strabism
buna ziua am un baietel de 3 ani si 2 luni care a fost diagnosticat cu strabism de 7 grade.la 1 an si 7 luni am fost la o dr care a spun ca e mic nu are ce sai faca si ca va trece dupa aproximativ un an si ceva am mers la o alta dr care la diagnosticat cu strabism si nu ia dat copilului nimic doar sa revenim dupa 6 luni.intrebarea este daca e grav si daca nu e prea mult sa mai stau 6 luni
3 comentarii
In primul rând trebuie măsurate dioptriile cu cicloplegie si daca e cazul se prescriu ochelari
de masurat a masurat a zis ca masuratori sunt buni doar ca are strabism de 7grade.ce ma sfatuiti?
Buna ziua,
Strabismul convergent instalat dupa varsta de 4-6 luni, se trateaza de la orice varsta, mai intai prin ochelari, iar ulterior prin alte metode (chirurgie). Nu trebuie sa asteptati sa treaca o anumita perioada de timp. Daca mai vreti o parere medicala, va astept la un consult, cu bilet de trimitere, la Policlinica Dorobanti (Spital Grigore Alexandrescu) - Calea Dorobanti, nr 58 sect 1, tel programari 021.211.2804.
Multumesc, dr Roxana Cozubas
Strabismul convergent instalat dupa varsta de 4-6 luni, se trateaza de la orice varsta, mai intai prin ochelari, iar ulterior prin alte metode (chirurgie). Nu trebuie sa asteptati sa treaca o anumita perioada de timp. Daca mai vreti o parere medicala, va astept la un consult, cu bilet de trimitere, la Policlinica Dorobanti (Spital Grigore Alexandrescu) - Calea Dorobanti, nr 58 sect 1, tel programari 021.211.2804.
Multumesc, dr Roxana Cozubas
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2strabism convergent
- 0strabism cu hipermetropie si astigmatism
- 5de 5 ani... miopie + strabism
- 4privire crucisi fetita de 3 ani
- 6se poate opera strabismul?
- 4sechele de toxoplasmoza oculara
- 1nastere naturala cu strabism?
- 0Am strabism doar cand port lentile?
- 9la ce varsta se poate depista la copii problemele oculare?
- 3la 3 ani am fost diagnisticata cu strabism, in prezent am hipermetropie
- 2Nistagmus din nastere si strabism
- 1M-am nascut cu strabism la ochiul stang...
- 3Operatie strabism clinica INFOSAN
- 1Ochiul stang e un pic deplasat
- 0Strabism
- 0Autism băiețel de 1 an si 7 luni? sunt foarte preocupata de comportamentul lui
Mai multe informații despre: Strabismul la copii strabismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: