coxartroza bilaterala
Buna ziua,
Am fost diagnosticata recent cu coxartroza bilaterala de catre medicul reumatolog cu grad 2 de instalare a bolii (asa s-a exprimat medicul) pe fondul unei coloane vertebrale cu modificari atat in zona lombara cat si cervicala. Mi-a fost recomandat tratament medicamentos cu antiinflamatorii, fizioterapie, acupunctura si infiltratii...inca n-am inceput tratamentul, urmeaza in cel mai scurt timp. Mentionez ca sunt femeie, am 48 de ani, 65 de kg si doresc sa stiu daca intr-o astfel de afectiune este recomandat mersul pe jos si daca exista vreo sansa de stopare a bolii?
Va multumesc anticipat!
Am fost diagnosticata recent cu coxartroza bilaterala de catre medicul reumatolog cu grad 2 de instalare a bolii (asa s-a exprimat medicul) pe fondul unei coloane vertebrale cu modificari atat in zona lombara cat si cervicala. Mi-a fost recomandat tratament medicamentos cu antiinflamatorii, fizioterapie, acupunctura si infiltratii...inca n-am inceput tratamentul, urmeaza in cel mai scurt timp. Mentionez ca sunt femeie, am 48 de ani, 65 de kg si doresc sa stiu daca intr-o astfel de afectiune este recomandat mersul pe jos si daca exista vreo sansa de stopare a bolii?
Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 48coxartroza cu osteofite f pronuntate datorate unei luxatii de sold
- 32Coxartroza. Cum as putea procura o proteza de sold cimentata?
- 14Scleroza sau ce boala?
- 22coxartroza incipienta
- 4Anemie sau altceva?
- 4picior mai lung dupa operatie de coxartroza
- 5artroza sold stang... e normal sa persiste durerea?
- 6Coxartroza bilaterala.. dureri cumplite noaptea
- 2Inceput de coxartroza
- 10de ce nu poate fi operat?
- 2tratament:coxartroza
- 5coxartroza?
- 2Intrebare despre coxartroza
- 1Recomandare medic bun pentru protezare!
- 1Gonartroza si coxartroza
- 4Coxartroza
- 1Coxarrtroza bilaterala - alt remediu in afara protezarii?
- 1Coxartroza sold drept
- 5Coxartroza
- 2Pensionare caz boala
Mai multe informații despre: Coxartroza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: