Sarcina/infecție
Pe 3 Martie trebuia sa-mi vina menstruația, aceasta a întârziat..dar in schimb pe data de 14 Martie, am crezut ca a venit menstruația..dar din câte observ, deja sunt 12 zile in care am avut un fell de ciclu dens(de culoare maronie cu mici cheaguri de sânge, in cantitate foarte mică).
In aceste 12 zile am avut dureri in zona ovarelor, stări de greață, dureri abdominale și de spate(ca și cum as fi pe ciclu).
De 1 luna și jumătate m-am mutat in alta țara, poate fi din cauza schimbării mediului de viața?
In 3 Februarie am avut menstruația normala..cum era de obicei. Trebuie sa Menționez faptul ca înainte de menstruație am avut o stare de disconfort vaginală, o usturime care persista când urinam.. Și in plus, am observat ca in timpul actului sexual, apărea un fel de durere și disconfort.
Momentan nu am posibilitatea sa ajung la un medic.
Nu am făcut test de sarcina.
Poate fi o sarcina? O infecție?
In aceste 12 zile am avut dureri in zona ovarelor, stări de greață, dureri abdominale și de spate(ca și cum as fi pe ciclu).
De 1 luna și jumătate m-am mutat in alta țara, poate fi din cauza schimbării mediului de viața?
In 3 Februarie am avut menstruația normala..cum era de obicei. Trebuie sa Menționez faptul ca înainte de menstruație am avut o stare de disconfort vaginală, o usturime care persista când urinam.. Și in plus, am observat ca in timpul actului sexual, apărea un fel de durere și disconfort.
Momentan nu am posibilitatea sa ajung la un medic.
Nu am făcut test de sarcina.
Poate fi o sarcina? O infecție?
1 comentarii
Menționez ca am 20 de ani.
Este o mucoasa-lipicioasa rosiatica( și uneori chiar neagră, maro), puțin mirositoare
Este o mucoasa-lipicioasa rosiatica( și uneori chiar neagră, maro), puțin mirositoare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5jeanine si ciclu foarte putin si maro
- 5menstruatie prelungita, culoare ciudata
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 1Secretie maronie la 2 zile de la contactul sexual! AJUTOR, VA ROG!
- 1Menstruatie maronie si putina
- 0Menstruatie maronie si in cantitate mult mai mica
- 1menstruatie maronie
- 0ciclu menstrual de culoare maro inchis
- 0Menstruatie putina cantitativ si maronie
- 0menstruatie maronie prelungita
- 0menstruatie de culoare maronie
- 1Menstruatie maronie...vreau sa stiu daca se poate sa fiu gravida..
- 0Menstruatie inchisa la culoare
- 2Menstruație maronie
- 1Menstruatie falsa?
- 1Anticonceptionale Belusha, scurgeri maroni
- 0Sarcina sau dereglare
- 2Mestruatie in cantitate mica
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
- 2Dereglare hormonală sau sarcina
Mai multe informații despre: menstruatia maronie