privire crucisi fetita de 3 ani
Buna ziua, am si eu o problema. Am o fetita de 3 ani, care atunci cand priveste de aproape un obiect, tinde sa se uite crucisi, in mod normal nu se observa decat daca te uiti atent la ea, si e mai mereu rosie in jurul ochisorilor. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns ? Va multumesc!
4 comentarii
Buna seara! Va recomand un consult oftalmologic cu cicloplegie, simptomatologia prezentata de fetita dumneavoastra sugereaza o conjunctivita cronica si heteroforie care apar atunci cand exista un mic viciu de refractie necorectat; simptomatologia se amelioreaza prin prescriptia de ochelari corespunzatori( o iritatie conjunctivala cronica este intretinuta si de un viciu de refractie); numai bine
Va multumesc pentru raspuns, dar ma gandesc ca e totusi prea mica sa inteleaga ca trebuie sa poarte ochelari. Vreau sa precizez ca in mod normal are privirea buna, insa, doar cand ia un obiect in mana si il tine aproape de ochi se observa acest defec la privire.
Buna seara! Cred ca este bine sa faceti un consult cu cicloplegie, am mai spus, un viciu de refractie poate intretine o conjunctivita sau o blefaroconjunctivita cronica; daca cicloplegia evidentiaza o hipermetropie mica de pana la +3 dioptrii, nu trebuie prescrisi ochelari la varsta de 3 ani( iar la privirea de aproape, se produce convergenta globilor oculari, daca este mai accentuata, poate intra in discutie prescriptia de ochelari); va recomand si o igiena riguroasa locala cu un sampon "No tears"; numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0operata de strabism si dupa o luna am facut o alergie de la ata medicala
- 2strabism paralitic
- 6se poate opera strabismul?
- 4sechele de toxoplasmoza oculara
- 2probleme cu strabism
- 11nevoie ajutor e vorba de un copil
- 9la ce varsta se poate depista la copii problemele oculare?
- 2operatie strabism la Oftapro
- 3la 3 ani am fost diagnisticata cu strabism, in prezent am hipermetropie
- 2Ambioplie, strabism si i dioptrii cu diferenţă de 2 între ochi
- 3strabism
- 5Execitiile ortoptice
- 3Vreau sa ma operez dar nu sunt foarte sigura?Ce ma sfatuiti?
- 1Operatie de strabism
- 0Consult bebe 1 an oftalmologie
- 1Ochiul stang e un pic deplasat
- 0Strabism paralitic
- 0Strabism
Mai multe informații despre: Strabismul la copii strabismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: