operatia de protezare a soldului
buna ziua !
tatal meu in varsta de 80 are dureri groaznice la nivelul soldului.A facut o radiografie si un RMN si i s-a pus diagnosticul, , coxatroza intrebarea mea este : care sunt riscurile operatie avand in vedere ca are aceasta varsta, este hipertensiv, are o hepatita cronica si a avut un preinfarct in urma cu vreo 5 -6 ani sau poate chiar mai mult.
tatal meu in varsta de 80 are dureri groaznice la nivelul soldului.A facut o radiografie si un RMN si i s-a pus diagnosticul, , coxatroza intrebarea mea este : care sunt riscurile operatie avand in vedere ca are aceasta varsta, este hipertensiv, are o hepatita cronica si a avut un preinfarct in urma cu vreo 5 -6 ani sau poate chiar mai mult.
13 comentarii
Buna ziua!
Riscul este destul de mare, insa trebuie cuantificat de catre medicul anestezist.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Riscul este destul de mare, insa trebuie cuantificat de catre medicul anestezist.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
buna ziua
cum fac rost de proteza de sold gratuita am mare nevoie, cei de la cnsas spun ca nu au fonduri?
cum fac rost de proteza de sold gratuita am mare nevoie, cei de la cnsas spun ca nu au fonduri?
Buna ziua!
Trebuie sa gasiti acea clinica ce va poate oferi proteza gratuit (sunt destule in tara..).
Pe de alta parte, ce poate fi atat de urgent?? Protezarea soldului poate fi oricand amanata 1-2-5-10 ani, si asta in beneficiul D-voastra...
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Trebuie sa gasiti acea clinica ce va poate oferi proteza gratuit (sunt destule in tara..).
Pe de alta parte, ce poate fi atat de urgent?? Protezarea soldului poate fi oricand amanata 1-2-5-10 ani, si asta in beneficiul D-voastra...
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
este vb de tata, nu mai poate sa mearga il doare f rau
Ce varsta are, ce greutate, ce antecedente??
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
59 de ani, 70 kg, mai are si la piciorul drept proteza de sold, si acum iau spus doctori ca ii trebuie si la stangul
exista vro fundatie de unde pot face rost de proteza?
Ati facut o cerere scrisa oficiala la Casa de Asigurari??
Un raspuns negativ explicit scris va va permite sa obtineti 100% aceste fonduri in justitie.
Eu cred insa ca veti obtine cu siguranta fondurile necesare, trebuie numai sa nu va lasati intimidat de autoritati, de un eventual raspuns negativ scris (vor evita cu siguranta sa va dea un raspuns scris, asa ca trebuie sa perseverati).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Un raspuns negativ explicit scris va va permite sa obtineti 100% aceste fonduri in justitie.
Eu cred insa ca veti obtine cu siguranta fondurile necesare, trebuie numai sa nu va lasati intimidat de autoritati, de un eventual raspuns negativ scris (vor evita cu siguranta sa va dea un raspuns scris, asa ca trebuie sa perseverati).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
daca fac o cerere scrisa, in cat timp sunt obligati cei de la cas sa iti raspunda?
a fost sa faca cerere scrisa si ia cerut cateva acte printre care o adeverinta de venit intre anii 2006-2011, care dureaza pana iese adeverinta asta 3 luni :(
Nu aveti alta solutie.
Fara acea adeverinta nu puteti fi tratat in nici un spital public in Romania fara sa platiti contravaloarea intregului pachet de servicii medicale.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Fara acea adeverinta nu puteti fi tratat in nici un spital public in Romania fara sa platiti contravaloarea intregului pachet de servicii medicale.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
am 42 ani si am coxatroza la ambele solduri la dreptul am fost operat luna trecuta mi sa pus endoproteza necimentata gratuit de la casa de asigurari {mentionez ca lucrez] pentru soldul sting mai pot beneficia de inca una.doctorul care ma operat a spus ca trebui si stingul cu proteza
Buna ziua!
Este evident ca mai beneficiati de inca o proteza prin Programul National de Endoprotezare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Este evident ca mai beneficiati de inca o proteza prin Programul National de Endoprotezare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49sold in resort
- 21durere acuta in coapsa laterala stanga, zona -aripioarei-
- 109Coxartroza - Proteza de sold
- 3durere in sold in partea stanga
- 17despre proteze de sold
- 3Depunere de calciu la articulatie sold
- 4proteza sold
- 54foraje in cazul necrozei aseptice de cap femural
- 5schimbarea Sertralinei cu Coaxil?
- 10schimbare de proteza?
- 23Luxatie de sold bilaterala
- 5mancarimi durerose pe solduri
- 6Am 47 de ani si o coxartroza la soldul drept
- 6Coxartroza bilaterala.. dureri cumplite noaptea
- 2proteza de sold
- 2Inceput de coxartroza
- 3Durere la sold. Care e cauza?
- 3sufar de coxartroza - cu ce ma tratez?
- 0Proteze de sold
Mai multe informații despre: Coxartroza Soldul proteza de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: