stomatolog bun in bucuresti? probleme multiple dinti -- cabinete de evitat

35 comentarii 1 2
0
12-02-2017, ora 23:58
DianaAnghel
Nu este medic/terapeut
DianaAnghel
Eu am fost la Dr Alina Pripici si am fost foarte multumita, mi-am facut niste coroane la ea si desi sunt pe interior cu metal si peste cu portelan, arata foarte bine, nu ma asteptam dupa ce mi-a explicat ca acestea nu sunt asa estetice ca cele din portelan integral
Recomand
0
30-06-2018, ora 12:25
Gigilescu
Nu este medic/terapeut
Gigilescu
La medici de evitat trebuie trecută și Andrei Elena Verina fosta Năstase Elena Verina. Am ajuns la ea prin recomandarea unui prieten căruia ia făcut o lucrare gratuit. Lucrarea a durat 7 luni iar la sfârșit am primit o lucrare prost făcută care mi-a dislocat dinții pivoti. In timpul tratamentului, mi-a despicat gingia pe arcada, a forțat clipsa protezei cu toate că aceasta nu era în poziția corectă, fapt ce a dus la sângerare timp de o luna și la mobilizarea dinților. Acum am aflat că cabinetul funcționa clandestin și că nu avea nici un aviz. Asta înseamnă că pune sănătatea pacienților în pericol. A funcționat în stradă Elena Cuza Nr 29 iar acum s-au mutat pe strada Șapte drumuri Nr 8.
0
13-10-2018, ora 19:58
Vlaicu Voda
Nu este medic/terapeut
Vlaicu Voda
Dr Emilija Kostova - văd ca a comentat cineva că este nemulțumit. Eu o caut de 5 ani, am 2 plombe puse acum 7-8 ani de ea, sunt la locul lor inca, acum o caut pentru alte gauri in dantura, bine că am aflat noul cabinet unde lucrează, e buna și reclama negativă, la cabinetul unde fusesem nu mai era și nici nu mi-au zis unde s-a mutat. Văd că îi știți și numele nou, și pe cel vechi, căsătorită o cheamă așa, domnișoara era altcumva numita, sigur cu plomba dvs aveați probleme sau cu doctorita ceva anume?
0
05-08-2022, ora 16:53
bogdanxxl
Nu este medic/terapeut
bogdanxxl
Din propria experienta mai pot sa recomand doi medici cu care am interactionat la clinica Dental Premier pentru extractie masea de minte inclusa si implant cu coroana la un premolar: Dr. Mihai Cirstea si Dr. Alex Pintilie... Cam atat, nu-mi amintesc numele doctoritei care mi-a facut coronita la un aparat special chiar in cabinet. Dar am asteptat vreo 2 ore pana a fost gata.
0
06-10-2023, ora 10:35
mirina
Nu este medic/terapeut
mirina
Evitati pe Andrei Elena Verina, nu stiu daca si-a schimbat numele intre timp din nou, dar are prenumele de Verina si pe asta nu il schimbi. Anul trecut i-a facut o lucrare oribila colegei mele, si acum nu poate sa dea de ea pentru a o trage la raspundere. A cerut banii in avans si i-a distrus dantura, a fost vorba de o lucrare complexa, nu o carie. Evitati daca nu vreti sa ramanei si fara bani, si fara dantura.
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vizita la stomatolog
  • Prima vizită la dentist a copilului
  •