sufar de coxartroza - cu ce ma tratez?
buna ziua, am 56 de ani si sufar de coxartroza. as dori sa stiu daca in tratarea acestei afectiuni exista si vreo metoda neinvaiva, adica fara operatie. cu multumiri, g.a.
3 comentarii
Da. Exista. Alegerea metodei de tratament depinde de mai multi factori.
Unul dintre cei mai importanti este stadiul sau gradul de degradare a cartilajului articular si a articulatiei in general.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Unul dintre cei mai importanti este stadiul sau gradul de degradare a cartilajului articular si a articulatiei in general.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Buna ziua, eu am cateva investigatii rmn, radiografii, dar intrebarea este ce metode neinvazive exista sau daca exista si in ce proceduri constau, ce reziultate s-au obtinut. Ca stare generala inca merg binisor, durerile sunt de intensitate medie. Spre exemplu, ce am vazut pe internet eswte tratamentul cu ozon. Ce rezultate se pot obtine? Cu respect, G.A.
Buna ziua!
Raspunsul depinde, in cea mai mare masura, de originea coxartrozei: ce greutate/inaltime aveti, ce antecedentra traumatice/sportive, metabolice, reumatologic-inflamatorii etc.
Solutiile terapeutice sunt clare: fie reducerea solicitarii mecanice.a articulatiei, fie protezarea ei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde, in cea mai mare masura, de originea coxartrozei: ce greutate/inaltime aveti, ce antecedentra traumatice/sportive, metabolice, reumatologic-inflamatorii etc.
Solutiile terapeutice sunt clare: fie reducerea solicitarii mecanice.a articulatiei, fie protezarea ei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 499proteza de sold
- 35necroza cap femural
- 32Coxartroza. Cum as putea procura o proteza de sold cimentata?
- 18coxatrosa
- 22coxartroza incipienta
- 4coxartroza incipienta bilaterala, scolioza dextroconvexa, hernie intraspongioasa
- 7dureri ale degetelor de la maini
- 5artroza sold stang... e normal sa persiste durerea?
- 6Coxartroza bilaterala.. dureri cumplite noaptea
- 2Inceput de coxartroza
- 2Intrebare despre coxartroza
- 0coxartroza bilaterala
- 1displazia de sold si sistemele de purtare
- 0dureri de picior spate si arsuri pe toata partea stanga, stare de ameteala continua
- 0Proteze de sold
- 2Pensionare caz boala
- 1Coxartroza
Mai multe informații despre: Coxartroza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: