"am auzit faptul ca s-a mai intamplat ca testul sa nu arate sarcina decat la vreo 6-7 saptamani la unele persoane. ce sa fac?" . cum am zis si mai sus, iei BARZA, e cel mai vechi, si bunuts, si destul de ieftin si gata ! si nu te mai lua dupa auzitele lu X si Y, depinde de organism si ce a patit in trecut.sau cine stie ce teste tampite o fi folosit..nu stiu. totul este posibil.

te pup si ai grija, sa fie totul ok.
0
29-01-2010, ora 11:46
ionia
Nu este medic/terapeut
ionia
barza am facut ieri in urina de dimineata si a iesit negativ curat doar dupa vreo juma de ora a inceput sa apara o umbra rozalie dar foarte foarte vag si stiu ca nu se ia in considerare. am mai facut unul azi dimineata de la minut si e tot negativ.plus ca au inceput sa ma jeneze si sanii ca si inaintea unei menstruatii ( sensibili la atingerea bluzei, putin intariti la varf dar nu tot timpul etc). daca ar fi fost sarcina s-ar fi vazut pana acum nu? am vrut sa fac un test de sange beta - hcg dar la mine in ora doua cabinete nu il fac iar altul il face la un pret enrom pentru ca testarea se face in franta deci sansele au scazut.
0
29-01-2010, ora 12:02
ionia
Nu este medic/terapeut
ionia
si testele au iesit negativ. plus ca de pe 14, 15, 16 -17 sunt doua saptamani trecute...
0
29-01-2010, ora 13:24
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Pai si daca iese negativ nevativ negativ, negativ. ce mai vrei ?:) du.te la doctor atunci, daca nu ai incredere in alea, nu stiu ce sa mai zic in cazul asta, mai asteapta cateva zile iar, poftim,. altceva chiar nu stiu ce sa mai spun. [ siiii sa presupunem ca vezi doamne ar fi cazul ca al fetei, sarcina sa vada nu stiu cand.. vrei nu vrei, tot se ajunge la asa ceva odata si odata :) ] te pup si ai grija.
0
29-01-2010, ora 13:27
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
* la un avort vreau sa zic ca se ajunge. fie ca se vede la 2 saptamani, fie la 6 saptamani, tot se ajunge acolo si nu mai poate fi cazul de vro pastila. sti si tu asta. daca era sarcina se vedea si para-vedea.:) parerea mea..poate o fi si altceva, alte posibilitati si sunt eu dobitoaca, nu stiu. ai grija :P
0
29-01-2010, ora 13:32
ionia
Nu este medic/terapeut
ionia
ok.:)). mersi mult. deci pana acum se vedea pe test daca era ceva sau nu da?
0
29-01-2010, ora 16:53
Anna 24
Nu este medic/terapeut
Anna 24
Am si eu o intrebare. Stiu k nici anticonceptionalele nu ofera protectie 100%, ce se poate intampla dak raman insarcinata si pt ca nu-mi dau seama imediat iau in continuare anticonceptionale? Mentionez k iau marvelon 21 de la inceputul lunii octombrie, anul trecut, si inca de la inceput nu am avut nici o problema de genul: sangerari sau alte reactii adverse, nu m-am ingrasat sau slabit, iar ciclul menstrual mi s-a reglat dupa prima tableta, iar de atunci imi vine mereu vineri, iar ultima pastila o iau marti, eu zis k e ok asa. Si as vrea sa va mai intreb daca ma hotarasc sa fac un copil, cu cat timp inainte trebuie sa intrerup pastilele, k sa nu fie probleme?Va rog foarte mult sa nu ma ocoliti si cine stie, sa imi raspunda si mie la intrebari, as prefera mai mult sa imi raspunda D-l doctor.
0
30-01-2010, ora 21:12
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
@ionia, dap, pana acum se vedea si para-vedea
0
30-01-2010, ora 21:18
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Anna 24, trebuie intrerupte cu cateva luni inainte, si in acelasi timp fugutsa si la medic.
0
30-01-2010, ora 21:21
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
ps: Anna 24 : nu prea ai cum sa ramai gravida in timp ce iei antibb, si atat timp cat le iei si regulat. putine cazuri sunt..in care femeile care luau anti sa ramana insarcinate.
0
30-01-2010, ora 22:29
alina007
Nu este medic/terapeut
alina007
nici acum nu mi-a venit menstruatia...mi-as face test de sarcina dar mi-e frica daca cumva iese pozitiv...mai ales ca nu am varsta potrivita.in schimb de vreo 2 zile am avut niste mici dureri de burta ca la ciclu dar m-au lasat destul de repede si tot nu mi-a venit...chiar nu am nici un semn de sarcina..ma simt normal...sa mai astept sau sa fac testul ?
0
31-01-2010, ora 19:04
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Pai mai astepti nitel, sau faci testuletsul, ca sa fi tu linistita poti face unu si acum, si unul peste cateva zile.. si nu iti fie teama, nu a murit nimeni dintr.un test, te puuup si ai grija, sa auzim de bine.
0
02-02-2010, ora 17:11
Anna 24
Nu este medic/terapeut
Anna 24
crissa23 merci frumos pt raspunsuri, te pup
0
02-02-2010, ora 18:17
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Cu placereeee ! te pup si eu
0
03-02-2010, ora 11:27
alina007
Nu este medic/terapeut
alina007
vesti bune..azi noapte mi-a venit ciclul...daca nu imi venea imi cumparam azi un test de sarcina..asa fericita sunt !!! m-am linistit.dar mia intarziat destul...va trebui sa aflu cauzele...crissa23 multumesc mult pt sfaturi.te pup.
0
03-02-2010, ora 15:33
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Hihihi, cu placere ! ma bucur ca esti bine, te puup.
0
04-02-2010, ora 00:04
oooanna
Nu este medic/terapeut
oooanna
buna as avea si eu nevoie de un raspuns.. am facut sex neprotejat k iubitul meu si la 10-15 min dupa ce am facut sex am luat prima pastila de postinor2 si la 12 ore dupa prima pastila am luato pe a 2.. pastila.. cat de sigure sunt pastilele astea.. si exista posibilitatea sa raman insarcinata, , sau pot sa stau linistita.. plz raspuns urgent
0
04-02-2010, ora 00:15
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Sunt destul de sigure, gen 99% atunci cand pastila este luata in maximum 12 ore dupa actul sexual, 1 femeie din 100 (dupa alte date, 2-3 femei din 100) vor ramane însarcinate... sunt cazuri RAAAAAAAARE dar nu si imposibile.(ca o mica paranteza aici, Nu se recomanda folosirea lor decat de cel mult 2-3 ori pe an! )..Avand in vedere ca ai fost rapida si ai luat pastila, nu e problema, stai linistita.
0
04-02-2010, ora 10:12
oooanna
Nu este medic/terapeut
oooanna
ms mult de tot crissa
0
05-02-2010, ora 12:11
manuelalina
Nu este medic/terapeut
manuelalina
buna sunt membra noua dar vreaiu sa va spun ceva acum 7 ani mi am inceput viata sexuala exact dupa un an ma ramas insarcinata prin fereala naturala adica nu sa terminat in mine nu am luat niciodata anticonceptionale si nici nu am folosit prezervativ am facut avort iar timp de 6 ani nu am mai ramas tot asa am procedat nu sa terminat in mine iar acum sunt viitoare mamica am 37 de saptamani si mai am putin un copil nu se plamnifica vine el cand trebuie.
0
05-02-2010, ora 14:08
mihaela cl
Nu este medic/terapeut
mihaela cl
intrebarea mea este: imediat dupa conceptie sanii pot devenii durerosi sau e un simptom premestrual. tin sa precizez ca ultima menstruatie a fost in data de 12 ianuarie, iar contactul sexual cu risc a fost in data de 2 februari. este aceasta periaoda una fertila, pentru ca am gasit tot felul de variante. ciclul menstrual este regulat...deci ovulatia ar fi trebuit sa fie cu 14 zile inainte de viitoarea menstruatie. dupa contact (prima zi) au inceput sa ma doara sanii foarte tare (menstruatie trebuie sa-mi vina in jur de 10 februarie) si sa am o scurgere de un miros diferit pana acum. este posibil ca pe data de 2 februarie sa fi ramas insarcinata?
astept un raspuns! multumesc
0
17-02-2010, ora 21:34
yoanna23
Nu este medic/terapeut
yoanna23
buna seara..as vrea sa imi spuneti daca pot fi sau nu insarcinata..eu am o menstruatie oarecum regulata..intre 28 si 35 de zile..dar am simptome cu cateva zile inainte sa imi vina..luna asta trebuia sa imi vina pe 14 si inca nu am nicio simptoma..mi-am facut un test ieri si a iesit negativ..m-am gandit ca ar putea fi si o raceala pentru ca urinez destul de des..multumesc anticipat
0
18-02-2010, ora 01:51
ionia
Nu este medic/terapeut
ionia
buna seara :D. spune-mi te rog acum cat timp a fost contaxtul cu risc?
0
18-02-2010, ora 20:49
yoanna23
Nu este medic/terapeut
yoanna23
in a 23-a zi a menstruatiei
0
19-02-2010, ora 01:37
ionia
Nu este medic/terapeut
ionia
ok. in a 23-a zi. deci cat timp ti-a intarziat?
0
19-02-2010, ora 13:10
yoanna23
Nu este medic/terapeut
yoanna23
5
Adaugă un comentariu / răspuns
115 comentarii 1 23 4 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Criterii de excludere a sarcinii
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • Sunt însărcinată?