Despre intarzierea ciclului menstrual

12-06-2017
Smedia Cristina
Nu este medic/terapeut
Smedia Cristina
Buna ziua

Va rog sa ma ajutati cu o lamurire, daca se poate. Eu iau anticonceptionale Diane 35 de aproximativ 10 ani, la recomandarea medicului ginecolog. Am in prezent 30 de ani, intentionez sa renunt la ele pentru a concepe un copil.Problema intampinata este ca in data de 11.06, duminica, ar fi trebuit sa imi vina CM. In fiecare luna intotdeauna ziua in care imi venea era zi de duminica, venea la 28-29 de zile. Insa acum mi-a venit pe data de 12.06, in conditiile in care marti, 13.06 trebuie sa incep sa iau prima pastila de Diane 35. De la ce ar putea fi aceasta dereglare? Este in regula sa iau pastila desi CM mi-a venit cu o zi inainte de a lua pastila? Mentionez ca in urma cu aproximativ 2 saptamani am luat antibiotice (Claritromicina) si niste pastile pentru tuse, pentru ca am fost bolnava.

In asteptarea unui raspuns, va multumesc.
1 comentarii
0
12-06-2017, ora 12:15
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Decalajul de 1 zi pentru menstra nu are nici o semnificatie si pastilele le incepeti in mod obisnuit. Cand va propuneti sa le opriti trebuie sa incepeti un supliment de acid folic pentru a reduce riscurile de spina bifida la copil.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul