Despre intarzierea ciclului menstrual
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire, daca se poate. Eu iau anticonceptionale Diane 35 de aproximativ 10 ani, la recomandarea medicului ginecolog. Am in prezent 30 de ani, intentionez sa renunt la ele pentru a concepe un copil.Problema intampinata este ca in data de 11.06, duminica, ar fi trebuit sa imi vina CM. In fiecare luna intotdeauna ziua in care imi venea era zi de duminica, venea la 28-29 de zile. Insa acum mi-a venit pe data de 12.06, in conditiile in care marti, 13.06 trebuie sa incep sa iau prima pastila de Diane 35. De la ce ar putea fi aceasta dereglare? Este in regula sa iau pastila desi CM mi-a venit cu o zi inainte de a lua pastila? Mentionez ca in urma cu aproximativ 2 saptamani am luat antibiotice (Claritromicina) si niste pastile pentru tuse, pentru ca am fost bolnava.
In asteptarea unui raspuns, va multumesc.
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire, daca se poate. Eu iau anticonceptionale Diane 35 de aproximativ 10 ani, la recomandarea medicului ginecolog. Am in prezent 30 de ani, intentionez sa renunt la ele pentru a concepe un copil.Problema intampinata este ca in data de 11.06, duminica, ar fi trebuit sa imi vina CM. In fiecare luna intotdeauna ziua in care imi venea era zi de duminica, venea la 28-29 de zile. Insa acum mi-a venit pe data de 12.06, in conditiile in care marti, 13.06 trebuie sa incep sa iau prima pastila de Diane 35. De la ce ar putea fi aceasta dereglare? Este in regula sa iau pastila desi CM mi-a venit cu o zi inainte de a lua pastila? Mentionez ca in urma cu aproximativ 2 saptamani am luat antibiotice (Claritromicina) si niste pastile pentru tuse, pentru ca am fost bolnava.
In asteptarea unui raspuns, va multumesc.
1 comentarii
Decalajul de 1 zi pentru menstra nu are nici o semnificatie si pastilele le incepeti in mod obisnuit. Cand va propuneti sa le opriti trebuie sa incepeti un supliment de acid folic pentru a reduce riscurile de spina bifida la copil.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am renuntat la anticnceptionale si am bubite pe spate
- 5Anticonceptionale vs. antibiotice?
- 409Postinor?
- 4eu iau novinette de 1 an jumatate si acum am racit
- 2moldaminul scade efectul anticonceptionalelor?
- 9Nelamuriri in ceea ce privesc anticonceptionalele
- 3am renuntat la anticonceptionale.. am motive de ingrijorare?
- 3diane 35 si antibiotic
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 17anticonceptionale, fumat, antibiotice
- 0Antibiotice timp de 2 sapt si AC
- 0Neclaritate cu renuntarea la contraceptive!Please. HELP!
- 0interactioneaza cu anticonceptionalele?
- 0Nuvaring vs antibiotice
- 3antibiotic inainte de conceptie
- 3renuntarea la anticonceptionale
- 0Anticonceptionale Bellara si antibiotic Augumentin
- 2Anticonceptionale si Ciprofloxacina
- 1Augmentin si nuvaring
- 0Buna seara. Stie cineva daca Eficef interactioneaza cu Yasmine?
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele renuntarea la anticonceptionale