Sunt gravida ?

08-11-2013
ooll
Nu este medic/terapeut
ooll
Buna seara !! Am si eu o intrebare !! in data de 15 oct am avut contact sexual neprotejat si sa intamplat sa ejaculeze si a doua zi am luat postinor 2, dupa ce am luat pastila am avut 'ciclu' care a durat 4-5 zile.. ca un ciclu normal, am inteles ca e din cauza pastilei.Acum de o sapt sa intampat din nou dar nu am mai luat nimic, pentru ca treb sa ma imbolnavesc, De vreo 5 zile am niste secretii maronii si ma dor ovarele dar nu m-am imbolnavit !! Astazi am facut un test de sarcina si a iesit negativ. Se poate sa fi iesit negativ din cauza secretiei maronii ? Din cate am inteles pot fi semne de sarcina secretiile maronii..Ce poate fi ? Imi pute-ti da un sfat ceva ce sa fac ?! POT FI INSARCINATA ?
2 comentarii
0
14-11-2013, ora 10:52
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Dereglarile menstruale apar datorita ovarelor polichistice, din cauza aceasta cel mai bine este sa mergeti pentru un consult la medicul ginecolog, iar in urma unei ecografii se va stabili tratamentul de care aveti nevoie.

O zi frumoasa!
0
18-11-2013, ora 22:26
ooll
Nu este medic/terapeut
ooll
Va multumesc mult !! Inca ceva daca se poate...Menstruatia mi-a venit in data de 12 luna aceasta dar am avut niste scurgeri abundente am luat putin calciu ca se nu mai fie asa !! Din ce cauza sunt ??? La ginecolog se merge dupa 10 zile dupa ce a trecut menstruatia ? Asa am inteles !! Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •