Sunt insarcinata?
Buna, am 25 de ani si eu si iubitul meu incarcam pentru un bebe. Cm mi’a venit pe 5.11 pentru 3 zile ca intotdeauna dar pe 23.11 am avut ce cred eu ca a fost procesul de implantare pentru ca a fost roz nu a fost abundent, nu avea flow deloc si a tinut doar 2 zile.
Dupa cateva zile am inceput sa simt greturi seara in special. Trebuia sa imi vina cm pe 4/5 si nu a venit si nici simptome nu am nici pms. Am crampe de vreo 2 saptamani, greturi slabe ziua si intense noaptea, sunt constipata ( ceea ce nu e normal pentru mine ), iar iubitul meu imi spune ca am mood swings! Am facut teste si toate au iesit negative iar la doctor nu reusesc
fac o programare asa ca va rog un sfat, chiar vreau un bebe si vreau sa stiu cat mai curand ! Multumesc!
Dupa cateva zile am inceput sa simt greturi seara in special. Trebuia sa imi vina cm pe 4/5 si nu a venit si nici simptome nu am nici pms. Am crampe de vreo 2 saptamani, greturi slabe ziua si intense noaptea, sunt constipata ( ceea ce nu e normal pentru mine ), iar iubitul meu imi spune ca am mood swings! Am facut teste si toate au iesit negative iar la doctor nu reusesc
fac o programare asa ca va rog un sfat, chiar vreau un bebe si vreau sa stiu cat mai curand ! Multumesc!
2 comentarii
Pana nu ai un test pozitiv de sarcina simptomele nu sunt specifice deci nu sti nimic deocamdata. Primul care se pozitiveaza este testul din sange betaHCG!
Update astazi sunt 11 zile de cand trebuia sa imi vina cm si am un test pozitiv la ora 10 de dimi ! Baby dust!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Un raspuns va rog frumos
- 3Sarcina sau nu?
- 0Ajutor am nevoie de un sfat urgent
- 1Ajutati-ma - poate fi vorba de o sarcina?...pt k imi doresc copii
- 0Posibil sa fiu insarcinata ?
- 0Dureri lombare joase acute in primul trimestru de sarcina?!
- 0Ameteli, respiratie greoaie de la 7 zile
- 0Sarcina aproximativ 4 săptămâni
- 0Menstruație peste sarcina?
- 0Posibilă sarcină?
- 0Posibila sarcina
- 0Sunt insarcinata ?
- 0Simptome sarcina
- 4Nidatie sau CM
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
- 0Sa fie sarcina?
- 1Am nevoie de un sfat - 5 teste de sarcina pozitive
Mai multe informații despre: primele simptome de sarcina