Despre intarzierea ciclului menstrual
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire, daca se poate. Eu iau anticonceptionale Diane 35 de aproximativ 10 ani, la recomandarea medicului ginecolog. Am in prezent 30 de ani, intentionez sa renunt la ele pentru a concepe un copil.Problema intampinata este ca in data de 11.06, duminica, ar fi trebuit sa imi vina CM. In fiecare luna intotdeauna ziua in care imi venea era zi de duminica, venea la 28-29 de zile. Insa acum mi-a venit pe data de 12.06, in conditiile in care marti, 13.06 trebuie sa incep sa iau prima pastila de Diane 35. De la ce ar putea fi aceasta dereglare? Este in regula sa iau pastila desi CM mi-a venit cu o zi inainte de a lua pastila? Mentionez ca in urma cu aproximativ 2 saptamani am luat antibiotice (Claritromicina) si niste pastile pentru tuse, pentru ca am fost bolnava.
In asteptarea unui raspuns, va multumesc.
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire, daca se poate. Eu iau anticonceptionale Diane 35 de aproximativ 10 ani, la recomandarea medicului ginecolog. Am in prezent 30 de ani, intentionez sa renunt la ele pentru a concepe un copil.Problema intampinata este ca in data de 11.06, duminica, ar fi trebuit sa imi vina CM. In fiecare luna intotdeauna ziua in care imi venea era zi de duminica, venea la 28-29 de zile. Insa acum mi-a venit pe data de 12.06, in conditiile in care marti, 13.06 trebuie sa incep sa iau prima pastila de Diane 35. De la ce ar putea fi aceasta dereglare? Este in regula sa iau pastila desi CM mi-a venit cu o zi inainte de a lua pastila? Mentionez ca in urma cu aproximativ 2 saptamani am luat antibiotice (Claritromicina) si niste pastile pentru tuse, pentru ca am fost bolnava.
In asteptarea unui raspuns, va multumesc.
1 comentarii
Decalajul de 1 zi pentru menstra nu are nici o semnificatie si pastilele le incepeti in mod obisnuit. Cand va propuneti sa le opriti trebuie sa incepeti un supliment de acid folic pentru a reduce riscurile de spina bifida la copil.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am renuntat la anticnceptionale si am bubite pe spate
- 2antibioticul si anticonceptionalul
- 2antibiotice vs yasmin
- 5daca am renuntat 6 luni la anticonceptionale, acum pot sa le reiau?
- 4intrerupere anticonceptionale
- 3dupa ce am renuntat la anticonceptionale am inceput sa ma ingras
- 7vreau sa raman insarcinata
- 4cand vrei sa renunti la ac
- 1anticonceptionale vs antibiotice
- 3antibiotic inainte de conceptie
- 1Intreupere novynette
- 0Astept un raspuns concret!
- 0Anticonceptionale
- 0Intarzierea mestruatie
- 1Augmentin si nuvaring
- 3Ovar polichistic
- 0Dupa cat timp de la ultima zi de antibiotic pot avea contact sexual neprotejat?
- 0Belara si Ospen
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele renuntarea la anticonceptionale