recomandare stomatolog constanta
As dori si eu recomandari pentru un medic stomatolog care face lucrari de calitate. Am nevoie doar pentru doua carii. Multumesc! Vreau sa ajung in cursul saptamanii care urmeaza! De asemenea va rog sa imi lasati si datele de contact ale doctorului si, eventual, terifele aproximative, daca le cunoasteti.
6 comentarii
Stomatolog foarte bun Constanta - dr. Cosmin Alexandru Popescu, str. Constantin Bratescu nr. 38, tel ----*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Buna Seara. Am urmarit mesajul dumnevoastra postat cu ceva timp, si am un raspuns la cautarile dumneavoastra. Situl -----------* va poate ajuta cu toate datele de care aveti nevoie. Sper ca informatia va fi de folos.
Toate cele bune!
(*modificat de admin)
Toate cele bune!
(*modificat de admin)
Un medic stomatolog bun din Constanta este Dr Resit Ayla, cu siguranta vei fi multumit, uite aici ca sa te informezi, poate te ajuta ----*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Medicul meu dentist se numeste Simina Rentea. Este foarte draguta, o profesionista, un om de incredere. Pe mine m-a tratat acum 2 ani, mi-a curatat toate carile, iar plombitele inca arata foarte bine.
De curand am fost pentru detartrajul anual si mi-a spus ca au si site nou, acolo am vazut ca sunt afisate si preturile. Recomand! ----*
(*modificat de admin)
De curand am fost pentru detartrajul anual si mi-a spus ca au si site nou, acolo am vazut ca sunt afisate si preturile. Recomand! ----*
(*modificat de admin)
Buna ziua. Am urmarit mesajul Dv. Eu va pot sugera un medic la care sa NU mergeti chiar si cu riscul de a fi (partial) in afara topicului.
In urma unei experiente neplacute, va recomand sa NU mergeti la un stomatolog anume HORIA DASCAL.Cabinetul se afla in zona Brotacei, pe aleea Heracleea in CONSTANTA. Foarte scump, m-am simtit " jefuita " la propriu...a mai platit cineva pe o plomba material compozit 350 RON ? Preturi expandate, nu se da chitanta sau daca da, doar la cerere. In final se invoca cu seninatate faptul ca acestea sunt tarifele la el. O singura data am mers, nu voi mai reveni..de la sine inteles. ''DEMN'' DE EVITAT pentru ca nu va merita increderea, abordarea pacientului este execrabila, eu am reprezentat clar un exemplu de pacient de pe urma caruia poti scoate 350 Ron pe o simpla plomba. Se poate, dar o singura data !!!
In urma unei experiente neplacute, va recomand sa NU mergeti la un stomatolog anume HORIA DASCAL.Cabinetul se afla in zona Brotacei, pe aleea Heracleea in CONSTANTA. Foarte scump, m-am simtit " jefuita " la propriu...a mai platit cineva pe o plomba material compozit 350 RON ? Preturi expandate, nu se da chitanta sau daca da, doar la cerere. In final se invoca cu seninatate faptul ca acestea sunt tarifele la el. O singura data am mers, nu voi mai reveni..de la sine inteles. ''DEMN'' DE EVITAT pentru ca nu va merita increderea, abordarea pacientului este execrabila, eu am reprezentat clar un exemplu de pacient de pe urma caruia poti scoate 350 Ron pe o simpla plomba. Se poate, dar o singura data !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Un dentist bun in bucuresti?
- 3Bolnav psihic si tratamentul stomatolgic
- 2Caut un stomatolog chirurg bun
- 3sarcina si problemele stomatologice
- 0La cat timp dupa operatia de sinuzita maxilara ai voie sa mergi la stomatolog?
- 35stomatolog bun in bucuresti? probleme multiple dinti -- cabinete de evitat
- 17somatofobia = frica de senzatii fizice?
- 1Recomandare stomatolog - chirurgie
- 0Recomandari stomatologi in Iasi?
- 1medic stomatolog de evitat
- 0Recomandare medic stomatologic Iasi
- 1canin in gingie
- 4Sterilizarea instrumentarului stomatologic - cum apreciezi daca e ok?
- 1Va rog sa mi raspundeti!Sunt foarte speriata!
Mai multe informații despre: Vizita la stomatolog
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: