Operatie strabism clinica INFOSAN
Buna ziua, doresc niste pareri despre clinica oftalmologica INFOSAN, doctor Andreea Ciubotaru. Daca sunt persoane care s-au operat de strabism acolo si care au fost rezultatele. Multumesc!
3 comentarii
Eu am făcut o astfel de operație în această clinică. Ca si rezultate, uneori arată bine, alteori, ochiul mai fuge. E adevărat că port si lentile de contact, cu acestea apar problemele. Cu ochelari e mult mai bine. Consider că operația ajuta. Dacă vrei mai multe detalii, scrie-mi un mesaj privat. Succes!
Pana la urma am facut operatia la Infosan. Aveam o deviatie spre exterior, destul de mare, vreo 20 de grade, insotita si de o deviatie verticala in sus.
Deocamdata ochiul pare ok, sa fiu sincer acum pare un pic spre interior, dar foarte putin, din ce am inteles este normal, abia la 3 luni se va vedea rezultatul final.
Sincer cel mai mult ma deranja ideea anesteziei generale, auzisem de la multi ca e naspa rau, ca esti ametit 2 zile, ca vomiti de nu-stiu-cate ori, etc. Ei bine, nu a fost cazul, ba dimpotriva. M-am trezit si nu aveam absolut niciun disconfort, nu ameteala, nu greata, nimic, ba parca ma simteam mai bine ca inainte. Deci o bila alba pentru echipa de anestezie.
Acum ma deranjeaza doar firele acelea de la operatie care imi zgarie pleoapele pe interior incat nu prea pot misca complet ochii, trebuie sa misc capul cu totul.
Sper sa iasa bine la 3 luni, altfel cei de la clinica vor avea ceva de furca cu mine :))
Deocamdata ochiul pare ok, sa fiu sincer acum pare un pic spre interior, dar foarte putin, din ce am inteles este normal, abia la 3 luni se va vedea rezultatul final.
Sincer cel mai mult ma deranja ideea anesteziei generale, auzisem de la multi ca e naspa rau, ca esti ametit 2 zile, ca vomiti de nu-stiu-cate ori, etc. Ei bine, nu a fost cazul, ba dimpotriva. M-am trezit si nu aveam absolut niciun disconfort, nu ameteala, nu greata, nimic, ba parca ma simteam mai bine ca inainte. Deci o bila alba pentru echipa de anestezie.
Acum ma deranjeaza doar firele acelea de la operatie care imi zgarie pleoapele pe interior incat nu prea pot misca complet ochii, trebuie sa misc capul cu totul.
Sper sa iasa bine la 3 luni, altfel cei de la clinica vor avea ceva de furca cu mine :))
Dr. Andreea Ciubotaru...perfectiunea intruchipata, m-am operat la dansa acum 6 ani si totul a iesit perfect, cu toate ca a fost vorba de reinterventie (a treia). Dna. dr. este geniala...probabil top 5 din lume in strabologie, pentru mine personal este cea mai minunata din lume!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2strabism convergent
- 31Operatie de strabism. Ce riscuri prezinta?
- 2la 2 ani m-am operat de stabism, acum vad in ceata
- 5de 5 ani... miopie + strabism
- 3Astigmatism hipermetropic compus - Strabism convergent
- 6operatie de strabism. Se poate face inca una dupa un an?
- 2probleme cu strabism
- 1nastere naturala cu strabism?
- 3sora mea isi scartaie dintii in somn
- 0Am strabism doar cand port lentile?
- 2operatie strabism la Oftapro
- 0strabism copil
- 1M-am nascut cu strabism la ochiul stang...
- 3strabism
- 5Execitiile ortoptice
- 3Vreau sa ma operez dar nu sunt foarte sigura?Ce ma sfatuiti?
- 1Operatie de strabism
- 1Hipermetropie mare cu astigmatism direct.strabism convergent
- 0Strabism paralitic
Mai multe informații despre: strabismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: