medic stomatolog de evitat
este domnul doctor Dan Patroi, medic stomatolog la clinca privata DP Dental din Bucuresti. l-am cunoscut in urma cu 10 ani, pe cand lucra la clinica MG Medical. l-am dus la dansul pe tatal meu, care avea mai multe probleme cu dintii, iar la recomandarea dansului, i-a scos pe toti cei care ii mai avea, pentru a-i face o proteza dentara. din pacate, am mers pe incredere si a fost foarte rau pentru ca acum nu mai are nici un dinte, iar lucrarea in partea de jos abia se tine intr-o capsa si nu este deloc comoda si nici ergonomica. in tot acest timp, a fost facuta si refacuta, s-a rupt de cateva ori pentru ca se pare ca desi am ales cel mai bun material acum 10 ani, avea dezavantajul de a deveni casant in timp. De curand, am solicitat refacerea unei dubluri a lucrarii, dintr-un material de generatie noua, care nu se va mai sparge in viitor insa lucrarea a fost vizibil executata gresit, fiind mult mai ingusta decat precedenta. Desi la proba, tatal meu i-a spus ca nu o simte bine deloc, dl doctor a insistat sa o poarte ca sa se obisnuiasca cu ea. Rezultatul: proteza sarea singura din gura, tatal meu se musca de obraji si in toata gura si sub limba au aparut iritatii de decubit. Nici nu mai poate manca de mai bine de 2 saptamani.
l-am contactat pe dl doctor si m-am dus cu tatal meu acolo sa discutam refacerea lucarii. Vizibil iritat de problemele aparute, nepoliticos atat fata de mine cat si fata de tatal meu, enervat ca trebuia sa refaca lucrarea pe costul sau si pe care probabil nici nu mai stia cum sa o dreaga fara pierderi foarte mari pentru el, a preferat, drept rasplata pentru increderea si tratamentele din ultimii 10 ani sa se debaraseze de situatia care devenise mai mult dificila decat banoasa si sa returneze banii pentru lucrare ca sa incheiem colaborarea.
va sfatuiesc sa il evitati pentru ca nu va merita increderea nici ca om, nici ca profesionist!
l-am contactat pe dl doctor si m-am dus cu tatal meu acolo sa discutam refacerea lucarii. Vizibil iritat de problemele aparute, nepoliticos atat fata de mine cat si fata de tatal meu, enervat ca trebuia sa refaca lucrarea pe costul sau si pe care probabil nici nu mai stia cum sa o dreaga fara pierderi foarte mari pentru el, a preferat, drept rasplata pentru increderea si tratamentele din ultimii 10 ani sa se debaraseze de situatia care devenise mai mult dificila decat banoasa si sa returneze banii pentru lucrare ca sa incheiem colaborarea.
va sfatuiesc sa il evitati pentru ca nu va merita increderea nici ca om, nici ca profesionist!
1 comentarii
Aveti idee cati fac asa fara sa mai returneze banii si bietii pensionari strang din "dinti" si pleaca acasa amarati si jefuiti, ca sunt singuri si nu au curajul sa mai zica nimic ?
Dv. ati fost un caz norocos.
Dv. ati fost un caz norocos.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Un dentist bun in bucuresti?
- 3Bolnav psihic si tratamentul stomatolgic
- 2Caut un stomatolog chirurg bun
- 3sarcina si problemele stomatologice
- 6recomandare stomatolog constanta
- 0La cat timp dupa operatia de sinuzita maxilara ai voie sa mergi la stomatolog?
- 35stomatolog bun in bucuresti? probleme multiple dinti -- cabinete de evitat
- 17somatofobia = frica de senzatii fizice?
- 1Recomandare stomatolog - chirurgie
- 0Recomandari stomatologi in Iasi?
- 0Recomandare medic stomatologic Iasi
- 1canin in gingie
- 4Sterilizarea instrumentarului stomatologic - cum apreciezi daca e ok?
- 1Va rog sa mi raspundeti!Sunt foarte speriata!
Mai multe informații despre: Vizita la stomatolog
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: