constipatie, burta stomac umflat
Buna seara
Am o problema cu scaunul de aproximativ o saptamana. Nu reusesc sa mai ies afara, desi am luat Sennalax cu Crusic 2 pastile seara iar a doua zi am reusits a ies, dar foarte putin, fara sa ma simt golit. Am stat o zi apoi am mai luat 2 Sennalax, cu acelasi efect scazut.
Problema este ca si abdomenul s-a marit, desi nu ma simt balonat (deci probabil, de la alimente), este tare la palpare. Nu prea stiu ce sa fac sa scap de aceasta problema, astazi fiind abia Duminica, nu pot merge la o consutlatie.
Precizez ca am un regim echilibrat. Mananc cat se poate de sanatos, cat mai bogat in fibre (paine integrala, legume, etc) ba chiar seara mai consum chefir cu tarate de psyllium sau ceai de musetel.
Asadar, ce as putea face, eventual pana marti cand as putea ajunge la un consult?
Multumesc anticipat
Am o problema cu scaunul de aproximativ o saptamana. Nu reusesc sa mai ies afara, desi am luat Sennalax cu Crusic 2 pastile seara iar a doua zi am reusits a ies, dar foarte putin, fara sa ma simt golit. Am stat o zi apoi am mai luat 2 Sennalax, cu acelasi efect scazut.
Problema este ca si abdomenul s-a marit, desi nu ma simt balonat (deci probabil, de la alimente), este tare la palpare. Nu prea stiu ce sa fac sa scap de aceasta problema, astazi fiind abia Duminica, nu pot merge la o consutlatie.
Precizez ca am un regim echilibrat. Mananc cat se poate de sanatos, cat mai bogat in fibre (paine integrala, legume, etc) ba chiar seara mai consum chefir cu tarate de psyllium sau ceai de musetel.
Asadar, ce as putea face, eventual pana marti cand as putea ajunge la un consult?
Multumesc anticipat
2 comentarii
Recomand tarate de grau inmuiate cu apa, dimineata pe stomacul gol.
Sanatate!
Sanatate!
Recomand asemenea Virginiei Faur urmatoarea reteta impotriva constipatiei: 400 g prune uscate, 200 g caise uscate, 200 g smochine. La aceasta compozitie adaugandu-se 200 g miere si amestecati bine. Pastrati intr-un bol de sticla, iar seara luati o lingurita cu un pahar de apa. Vorbesc din propria experienta pentru ca mi-a reglat scaunul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Suferiti de constipatie? Doriti sa va detoxifiati organismul?
- 17cum scap de constipare?Urgent!!
- 3regim potrivit... constipatie frecventa
- 4fisura anala, constipatie foarte repede
- 9vreun remediu natural?
- 4nu stiu ce sa mai cred! disfunctie erectila, bubite mici rosii de pe preput
- 14constipati cronica ;
- 11dolicocolon sau boala hirschprung?
- 1probleme cu constipatia
- 16Un gastroenterolog, va rog:(((
- 5sindrom dispeptic sau gastrita?
- 8Colon iritabil si hemoroizi - un regim extrem de sarac in proteine
- 6constipare din timpul sarcinii
- 0Constipatie, limba incarcata
- 18Constipație de 3 saptamani
- 4Ma ingrijoreaza forma scaunului (subtire) - cancer?
- 1Constipatie severa - efect indirect de la probleme cu glanda pituitara
- 1Formațiune in interiorul colonului. Poate fi un hemoroid intern?
- 2Apetit foarte crescut, constipatie, gastrita
- 11Constipație cronica de la medicamente - Sunt disperată!
Mai multe informații despre: Constipatia Regimul pentru constipatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: