Despre intarzierea ciclului menstrual
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire, daca se poate. Eu iau anticonceptionale Diane 35 de aproximativ 10 ani, la recomandarea medicului ginecolog. Am in prezent 30 de ani, intentionez sa renunt la ele pentru a concepe un copil.Problema intampinata este ca in data de 11.06, duminica, ar fi trebuit sa imi vina CM. In fiecare luna intotdeauna ziua in care imi venea era zi de duminica, venea la 28-29 de zile. Insa acum mi-a venit pe data de 12.06, in conditiile in care marti, 13.06 trebuie sa incep sa iau prima pastila de Diane 35. De la ce ar putea fi aceasta dereglare? Este in regula sa iau pastila desi CM mi-a venit cu o zi inainte de a lua pastila? Mentionez ca in urma cu aproximativ 2 saptamani am luat antibiotice (Claritromicina) si niste pastile pentru tuse, pentru ca am fost bolnava.
In asteptarea unui raspuns, va multumesc.
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire, daca se poate. Eu iau anticonceptionale Diane 35 de aproximativ 10 ani, la recomandarea medicului ginecolog. Am in prezent 30 de ani, intentionez sa renunt la ele pentru a concepe un copil.Problema intampinata este ca in data de 11.06, duminica, ar fi trebuit sa imi vina CM. In fiecare luna intotdeauna ziua in care imi venea era zi de duminica, venea la 28-29 de zile. Insa acum mi-a venit pe data de 12.06, in conditiile in care marti, 13.06 trebuie sa incep sa iau prima pastila de Diane 35. De la ce ar putea fi aceasta dereglare? Este in regula sa iau pastila desi CM mi-a venit cu o zi inainte de a lua pastila? Mentionez ca in urma cu aproximativ 2 saptamani am luat antibiotice (Claritromicina) si niste pastile pentru tuse, pentru ca am fost bolnava.
In asteptarea unui raspuns, va multumesc.
1 comentarii
Decalajul de 1 zi pentru menstra nu are nici o semnificatie si pastilele le incepeti in mod obisnuit. Cand va propuneti sa le opriti trebuie sa incepeti un supliment de acid folic pentru a reduce riscurile de spina bifida la copil.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3yasmin si antibioticele
- 2interactiune Logest cu antibiotice
- 2Antibioticele si anticonceptionalele
- 5o intrebare catre un medic: iau amoxicilina si yasmine. Exista vreun risc?
- 3intrebare intrebatoare
- 5de ce nu raman insarcinata?
- 5Nu mai iau anticonceptionale, nu sunt insarcinata si menstruatie intarziata
- 9Antibiotice vs Anticonceptionale
- 5oprirea anticonceptionalelor.. menstruatia se va deregla?
- 5am o problema?
- 3antibiotice si anticonceptionale
- 3pot lua antibiotice daca folosesc anticonceptionale?
- 4cand vrei sa renunti la ac
- 3Nurofen vs Anticonceptionale...Va rog, ajutor!:(
- 2anticonceptionale si antibiotice
- 4anticonceptionale cu antibiotice = sarcina?
- 0reactii posibile dupa renuntare la anticonceptionale?
- 0Contraceptie cu laurina si metronidazol
- 1Anticonceptionale si antibiotice, ce sa fac, ajutati-ma va rog
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele renuntarea la anticonceptionale