Sunt doar speriat sau chiar este o problema medicala?

09-03-2017
Raul122
Nu este medic/terapeut
Raul122
Buna ziua, am 19 ani si acuma 5 luni am incercat sa fumez o chestie care seamana cu marijuanna, dar de fapt cred ca este o simpla canepa salbatica care se gaseste oriunde (doar o data am facut asta). Este exact chestia asta din link ( este luata de pe o stire)
-------*
Mai sunt si speriat cand am vazut aceasta stire, pentru ca poate trebuia si eu sa merg la urgente din cauza asta
-------*
Doar ca acest om a fumat altceva, dar tot aceleasi simptome le-am avut si eu (fara sa respir greu).
Si am incercat si nu m-am simtit deloc bine, am fost foarte agitat, am avut palpitatii si tot simteam uneori ca venea o caldura inspre mine de sus (pe moment credeam ca voi face un infarct (desi nu a fost asa ceva, probabil au fost atacuri de panica...), si nu ma simteam deloc bine, n.am dormit deloc in acea noapte, a fost o experienta foarte neplacuta. Si de atunci in general tot ma simt foarte nelinistit cu privire la acest lucru. Pur si simplu mi-e frica ca m-a afectat rau pentru ca de atunci tot am simptome precum palpitatii, tremuraturi la burta, noduri la stomac, parca as respira mai greu sau ameteli (dar sunt foarte neplacute), si le am aproape non-stop. Mi-am facut analize la inima (ekg), analize la sange si chiar la tiroida, iar totul este aboslut perfect, n-am nicio problema... Acuma nu stiu daca chestia aia e canabis sau o planta asemanatoare...dar mi-e frica ca am bagat nu stiu cine stie ce substante care poate mi-au afectat creierul sau alte lucruri si de asta am lucrurile astea. Totul este oare din cauza ca ma stresez sau chiar planta aceea mi-a facut ceva? Si mai pot scapa din chestia asta? :(( Sper ca n-am nevoie sa merg la un psihiatru din cauza asta sau sa ma internez nu stiu unde (merg la un psiholog, dar nu stiu daca ma ajuta la problema asta). Totul este de natura medicala sau doar pentru ca ma stresez prea mult din cauza asta? Acuma sincer, problema asta s-a mai diminuat, nu mai sunt chiar asa speriat, dar tot am simptomele astea neplacute si imediat ma gandesc ca este din cauza acelei plante. Acuma chiar sunt mai linistit cand am scris aceasta postare, nu am tot timpul lucrurile astea, ca un exemplu nu avusesem 2 saptamani nimic, dar simptomele astea tot revin...am si nelamuriri din cauza acestei plante sau canabis sau ce o fi ca mi-a facut ceva rau...multumesc! (sper ca este buna sectia la care am pus intrebarea)

(*modificat de admin)
7 comentarii
0
09-03-2017, ora 13:09
Raul122
Nu este medic/terapeut
Raul122
Mi-au fost cenzurate link-urile, le voi lasa aici, in caz ca vor fi sterse de admin, voi intelege si imi pare rau daca am incalcat vreo regula.
http://www.cugetliber.ro/imagini/mari/fondcannabis2-1339597287.jpg
http://www.monitorulbt.ro/Stiri/Botosani/Actualitate/2014-09-18/Ajuns+la+spital+dupa+o+tigara+cu+matase+de+porumb.html
0
09-03-2017, ora 16:41
Raul122
Nu este medic/terapeut
Raul122
Va rog sa stergeti intrebarea. Stiu ca lucrurile astea sunt doar pentru ca ma gandesc eu la ce am facut si de asta am simptomele astea de anxietate...Am si discutat cu o doctorita despre ce am facut si mi.a spus ca nu este nimic grav. Va doresc o zi buna si va multumesc!
0
11-03-2017, ora 11:08
TabacaruEmil
Nu este medic/terapeut
TabacaruEmil
Un sfat simplu, daca mai vezi asta:nu te mai gandi sau chiar daca iti vine sa te gandesti crede-ma ca timplul rezolva orice problema.In cel mult 2 luni o sa uiti de asta si nu mai ai treaba.
0
12-03-2017, ora 11:14
Raul122
Nu este medic/terapeut
Raul122
Chiar nu mai stiu ce sa fac :((, simt simptomele acestea incontinuu si zilnic, chiar nu mai pot rezista asa. Le spun tuturor despre problema mea...cred ca m-am stresat atata de mult incat mi-e frica ca nu mai pot iesi din chestia asta.Merg si la psiholog, dar nu stiu cat ma ajuta...Intr-adevar, am fost mereu anxios, dar acuma este si mai rau, mai exact simptomele astea ma omoara zilnic :((
0
12-03-2017, ora 11:28
Raul122
Nu este medic/terapeut
Raul122
Am astea de 5 luni deja :((
0
24-03-2017, ora 10:09
Raul122
Nu este medic/terapeut
Raul122
Ștergeți intrebarea vă rog...
0
24-03-2017, ora 18:31
Mihai92s
Nu este medic/terapeut
Mihai92s
Nu vreau sa te panichez, dar ar trebui sa consulți un neurolog. Nu ai fumat " mari " sau ceva de calitate, cred ca legale care sunt foarte periculoase pentru începători. Încearcă sa te liniștești și consulta un neuorolog. Nu ai nimic sever dar pentru siguranata ta consulta un neurolog. Multă sănătate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.