Am strabism doar cand port lentile?
![diana18](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am 20 de ani, ochi caprui inchis iar de curand mi-am cumparat o pereche de lentile de contact gri, fara dioptrii.
Am facut un control inainte sa le cumpar, la aparat mi-a iesit ca as avea nevoie de lentile cu diametru 8.7, dar la acestea imi lacrimau ochii, iar la cele cu 8.4 ma simteam comfortabil.
Problema mea este ca ulterior am observat in fotografii ca ochiul drept imi "fuge", problema ne mai intalnita pana acum, mai ales ca am mai facut control oftalmologic si mi s-a zis ca sunt perfect sanatoasa.
Este posibil ca aceste lentile sa imi creeze strabismul sau acesta nu a fost observabil pana acum din cauza culorii naturale a irisului?
Am facut un control inainte sa le cumpar, la aparat mi-a iesit ca as avea nevoie de lentile cu diametru 8.7, dar la acestea imi lacrimau ochii, iar la cele cu 8.4 ma simteam comfortabil.
Problema mea este ca ulterior am observat in fotografii ca ochiul drept imi "fuge", problema ne mai intalnita pana acum, mai ales ca am mai facut control oftalmologic si mi s-a zis ca sunt perfect sanatoasa.
Este posibil ca aceste lentile sa imi creeze strabismul sau acesta nu a fost observabil pana acum din cauza culorii naturale a irisului?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2la 2 ani m-am operat de stabism, acum vad in ceata
- 6lentile de contact - am 13 ani
- 4privire crucisi fetita de 3 ani
- 6se poate opera strabismul?
- 9miopie forte OD
- 7Lentile de contact - informatii, sfaturi
- 2probleme cu strabism
- 3lentile de contact
- 2ochelari, lentile de contact sau operatie?
- 2vedere in ceata lentile de contact
- 0probleme lentile de contact
- 2Nistagmus din nastere si strabism
- 0Lentile de contact cosmetice (albastre) cu dioptrie si curbura de 9mm?
- 9Dioptrii corecte pentru lentile de contact?
- 1strabism - diferenta mare intre dioptriile ochiului
- 3strabism
- 2Reteta lentile contact
- 0Lentile de contact/Neovasculare coroneana
- 1Lentile contact
Mai multe informații despre: lentilele de contact strabismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: