Sunt însărcinată?
Buna ziua! As dori sa va cer un sfat.
Ultimul ciclu menstrual a fost in data de 9-13 Februarie. In data de 22 Februarie am avut un raport sexual protejat, dar s-a rupt prezervativul (ejacularea nu s-a produs in interiorul vaginului). Am administrat Postinor-1 dupa 12 ore. Menționez ca pe calendar eram in săptămâna fertila (15-25 Feb). Următorul ciclu menstrual urma sa fie in perioada 9-13 Martie. Mi-a venit in data de 10. Am sângerat abundent toată ziua și noaptea, inclusiv cheaguri. Însă ce ma nelinisteste este faptul ca in a treia zi deja secreția a fost maronie. Este posibil ca pastila sa nu-și fi făcut efectul sau sa fie o reacție adversa? Ar trebui sa efectuez un test de sarcina?
Va mulțumesc!
Ultimul ciclu menstrual a fost in data de 9-13 Februarie. In data de 22 Februarie am avut un raport sexual protejat, dar s-a rupt prezervativul (ejacularea nu s-a produs in interiorul vaginului). Am administrat Postinor-1 dupa 12 ore. Menționez ca pe calendar eram in săptămâna fertila (15-25 Feb). Următorul ciclu menstrual urma sa fie in perioada 9-13 Martie. Mi-a venit in data de 10. Am sângerat abundent toată ziua și noaptea, inclusiv cheaguri. Însă ce ma nelinisteste este faptul ca in a treia zi deja secreția a fost maronie. Este posibil ca pastila sa nu-și fi făcut efectul sau sa fie o reacție adversa? Ar trebui sa efectuez un test de sarcina?
Va mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4in prima zi, ciclul a avut o culoare mai inchisa apoi era normal
- 2ciclu maroniu doar o zi
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 1Secretie maronie la 2 zile de la contactul sexual! AJUTOR, VA ROG!
- 0ciclu menstrual maro
- 0ciclu menstrual de culoare maro inchis
- 1cheag sange la menstruatie
- 0Sângerarea maronie
- 1Menstruatie doar cateva pete maronii si o picatura rosie
- 1Ciclu maroniu
- 0Intrebare - menstruatie cu cheaguri maronii
- 1Anticonceptionale Belusha, scurgeri maroni
- 6Foarte derutata
- 0Menstruatie maronie
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
- 0Menstruație maro